Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak si můžete dovolit nadávat na kohokoli, když stádo blbů umožňuje pořád těm samým parazitům dokola kandidovat a krást. Řešení je jednoduché. Jedno volební období a dost! Snad bude menší šance parazitovat a chlastat za naše peníze. Ruku v ruce povinná volební účast a odpovědnost, jak prasat nahoře, tak jejich voličů. Dále nechápu, proč bych měl kdejakému dobytku platit hlasy jejich voličů. To je svinstvo co nemá obdoby. *16*
  • Jen aby nakonec nešloufnul s penězma daňových poplatníků, ..., to bysme ho tady na prsou ringočechovali.
  • Šlouf bude po volbách jmenovám českým honorárním konzulem v Bambergu. Odborný ministr zahraničí "v demisi" s radostí souhlasil.
  • Když kandiduje znovu Bém, Šlouf a ostatní profláknut, mávají praporem poctivosti a pokroku. A všichni, které táhnou za sebou, se tváří, že jim to baští. Jsou přece to přece recyklovaní politici - jako noví a ještě lepší. A z jejich nových funkcí budou odpadávat tučné drobky!
  • Tak teď mě "božský Ringo" skutečně rozesmál - Miloš je prý poctivý politik a myslí tím toho křiváckého prolhaného podrazáckého ožralu - uslintanou vepřovou tlamu, která když se otevře tak z ní nejprve vyleze nikotinový/alkoholický smrad, po té vypadne chrchel a následně žvást nejtupějšího ražení - náš zbožnělý a doufejme že brzy i zvěčnělý soudruh Lukojlovič Mílá zeman - jaké si odporné tupé NIC momentálně znečišťující svojí nechutnou přítomností pražský hrad.
    U jejich noshleda a našeptávače svazáka šloufa je to pak podstatně jednodušší, tam člověk aspoň ví na čem je a co od rudé s v i n ě může čekat a tak není překvapen.
    Díky "božský Ringo" díky za pobavení to se ti moc povedlo, jsi stejný h a j z l jak ti dva výše jmenovaní.
    • Havel byl stejnej. Taky mu z tlamy lezl nikotinový/alkoholický smrad s kupou lží. A tomu jste lezli do prdelee.
    • Zajímmalo by mne kolik jsi dostal za prodej tohoto národa. Počítám, kdyby ti zaplatil fůrer z 3.říše tak ho budeš vychvalovat. Je vidět, že v tomto státě platí- koruna jemůj jediný bůh.
    • Ty jsi super blb co soudí lidi podle čeho,setkání s nimi nebo podle tisku nebo něčeho jiného,ušetři nás těch svých nesmyslů,měj hezký večer
      • Na tom není nic tak složitého - stačí se podívat na kteríkoliv vystoupení toho hradního paňáci, nebo být tomu vystoupení přítomen - viz jeho "návštěva Moravy" v nedávných dnech, předcházející "vystoupení" ve vztahu k vnitřní poltice, zahraničí, .... . Co otevře tu svoji prolhanou tlamu, to žvást nejtupějšího řádu.
        • Mas pravdu! *3*
  • A čemu se divíte vy věštci nových světlých "rudooranžových" zítřků. Minulost možná nebyla zdaleka dokonalá, ale co nás čeká s těmito parchanty - různými ožralci -zeman, tupohlavy- sobotka, konfidenty STB- falbr/filip, komunisticko/nacistickými ideology - kováčik, super odporáři - zavadil, potomci komunistických vrahů - grebeníček, super defraudanty- ransdorf, úplnými pomatenci a žvástali ke všemu - zavadil, ..... a přidáli se takový tupoň a šmíra obecního formátu jako soudruh ringo - nezvedá se vám nad tou sebrankou z nejšpinavější žumpy už teď žaludek? Mě ano.
    Ty malá písema jsou úmyslně, taková lidská spodina si nezalouží ani to velklé písmeno ve jménu.
    • Depo z pepy
      Kolik ti zaplatili za ty sprosťárny. Tento stát si nezaslouží samostatnost, když má mezi
      sebou lidi jako ty, Kalousek, Švarcenberk a další co lezou cizákům do p..... .
  • Jsem konsternován !!!
  • Ringo Čech bude zpívat píseň- Hop a je tu lidoop
  • A´t jde do voleb kdo chce,jsou to pořád stejní lidé.Všichni je budeme zase živit a oni budou
    odklánět milióny.Vyvolali nenávist proti důchodcům,komunistům, a invalidům,a vysají po volbách co se ještě vysát dá.Pak si rozdělí zlaté padáky,přehodí si židle ve správních radách
    a občan VOLIČ přece za všechno může...viz přiblblý pořady paní Jílkové.
  • Nevím, proč Čech neuvedl jméno toho doktora z Liberce. To byl s určitostí Sobotka z ODS.
    Ale já budu volit KSČM !!! Nejslušnější, nejdemokratičtější, nejlidštější poltickou stranou pro všechny slušné, vzdělané, inteligentní a pracovité občany !
    • Lidské bestie, odpad lidské společnosti - komunisty - tzn. loupežné vrahy může volit jen totální lidský ztroskotanec, popř. člověk s IQ houpacího koně, nejspíš ale stejná lidská bestie jako komunisti bechpochyby jsou. Taková bestie musí mít hrubě nahnáno, aby se dál komunistická zvěrtva nedokrývala, neb by moho dojít i na něj - podle přísloví že boží mlýny melou sice pomalu ale dlouze. Jene co vykládat něčemu tak odpornému jako je kmouš o bohu a jeho mlýnech, že ano. Vždyť by to ta rudá kreatura nepochopila. Komunisti s nacisy jsou nejzvrácenějšími parazity lidské společnosti. Jen oni za sebou nechávají stohy mrtlov a zpustošenou zem.
      • Budu se opakovat.

        Kolik ti zaplatili za ty sprosťárny.
        Tento stát si nezaslouží samostatnost, když má mezi sebou lidi jako ty, Kalousek, Švarcenberk a další co lezou cizákům do p..... .
        Ale ty zřejmě kopeš za nacisty. S IQ smradlavé ponožky toho ale moc nenakopepete.
        • Komunisti se svymi ratolestmi napric timto opovrzenihodnym politickym spektrem jsou zkratka hnuj a dobytek!
          • Podle tvého slovníku jsi taky hnůj a dobytek, tudíž jsi komunista a STBák.
    • Že vás to ještě pořád baví . Opakovaný vtip přestává být vtipem .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit