Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buď to dokáží nebo vychcípají. je to kruté? Není je to přirozený zákon přírody.
    1. Afričané se přemnožují a pak žasnou že mají hladomory. Jejich problém.-
    2. Islám je zpátečnická ideologie která ještě nikomu prosperitu nepřinesla.
    3. Kmenové a náboženské rozdělení afričanů jim nikdy neumožní vytvořit vlastní fungující
    státy. Buď to pochopj nebo se povražděj.

    Západní státy už Africe nedluží nic. V rámci humanitárních a jiných pomocí v hodnotách bilionů dolarů každý rok už dluhy vráátily i s úroky. Dávno.

    Ani naše střední Evropa Africe nic nedluž. Naopak oni dluží ám. Nemožné? No my pamětníci víme jak za se za komančů sbírala pomoc na Afriku. To by svazačka Merkelová měla vědět. Tak co tu žvaní o nějakém našem neexistujícím dluhu
    Nám bílým se káže starejte se o sebe. OK. Ale to musí platit i pro černé a jiné.
  • třeba africké vyžírky v italské Neapoli. Posedává to po ulicích na starém městě. Svými skřeky to dává "kolorit" krásné Neapoli. Ve dne v noci.Na pláži to vnucuje napodobeniny světových značek a kšeftuje to se vším. To se to podniká načerno když od státu mají bydlení stravu i ošacení. Ale zejména je třeba nikdy nezapomenout , že tato banda z Afriky rozhádala celou EU. Když jich nebylo, bylo zde i občas veselo. Nyní je permanentně dusno. A právě pro to je třeba takové kopat ven, ven, ven...
  • Jako i s nadpisem souhlasím až na to,že už Kaddáfí chtěl Afriku sjednotit a proto musel zemřít a Libie musela být zničena !!! Jen si projděte dokumenty ! V Libii bylo zdravotnictví ,školství zdarma. Novomanželé dostali byt i peníze pro začátek !!! Proto nadnárodní kapitál v čele s USA a dálších států Libii zničily !!! Taky Libie nejkvalitnější ropa a nechtěly dolary USA ale zlato !!! Jen se podívejte !!!

    https://videa.seznam.cz/?q=libye%20a%20kad%C3%A1f%C3%AD&sort=relevance&pornFilter=1
  • Nemám problém s muslimskou černošskou rodinou, která chce začít znova žít v Evropě, zvlášť u nás v republice. Má to ale jistá pravidla: Na hranicích naší republiky taková rodina musí projít zkouškou jestli je na to soužití s námi připravena a to tím, že se všechny ženy musí veřejně svléknout do plavek - bikin, ochutnat celou zabijačku z vepřového a u toho koštovat nejen domácí slivovicí, ale i kvalitní Moravské vína. Co se týče piva, tak to je samozřejmé podle lokality kde chtějí v budoucnu bydlet. Jako bonus bych jim svěřil na měsíc z útulku černého psa a pokud tohle všechno zvládnou na jedničku, tak si myslím, že tihle černoši do naši Evropy nejen patří, ale jsou z mé strany srdečně vítáni.
    • souhlas, zkouška alkholismem *3*
      • víme sajmon, alkholismem
  • Stejně tak je řešení problémů s terorismem v rukou arabských stáů a islámu a u nás cikánů.
    Vyspělé státy nemohou nic vyřešit ekonomickou pomocí, ale tlakem na dodržování všech základních demokratických principů.
    Tedy nepovolit, nedat,nekoupit ,zakázat,přinutit!!!
  • je ten z Vatikánu. Při nástupu se zdálo že to bude solidní zástupce Boha na zemi. Nyní? Neuvěřitelný plantala a demagog. Slovem Nekřesťan! Přeci nemůže vypustit z huby větu "upřednostněte svátost uprchlíka před bezpečností vlastní země! ". Toto myslí vážně? Copak vychcaná vyžírka z Afriky je nějakou svátostí? Je to to poslední mazané vychcané nic, které se nám tady snaží vetnout a s nataženou rukou čumět celé dny před sebe. Jo.Může doma.Ale tady? A ten z Vatikánu tomu fandí? Hochu pěkně jsi zavařil všem křes´tanům. Moc pěkně. Už abys vyfičel.
  • když jsem byl malý a viděl Terminátora, vždy jsem si říkal, že takto jednou Země dopadne, ale teď vidím, že dopadne jinak podle jiného filmu- Planeta opic
    • nemáš po ránu čumět do zrcadla ty ruský truhlíku *15*
  • Státy, které v Africe neměli kolonie by tam pomáhat neměli v žádném případě.
  • mi hovoří ze srdce. Snad bych dodal pouze to, že bajky Afričanů žijících v Evropě, že zde létají pečení holuby do huby, nebudou mít na Afričany v Africe zdaleka takový vliv, jako bajky převaděčských gangů. Tajné služby jistě vědí, jak tyto gangy pracují, kdo a na čí popud je zakládá a organizuje. A právě zde je pro Evropu velké pole působnosti, kterému se zatím věnovala jen velmi málo.
  • Afrika fungovala jen pod nadvládou bílého muže. Kolonizátoři potírali krvavé, mezikmenové konflikty, budovali infrastrukturu, školství , dopravu atd. Osobně považuji rekolonizaci Afriky za jedinný možný způsob nápravy poměrů.
    • Máte pravdu, ale bohužel je to momentálně politicky neprůchodné. Bude muset dojít ještě k mnoha velkým prů...ům, než obyvatelstvo Evropy donutí své politiky, aby se vrátili do reality...
    • zdravím
      přesně tak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit