Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejvíc vždycky řve ten, kdo má černé svědomí... i když si myslím, že hodně našich politiků a expolitiků nemá svědomí žádné...natož tak černé...
  • Za co by se měl R.John omlouvat? Langer měl dávno sedět namísto toho vlastní exekuční firmu,která jej živí z 50% neštěstím druhých na kterých se podílela svými kroky hlavně ODS,"privatizace" majetků aj.
    ODS šlo vždy jen získat vše za hubičku! Úvěrová vyhláška pro nemocnice,je také skrytá privatizace nemocnic,jak už kdysi prohlásil Rath a dnes jsou toho důkazem krachující nemocnice,které skupují chobotnice z ODS. Církevní restituce jsou jen šmejdění a obcházení Benešových dekretů.!!!
    Všichni budeme cizincemi ve vlastní zemi!!!!!!
  • Soudruhu Sokole, proč tak jednostranný pohled? Urážky Langra směrem k Johnovi byly přehlédnuty?? Neexistují?? Tady může urážet jen jedna strana?? Dobytek Langr bude urážet okolo sebe a nikdo nesmí urazit jeho??
    Mimochodem největší zkorumpování, zmanipulování a politické svinstvo v policii má na svědomí Langr. Nikdo nikdy v policii tak nestavil jasná pravidla kdo je s ODS má se dobře, kdo ne, táhněte. A to od pochůzkářů až do vedení. Kmotrovský hajzl nejvyššího kalibru, který si nevšiml, že ho v této zemi nikdo nechce.
  • Ičko neni lékař ani právník. Je to zkrachovalá politická blbka.
  • Je navýsost jasné, co je Langer za mafiána - grázla I.kalibru.. On již dávno zpronevěřil přes 5 milionů a dnes je jasné, jak se tak stalo, že byl úzký informátor šéfa mafie Mrázka a za tyto informace mu platil tyto vysoké částky. John mluví 100% pravdu, v podstatě bodnul do vosího hnízda a ihned ho komunistická mafie "poštípala" , jakmile se začal blížit k " černé díře", kde se všechny informace a peníze ztrácí.. A proto musel být odvolán, stejně tak, jako bývalý ministr spravedlnosti-Pospíšil, neboť "věděl příliš mnoho" a aby se Pružinskému povedla ta prasárna s amnestií.. Langer měl být již minimálně takových 10 let v lochu. Ale advokát Sokol, nebo Langerova manželka -advokátka, ho jistě vybavila "neprůstřelným" alibi.. Pak má být u nás spravedlnost, když nám vládne bolševická mafie... *13* *10* *9* *7*
  • Já myslím, že brzy pohřbíme advokáta Sokola... Jeho mozek je asi slušná rarita a žaludek tedy určitě. Takový excelentní gauner , jen tak v našich dějinách nemá obdoby.
    • A bere almužnu 5000,- za započatou hodinu! *1* *1*
      • kdybys nebyl b.b a pořádně se učil, mohl bys je brát taky a nemusels být na podpoře, tak nezáviď
  • Tomáš Sokol je další z advokátů, kterého bych okamžitě poslal do dolů. Ať pozná trochu práci a né jen vydělávat hrůzostrašným spůsobem. Je to produkt převratu 89.
  • Pan Langer se opakovaně nedostal do PS tak se snaží zviditelnit jakýmkoliv způsobem. Radek John něco konkrétního řekl,ale Ivan Langer blil stále ty svoje nic neříkající kecy,holt pan politik.
  • 18 = 20 - 2!!! Oba jsou stejní. Kdybych si ale musel mezi nimi vybrat menšího podrazníka a mafiána, určitě by to nebyl I. Langer!! To John se přeci jenom asi trochu víc snažil odkrývat různá svinstva. Proto také na ministerstvu nebyl zdaleka tak dlouho jako Íčko!! A že za Íčko mluví advokát Sokol to také svědčí o ledasčem!!
    • No jistěěěěěěěěěěěěěěěěěě *1*
  • Poslal bych ho za jeho kámošem mrázkem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit