Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už je cenzurovaná diskuze o vánočním stromku!
  • o Zemanovi a ukrajině. Zeman prohlásil, že Ukrajna nemá v NATO co dělat.

    Tak to bude kvikot, jaký jsme tady dosud neslyšeli.
  • to se nám tady zase sešla partička! Co názor, to perla.
  • Příspěvek k cenzurované diskusi o Zemanovi a Ukrajině . A Zeman má opět pravdu. Byť zbrojařská lobby již vidí v Ukrajině ohromnou příležitost, jak ji zavalit novými zbraněmi. Zvláště, když ukrajinští představitelé jsou zbrojení a válčení tak naklonění. Kdo to ovšem bude platit, to neříkají. Momentálně totiž nemají ani na plyn a uhlí. Východ rozmlácený, lidé se propadají do chudoby, stát se hroutí a oligarchové bohatnou tak, jako nikdy před tím. Domnívám se, že Ukrajince čeká něco, proti čemu bude krvavý Majdan mírumilovným nedělním výletem
  • No jo,čeští vlezanálníci a zaprodanci se opět ozvali !!!--vždy český a s nima i moravský národ dojel na vlastizrádce a řiťopychy co za Jidášův groš prodali národ !!!
    Celá staletí se ten smrad tzv.intelegence táhne a smrdí tu i dnes !!!!
    A pořád mají málo-pořád chtějí víc a víc peněz,pořád vykřikují-mám vzdělání chci tomu odpovídající plat !!!
    Je načase je plácnou přes držku jak říkal Švejk....ubrat jim s koryta a přiložit na vůz !!!! Pak nebudou mět čas na takový výkřiky a pindy !!!
  • Ještě bohužel nikdo nepochopil, kdo zorganizoval listopad 1989, že to bylo dílem sovětské KGB, a ruku v ruce s Ministerstvem vnitra ČSSR. Tyto akce, byly již dávno naplánovány pod praporem "perestrojky". Jen " Husákova pátá kolona" se nechtěla vzdát svých koryt, tak to prodlužovala vše co nejdéle, aby se všichni nomenklaturníci KSČ, mohli připravit na nové rozkradačské podmínky. Stačí si přečíst brožuru o návštěvě soudruha Gorbačova, a je vše okamžitě naprosto jasné. Jen arogantní hlupáčkové a převlečení nomenklaturníci stále melou pohádky o spontánnosti našich reformátorních studentů, kteří se postavili zabíjáckým přísluš-níkům SNB. Nikomu bohužel také nedošlo, kolik se v celé komedii angažovalo provokatérů z řad mladých příslušníků z pražských škol Ministerstva Vnitra. Jen namátkou lze připomenout roli soudruha Zifčáka a ostatních, kteří rozšiřovali zaručené zprávy o mrtvých a zraněných.
    Tato komedie o " sametové revoluci ", je již trochu otřepaná akce, které nikdo z trochu přemýšlivých občanů nikdo nevěří !
    • Je to pravda, tehdá na Národní bylo více paragánů než demonstrantů. Byla jsem tam a šla jsem si zakouřit mimo dav a z řady se ozvalo / kam jdu ,ať neodcházím/ a přitom jsem si všimla, že skoro každý pátý sedící člověk má zastrčený červený nebo černý baret, tedy to, co nosý paragáni na hlavě. Vrátila jsem se na místo a po nějaké době jsem se rozhodla odejít definitivně a opět se z řady ozvalo rozkazovačním příkazem, ať zůstanu právě od těch, co měli zastrčené barety. Odešla jsem včas Mikulandsou ulicí . *16* *16* *8*
  • Akademici jsou buhvíčeho ale nikdy ne SLUŠNÉHO CHOVÁNÍ.

    Měli by držet ústa protože jsou stejný paka jako Khárl a Kalous!!!
    • zato Vy jste slušňák!
  • Něco je špatně, jak vůbec může bývalý svazák a komunista být rektorem Karlovy iniverzity? Už to je pošlapání památky studentů. Studenti by se měli zamyslet, zda takový člověk, který obhajuje hulvátské vystupování hlavy státu je hoden zastávat post rektora.
  • Tak snad máme svobodu slova, ne?!! A pokud pan Zima podpořil Zemana, je to jeho volba a svobodný názor!!! Má se omlouvat za svůj názor? Tak pak už tomu vůbec nerozumím.
    Jinak můžete podpořit pana prezidenta na --- Braňme prezidenta!
    • proč bych to dělal?
    • Nevzdělaní studenti a část akademiků tímto vystoupením proti názoru rektora zásadně popřeli známé demokratické Voiltarovo: "Nesouhlasím s tím co říkáte ale až do smrti budu hájit vaše právo to říkat." *11*
      • Myslím ten Voltaire. Stačilo by: ale nebudu vám upírat právo to říkat.
  • Bodejť by nevystoupili, je to tam samá bukvice, je to pěkná banda a pak to kazí děti!! viz Putna.!!
    • Putna potřebuje dostat na putnu, jinak se jeho agresivní chování Stále stupňuje! Navíc prý obtšžuje studenty ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit