Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Text Vašeho příspěvku *1*
  • Vždyť o to promlčení právě jde. Aby všichni mohli jenom krčit rameny....... A myslíte, že v tomto případě podá senát zase nějakou žalobu?????
  • Po revoluci se,žádné promlčení lumpáren těch,které se po komunistech udály uznávat nebude.Všechny lumpárny těch lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci,se budou vyslýchat na katovských mučírnách.Bude osobní ctí každého kata,aby pod jeho odborným vedením ,na mučidlech,zpívali lumpové o svých lumpárnách,co nejlépe.Při drcení varlat lumpů,vylamování prstů a dloubání očí,těm lumpům, zpěv půjde dobře.
  • NO a co tedy zbývá těm nadlidem PRAŽÁKÚM....v těchto aférách jsou smočeni všechny politici zleva doprava jen ne komunisti,...tak pražáci už budou muset volit jen komunisty ne?????
    JE hrůza hrůz co se v Praze děje ,ale je to vlastně odraz mafiánkých struktur v naší zemi.
    Tak Pražáci už se vzpamatujte, nebo vám to snad vyhovuje?
    Všeco je to jen o přihrávání malá domů a pak do stranické kasy tzv.VRATKY od zločinných podnikatelů politikům za předražené zakázky.
    ...a postižení občané jsou kráceni
    ...a důchodci jsou kráceni
    ...a sociálně slabí jsou kráceni
    ...pravičácko-homofobní ODS-TOP09 to jsou ti největší hyeny a v Praze zvláště!!!!!!!
    • Takže všichni chachaři,co se nakýblovali do Prahy a nátáhli tam další chachary jsou čistý, selská bedno!
  • Bém je mafián a reprezentuje tu nejhorší kmotrovskou část ODS která je napojena na podnikatelské podsvětí u nás kde zlodějna veřejného majetku patří k normálnímu způsobu obohacování se.
    To že on Janoušek Ouliceke Dalík j a další modré straky dosud běhaj po svobodě je vejsměch veškeré spravedlnosti Není vůle je dostat za katr a mega policejní akce jako v případě Ratha se u zločinců napojených na vládu nekoná.
    .
  • Asi je to prace byvaleho vedeni Prahy,aby se dostali opet k moci a penezum.Stacilo vyslechnout suvereni vyjadreni Bema a Stastneho.Proc POLICIE nekonala tak aktivne jiz drive.Neomlouvam konani teto rady .Porovnejte skody stare a nove rady.
  • A policie pana Behma ne a ne... Kdo to kočíruje? Asi KSČM? Nebo ČSSD? Všechno stejná pakáž. Kdy už konečně zvítězí láska a pravda? Zatím je ještě pořád co rozkrádat... Tak to ještě počkají. Myslím Láska a Pravda. Ale Kalósek zvedne daně a socky se jim zase na nějaký balíček složí. Takže zase bude co rozkrádat... *16*
  • Já na bráchu a on zase nazpátek.Zavřít sebrat majetky.Dát jim 5000Kč na měsíc.
    To by tenká hovínka kakali.
    • Souhlas!!! Jenomže, ODS přece bojuje proti korupci.
      • Jo,jenže tohle zdá se služebníci veřejnosti a správci jejích financí nějak nedochytračili?! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit