Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to co nam predvadi nase vlada uz prekrocilo vsechny hranice vsichni by mely odejit protoze jsou neschopni vladnout teto zemi hlavne pan Necas a Kalousek
    • No jo, a když odejdou, co dál? Zbořit to co je, to je snadné, ale vybudovat něco lepšího, to už je horší.
      • ... dnes už více jak 51% z dotázaných studentů je přesvědčeno, že za socialismu se žilo lépe!!! Tak snad jen zlepšit, co fungovalo a pracujícím lidem vyhovovalo!!! Revoluce dělají jen nepracující, aby nemuseli pracovat, mohli brát sociální dávky a množit se geometrickou řadou *10* *10* *10*
        • Ani socialismus není řešením.
          Každá ideologie zdá se býti dokonalá.V nesprávných rukou se stává cestou do pekel.A je jedno,zda se jedná o socialismus nebo demokracii.Navíc víme,že když je něco DEMO,je to něco ochuzené,nedotažené do konce,neúplné,což lze o demokracii tvrdit.
          Odstraněním stranických VIP ve volbách a politice snad docílíme konečně toho,že nám budou možná vládnout ti,kteří mají srdce a lidskou tvář,a ne jen " POLITICKÉ SKULPTURY BEZ CITU A ROZUMU " *14*
  • pan advokát to vidí jinak, já také a budu se snažit to ve stručnosti popsat sám.

    Společnost není schopna vlastní reprodukce ( ...demgrafický vývoj...), společnost není schopna se uživit ( ...zvyšování dluhů..), společnost má daleko ke spravedlnosti, prostě je v rozkladu, Je neuvěřitelné, kolik tato společnost má úředníků,poradců,právníků, ba i advokátů, ale spěje to jen někam jinam než k prosperitě, Společnost, kde už vlastně nevíme co je pravda a lež, Vy advokáti o tom víte své, Nevím co se děje ve vládě, asi nic hezkého, ale kdo ví, vím ale, že skutečná revoluce asi musí přijít, neboť ve společnosti by mělo platit "každému podle jeho zásluh", leč skutečnost je jiná a čím dál horší. A vždy revoluce vznikla, když tento nepoměr již byl "do nebe volající" Jak je možné, že ve společnosti se utratí prostředky v řádech desítky miliard (- to určitě, ale možná stovek ?) za "právní služby" a "právní pomoci","poradenství", ale máme tu případy, kdy je někdo soudy a exekutory odsouzen, že mu někdo ukradl identitu a na jeho identitu prováděl nepravosti. Ještě jeden příklad (mohlo by jích ale stovky) Právník ZFALŠUJE darovací smlouvu k pozemku, NEPRÁVEM pozemek získá a ihned dál prodá. A společnost jen krčí rameny a říká, že se s tím nedá nic dělat a že majitel nemovitosti si MUSÍ hlídat, zda ho někdo nepodvádí ( a katastrální úřad hned nabízí PLACENOU službu, že bude převod nemovitosti HLÍDAT). Pane advokáte, vy právníci jste si vymysleli stutečně přeformalizovaný systém k vašemu prospěchu. Vás právníků je čím dál více ( a to i když slavná plzeňská práva přestane produkovat právníky přes prázdniny) ale například bezpráví a odměny právníků v exekutorském řízení je bezbřehé. Ano revoluci to chce, jen se obávám, že situace dospěla tak daleko, že na bezpráví může přijít ještě větší bezpráví, jak to u revolucí bývá,
  • Advokáti by měli v této době raději držet "pusu", protože jsou to většinou oni, kdo vymýšlí kličky pro kdejakého gaunera, aby z toho vyšel co nejlépe s tím, že samozřejmě nepohrdnou tučným honorářem. Pokud by k něčemu skutečně došlo, mám obavy, že nějakou dobu, kdy bude "revolučně zhasnuto" advokáti nebudou moc potřeba a nebo budou i oni souzeni za napomáhání pokřivit právo, morálku a slušnost v této zemi svojí prací či spíše spoluprací s těmi díky nimž to tu funguje, tak jak to funguje či tedy spíše pro slušné a pracující lidi, kteří nemají žádné dovolání a zastání nefunguje. Slušný člověk, před slušným člověkem žádného advokáta nepotřebuje...takoví se dovedou domluvit i u kávy či piva na zahrádce za domem,ale gauneři a vychytrálci je potřebují nejvíc,protože takoví se právě zas naopak bojí slušnosti a poctivosti, proto jim tento bordelsystém vyhovuje...
  • Tak ať pan právnik zorganizuje demonstrace. To se musí zase najít pár blbců, kteří to dají dohromady a ponesou svou kůži na trh. Po revoltě budou vytlačení takovými vyčuránky , jako je pan právník a ti se budou vyhřívat na vládnoucích místech a rozkrádat dál, co tu ještě zůstalo.
  • Nečas a Kalousek jednou budou viset pro výstrahu.
    • To je morbidní.
      Sebral bych jim všechny výhody a současný plat.Makej za tolik jako obyčejný člověk s příjmem cca 12 000 kč.
      Máš stejné podmínky,stejný žaludek,tak se přizpůsob.Vyzkoušej si,jaké to je žít " ŽIVOT BĚŽNÉHO OBČANA "
      A pamatujte pane Nečasi a Kalousku,kdo jednou zkusí,už nechce jinak.
      *7*
  • Nevím jak pan advokát ale myslím si, že po tomhle hajzlovi neštěkne ani flek z přejetýho psa. Jen je dobře, že zmizel další hajzl z obrazovky. Jen se děsím, co za krypla tam svazáček brejlatej dosadí. Že by píkču? Revoluce začala pane advokát, bojem o peníze, koryta a moc. A zřejmě vypadl kamínek z pyramidy, To neva jen se to trochu zkřiví a bude se zase krást. Na pozadí Rathu, pospíšilů, parkanových se bude promítat drama církevních restitucí, již dávno nedodrženého shodku a totální devastace národa, Ať již po morální tak i po materiální.
    Voliči a přisluhovači tohohle odpadu polibte si p r d e l a chcípejte v hrozných bolestech. To je jediné co cítíte. Svědomí a páteř už dávno nemáte *16*
    • ... tou "obrazovkou" jsi zase jednou jasně prokázal, že jsi bezduchá hromada z kostí, masa a sádla, která bez obrazovky nedá ani ránu :))))
      • ... tou "obrazovkou" jsi zase jednou jasně prokázal, že jsi bezduchá hromada z kostí, masa a sádla, která bez obrazovky nedá ani ránu :))))
        • ... jsi mimořádně originální, tupane :))))
          • ... jsi mimořádně originální, tupane :))))
  • ODEJDĚTE DOBROVOLNĚ,NEBO S NAŠÍ POMOCÍ
    V parlamentu chceme lidi ne jako straníky,ale jako lidi,které jsou přímo z oblasti,ve které žijeme.Chci v parlamentu člověka z naší oblasti,který je nejoblíbenější,nejvíce se zasloužil o rozvoj regionu a je tím pádem nejschopnější.Kolik volebních oblastí - tolik poslanců a veta.Aby každý poslanec bojoval za zájmy dané oblasti,jíž zná problematiku.
    Člověk s nejvyšším počtem hlasů - do parlamentu ( senát by byl zrušen).
    Lidi s sestupně nižšími počty hlasů by obsazovali postupně krajská,městská a obecní zastupitelstva.Prezident volen pouze všemi lidmi,aby tam byl člověk,kterého skutečně chceme - nestranný,spravedlivý,schopný,vstřícný a takový,který nás dokáže důstojně reprezentovat.Zní to sice složitě,ale je to navýsost jednoduché.A navíc by nemusely být několikeré volby,takže by stát výrazně ušetřil.Dále odvolatelnost politika : Provedeš-li cokoli !!!,co je v rozporu se zákonem a dobrými mravy - okamžitě končíš , vrátíš vše,o co ses nezákonným způsobem zasloužil ( je jedno jestli se jedná o movitý nebo nemovitý majetek) a doživotně nebudeš aktivní ani v politice ani ve společenském životě.
    To se týká prezidenta,vlády,poslanců a všech veřejně činných lidí v politice.PROVĚŘOVAT BY SE MĚLI NEJEN VŠICHNI POLITICI,ALE I LIDÉ NA VŠECH ÚŘADECH A tzv." VELKO - PODNIKATELÉ ".
    Budeš trestně právně odsouzen jako každý jiný.Zapomeň na poslaneckou imunitu !!!
    A v neposlední řadě platy politiků by se měly odvíjet od minimální mzdy,nebo od ŽM.
    Pokud by chtěli mít vyšší plat,museli by automaticky zvýšit i peníze obyčejným lidem.
    Dejte obyčejným lidem peníze,aby mohli v klidu žít.Jakmile se naplní naše nákupní košíky,české firmy budou moci více vyrábět pro tuzemský trh,tím pádem budou zaměstnávat více lidí ( klesne nezaměstnanost),ALE BUDE TO ZÁROVEŇ PŘEDPOKLAD EKONOMICKÉHO RŮSTU.
  • Pan advokát pravdu nemá. Nenastal čas pro revoluci. I když dvě třetiny národa jsou na hraně chudoby, tak do ulic nevyjdou. Není, kdo by je k takovému kroku vyzval. Musela by se stát nějaká do očí bijící věc, která by lidi do ulic vytáhla. Pak by se musel zrodit nový vůdce, za kterým by národ vyrazil. Takže i když budou "ohniví" muži, nic se nestane. I když mají lidé otěže utažené, stále je jim relativně dobře a nemají důvod stávající stav měnit tím, že začnou podruhé cinkat.
    • Ano,dvě třetiny národa žijí v chudobě /bráno měřítkem dnešního světa/ ale to proč nevyjdou do ulic má dva důvody. Za prvé není vůdce a za druhé se lidé bojí,že se budou mít ještě hůř a politická mašina spolu s mafiány se jim pomstí.Je potřeba najít vůdce a organizovaně uspořádat časově neomezenou generální stávku která bude trvat do doby než budou vyhlášeny svobodné volby a prokazatelné /ve smlouvě/ přislíbeno zrušení všech nesmyslných zákonů a vytvoření nové ústavy sestavené lidem. Tak jako na Islandu!!!
      Dozbraně občané,je čas na změny a vyhnání cizáků a zlodějů.O listinu práv a svobod se dá opřít, ta nám toto právo zajišťuje.
      Tak co? jdem do toho???
  • áááááááále prdlajs, patrně je to další absolvent plzeňských práv. Mohl by mi zastánce povědít.. co "DOBRÉHO " UDĚLAL, ZHOLA NIC. zVEŘEJNIL JEN BOR DEL co v Plzni byl ale postihy a náprava žádná. Dorazil to nynější nástupce, že jim povolil studia dál, že je nezavřel.- jakobycho tu těch poloprávníků z miíni znalostm,i měli málo... A tak je to se vším... jedině kout pikle a intrikovat, dokazovat lidem že velení si může všechno dovolit. Stop mají jen ti co s ním nesouhlasí nebo jsou v oppozici a protože se jim to včil hodí do krámu. Jinak celou dobu drželi krok. . Ju a kdyby se začalo opravdu a fest vyšetřovat jak to bylo s Rathem ... asi bychom se divili... vlastně nedivili. Lid obecný to ví, akorát kamarádi či podpůrci a omezenci jsou slepí a stavěj Pospíšila na piedestal... Kdo ví proč.
    Ale proto i když nemůžu NečasoKalouskův spolek ani čut... sorry, tohle se Nečasovi povedlo...
  • Jen co to tak sleduju, tak z těch slavných supermarketů budou hezký věznice pro pracovní četu nemající peníze na splátky bankám.Taky už se to rýsuje na Technických službách.Změnil jsem svým přístupem legislativu v ČR ohledně veřejných služeb.Docházelo ke zneužívání a navív jim nedali prac ochranné prostředky, takže příští rok už žádné veřejné služby nebudou, protože na černé duše jim nemohu dát prac.boty rukavice atd.poněvadž prac. smlouvu mají s ÚP.To jen svědčí o tom jaké máme schopné lidi na postech, kde se dostali po známosti .Já sám jsem 3tí rok bez práce a myslím si že po těch 12dní odpracovaných na TS (tech.služby ) mě už nikde nevemou!!!Je v jednání, že propustí i kmenové zaměstbance TS,a nahradí je jen veřejnou službou!Tak tomu říkám malá krůček k pracovním četám..Všechny Vás zdraví Fanny
    • Chtěl -li se zalíbit předsedovi vlády ministr Pospíšil,tak měl snížit náklady např.na vězeňskou službu, měl navrhnout do budoucna právě výše zmiňované ,,věznice.Ono to stejně jinak nedopadne. *3*
    • ... ty nemáš ani na pracovní četu, blbečku, tak se nediv, že jsi v hajzlu :))))
      • To je fakt ze tam z 15 lidí byli 4 vysokoškoláci,asi 6 s maturitou.a ti ve veřejných- studenti co jim nezbývá než ze škol rovnou na ÚP no a pak jen veřejná služba blbečku. *8* *7*
        • ... a jak vyplyne na povrch jak studovali Topolánek, nebo Bárta, neb s jykým vzděláním je na postu pan Kubice, tak to bude ješzě veselo *4* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit