Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Amíka platí jen pořádný klacek, vyprášit pořádně kožich a hybaj za velkou louži do Bronxu a Detroitu, jinde nemáš co dělat!!
  • Napsal jsem níže strašnou pitomost a bezbřehou hloupost, omluvte mě, byl jsem trochu v rauši, to pak člověk neví ani co dělá, natož co někde píše!!
  • Nevěřím,že USA chtějí rozpoutat světovou válku.Ale hrají komedii,že chce válku rozpoutat surovinově bohaté Rusko.Což je hloupost.Pak by j nevyužitý zbrojní průmysl USA dostával zakázky z celého světa,což by USA od státního bankrotu zachránilo.Aby tato USA předváděná komedie byla důvěryhodná pro svět,tak nutně potřebují,aby též Rusko začalo harašit zbraněmi.Což se neděje.Takže je tato komedie USA o tom,že Rusko chce ovládnout celý svět nedůvěryhodná a zakázky pro zbrojní průmysl USA nebudou.Takže USA budou nadále svištět do státního bankrotu.
  • Současné cíle bojujících Arabů jsou odstřihnout Západ a hlavně USA od všech surovinových zdrojů ,které jsou na území Arabů.Při součinosti s Ruskem,to požene všechny tyto lumpy Západu do státního bankrotu.Kdo bude ovládat ropu a plyn,ten bude diktovat ostatním.Jak se provalí komedie s takzvaným břidlicovým plynem,tak mnoha lumpům na Západě sklapne.Největší troubovitost Západu je to,že soustavně intrikuje proti Rusku.To se jim vrátí v míře vrchovaté.Protože Putin umí válčit pomocí uzavírání produktovodů a ukónčování obchodní výměny.V EU a USA vládne stádo trotlů.
  • Strnade, Vy jste opravdu velký pták, když píšete, že Afganistánu hrozí stejný chaoz jako v Iráku. Vždyť ten permanentní bordel tam je již od doby kdy Američané začali vyzbrojovat Talibán. A mrtví Afgánci, vždyť to podle Amíku jsou jen vedlejší ztráty !!!
  • Pane Zeman vše nejlepší oslavil jsem vaše narozeniny hladovkou a vyjel nakole z Bojkovic,kde pekař Polanský neměl ani suchý rohlík nebo pletýnku v pekárně dopoledne v jedenácthodin třicet minut tak podporujte soukromníky,aby velké pekárny nevyváželi chléb do jaam spalovny pana Bališe v Bolešově.
    Najedl jsem se až jablek bernské na Vyškovci,kde při letecké bitvě zmasakrovali cizinecké letky místní sedlákypři kopání brambor něco podobného co dělají češi a cizí vojska v Afghanistánu z vrtulníků ,vody jsem se napil až se studánky po padesáti kilometrech a doporučoval všem co tam s auty brali vodu do lahví,aby vám ji zavezli na Hrad do Prahy,že ze všeho pijete nejraděj od starého pramene a ten už je tam od dob paní hraběnky Sylvajky,což paní Sylvaová kandiduje v Brazíliji na presidentku tak jsem si nasbíral i klasů kukuřice na kukuřičné placky žiji jako mexický zemědělec a nemám dotace ani sociální podporu,když stavíte jen s vaším voličem poslancem Došlou fotbalové hřiště za dvacet milionů v koucourkově.
    Každopádně jste obklopen Hrůzou ameriaknismu od kterých by jsem udělal vysoký plot aby neškodili odposloucháváním hovorů a reklamami ,to žeby si Kvitová auto nezasloužila ani to že jí dáváte ještě odměny Z žranic z fondů presidenta když Tenis je sport mafie ODS CSSD a všech darmožroutů lenosti.
    Každý cyklista amatér vyvyne více usilí nežli nějaké sportovkyně Kvitové,nebo Jágrové se zlatými hokejkami to že si kupujete tak drahé oblečení i Babišova žena je asi nějaký tunel nadsazených cen a balamucení že nepobíráte platy s Babišem,to je fakt nepobírání příjmu s ziskem milionů z firem.
    Ti vaši debilní Afghanci zničili co se dalo a Chomejný byl zrušen těmi vašemi přáteli militantů Sovětského Svazu
    Antonín Brachtl
  • Naprosto perfektní ukázka USSá politiky nejen v Afgánistánu, ale na Blízkém východě, jen slepý a hluchý to nevnímá.

    Pokud se podíváme na sekulární arabské režimy, které se staly hlavním terčem takzvaného arabského jara, to znamená Libye, Egypt, Sýrie, do jisté míry Irák – na ten to přišlo kvůli americké invazi již o několik let dříve, tak v zásadě arabští vůdcové, kteří tam vládli, nevládli o nic méně demokraticky, než vládnou monarchové v Saúdské Arábii, Kataru, Kuvajtu a Spojených arabských emirátech, kteří Američanům nevadí. Takže pokud voláme po zavedení demokracie a lidských práv na Blízkém východě, musíme si položit otázku, proč se to má týkat pouze sekulárních režimů, které se stavěly proti islamismu, a proč se Spojené státy z nějakého důvodu vyhýbají této otázce u monarchů arabských zemí. - o tom píše odborník na Blízký východ.

    100%ní pravda. Není co dodat. Kdo je spojencem USSá , může být diktátorem, kdo je proti a nepodvolí se, toho humanitárně USSá s těmito svými arabskými spojenci vybombarduje, zničí, zavraždí jejich představitele a dosadí si tam svoji loutkovou vládu.

    O žádnou demokracii, lidská práva ani svobodu nejde. Jde o moc a o peníze pro USSá - Fashington- Bilderberg - NWO.
    • Všechny naše vlastizrádné lumpy,kteří nás zatahli do spolku s nejzločinější zemí světa,tedy USA,je třeba co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Tam bude mír až je vyprášej jako Vietnam Francouze a Amíky.
  • USA přece žádnou válku skončit nehodlají a není to v jejich zájmu - astronomické dluhy co si nadělaly musí splácet za ně celý světa jak jinak , než válkou. Takto to řešil v krizích kapitalismus vždy a USA mají nyní co řešit, takový dluh ještě neměly. Celý svět za to zaplatí miliony mrtvých . - demokracie made in usa . HOWG.
    • Původ vzniku islamistických teroristů se datuje někdy do doby sovětské války v Afganistanu. V rámci studené války každý konflikt, do kterého se zapojila jedna strana, tedy USA nebo SSSR, byla tamní opozice podporována druhou stranou studené války. Islamisté by sice nikdy nepřijali podporu z USA, jelikož to byli taky nepřátelé, ovšem CIA na to šla od lesa. V rámci islámského světa měla dost spojenců, kterým dodávali zbraně a finance, které končily v rukou islamistických teroristů. Al-Kajda a jiné odnože jsou tak vlastně cizinecká legie USA na globální války, které mají vést k nastolení Nového světového pořádku (NWO).
      • V současnosti tak islamističtí teroristé vždy poslouží USA v tom, aby rozvrátili nějaký státní režim a vytvořili, tam „demokratickou“ opozici, alespoň tak je USA nazývají do doby, než odstraní tamního vrchní představitele i s jeho režimem a pak započnou v rozvráceném státě na oko proti těmto islamistickým teroristům bojovat. Ti se ovšem přesouvají na jiné území, aby započali další přípravu k americké agresi a dalšímu bombardování a invazi do suverénní země. Zůstává jen spálená země plná rozvratu, která se v rámci NWO dobře řídí z Bílého domu a zároveň se dobře vysávají její ekonomické a nerostné zdroje. - viz. Američan Perkins - lovci ekonomik - vlastní Perkinsovy zkušenosti.
        • Barevné revoluce jako předvoj války s USA

          Stačí jmenovat: Irácké války, válka v Afganistanu, Arabské jaro a nesmíme zapomínat na vojenský konflikt v Čečensku, který měl oslabit Rusko do té míry, aby USA stačily ekonomicky dokončit kolonizaci Evropy. Zatím ovšem kolonizace není dokončena, jelikož EU ještě neuzavřela smlouvu o volném obchodu s USA. To je pak ta konečná kolonizace. To vše se děje v rámci zotročení celého světa v režii zločinných USA, které vznikly na základech největší genocidy a loupeži v historii lidstva – Genocida indiánů a zabrání jejich území. Na jakých principech USA vznikly, takovými se i udržují - Masaryk obecně. - zde je ukázka na USA naprosto konkrétní. a naprosto hmatatelná.
          • Islámský stát ví co má na pokyn USA provést

            Dnes USA vymyslely dokonce další level, jak zničit suverénní stát. Už je to na obzoru. V takzvaném tažení proti Islámskému státu (IS) se rozhodly bombardovat území pod správou IS v Iráku. Tamní loutková vláda je o to dokonce žádá, aniž by věděla, že bylo přáním USA, aby IS takto expandoval. Taky je dost tučně přes Katar, Spojené arabské emiráty a Saudskou Arábii Američané podporovali. Ovšem hlavním cílem tažení IS je Sýrie.

            Právě Sýrie dlouhé roky vzdoruje pokusu o ovládnutí této země USA. Všelijaké skupiny na výplatní pásce NWO se snaží zlikvidovat tamní režim, který není určitě svatý, ovšem oproti satanistickému režimu NWO na přání USA je snad i Ráji podoben.
            • Kam se přesune pátá kolona USA - ISIS, ISIL - IS?

              A kam se přesunou teroristé z IS, aby nebyli zlikvidování válkou v Sýrii, teda pokud započne. Pravděpodobně budou motivování, aby obnovili válku v Čečensku, když útok na Rusko USA nevyšel přes Ukrajinu a ještě při tom ztratili část území Ukrajiny v Novorusku a přišli o Krym, kde chtěli vyhnat ruskou flotilu a postavit si tam svou námořní základnu.

              Nevyšel jim druhý Afganistan, tak začnou s druhým Čečenskem. Je divné, že zatím v Číně islamisté jsou drženi na uzdě. Asi se na Čínu USA plně nezaměřily - , ale před několika dny se ukazuje, že USA půjdou na Čínu přes Hongkong - jako vždy prosazování demokracie, svobody a lidských práv - na které Číňané z pevniny už nevěří - viz nedávný průzkum provedený Američany v Číně s katastrofálním výsledkem pro USA. . Ovšem v Indii, kdy nová vláda je spíše pro Rusko a Čínu, než se bratříčkovat s USA, tak tam islamisté už oznámili založení teroristických buněk.

              Jediná šance pro Evropu je vytvoření svého obraného systému a odtrhnutí se od USA-NATA- euroatlantická aliance je pro Evropu - EU smrtící.
            • Obama: Obrana je pro mne útok - úžasná zvrácenost

              V rámci boje IS slíbil Hussein Obama, že bude bombardovat pozice IS i v Sýrii a to bez svolení a vědomí legitimní syrské vlády, jelikož zločinné USA ji za legitimní nepovažují, ať je Sýrie uznaným státem mezinárodním společenstvím a členem OSN. Tamní prezident Al-Assad tuší trojského koně v boji USA s IS na svém syrském území, proto nabídl USA spojenectví v rámci boje proti IS. Jenže USA nechtějí v Sýrii bojovat proti IS, ale proti režimu prezidenta Assada.

              Je nabíledni, že když začnou USA bombardovat území Sýrie, tak tam už žádní členové IS nebudou, ale budou se přesouvat do jiných míst, aby destabilizovali situaci jinde, aby tam pak mohly USA vtrhnout, anebo aby oslabovali pozice konkurenci USA, tím že způsobí další lokální vojenský konflikt.

              Obama už vzkázal, že pokud na jeho invazní letectvo, které bude bombardovat svrchované území Sýrie, a bude stříleno protivzdušnou obranou Sýrie, tak tuto obranu bude považovat za agresi a zahájí invazi do Sýrie. Takovou zrůdnou a zvrácenou hovadinu může prohlásit jen šílený zločinec formátu Obamy, který by měl být souzen a k trestu smrti odsouzen za válečné zločiny a teroristické vraždy páchané po celém světě.

              Toto my Evropané opravdu chceme? TO se vymstí v konečné fázi i nám.
  • Permanentní válka pod vedením USSá a EU ve jménu NWO a to v co největším počtu zemí s nejvyšším počtem mrtvých, aby si USSá tímto způsobem splatili trilionové dluhy a staly se diktátorem pro celý svět.
    • Proslýchá se z jistých zdrojů, že by mělo být výsledkem této války okolo jedné miliardy mrtvých.
    • oprava - zaplatily

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit