Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu to. Emeryčané tam dvacet let instalovali svou vyspělou nejlepší na světě Stranokracii, TAK CO JE ŠPATNĚ? Že by import demogratůry nefungoval? 😯 

  • Sami jste si to vybrali, tak si to sami užívejte. Nikdo za vás bojovat nebude.

  • Mám docela rád ironii a tak souhlas. I u nás byl hlad a děti jsme neprodávali. 

    Jak si máme s takovými bytostmi rozumět a chápat je? Prodají dceru nějakému zvrhlíkovi. Jak si to uspořádají s Allahem? Asi na to mají nějakou formulku. 

    Dál od nás. 

  •  Afghánistán  se s majetkem země  tak rychle nesetká. Velká část afghánských aktiv totiž leží na účtech a v trezorech v amerických bankách. Ty finanční prostředky této země ukradly. A jestli umírají ženy a děti hlady je jim fuk.

    • Kdo je ukradl ? Snad ne ta americká vláda, která jim poskytuje finanční a potravinovou pomoc ?  Pokud bys nebyl trotl, věděl bys, že bída v Afganistánu byla vyvolána, nejprve infiltrací komunistů, do této země, svržením bývalého režimu, nastolením komunisty Babraka Karmala k moci, jehož teroristická vláda vyvolala občanskou válku a následnou Sovětskou okupací. Celkem tě lituju, komundíro, moc rozumu jsi nepobral.

  • Je divné, že takový pracovitý národ nemá co do huby. Stejný je to i v Africe. Každý tam dře od rána do noci a furt bída. Měli bychom si, každý, vzít na Vánoce, jednoho domů a pořádně  ho nakrmit. Že se nestydíme za vánoční pečivo a kapra se salátem.😂 Ta nepracující masa v pozadí, čekající na potravinové dodávky  potravin od US Aid by se měla také hambit, zejména při pohledu na dělníka, v popředí, který hrdě a zodpovědně kráčí na svojí směnu,  třímající svůj pracovní nástroj v pravici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit