Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zajímavé, že v rámci objektivního zpravodajství agentury neinformovali o obsazení každé ukrajinské vesnice armádou agresora. Prostě vyváženost a propaganda jsou dvě věci. 

    • Pavel.Jegl

      Které agentury? Prosím jmenovat.

      add:

      https://zpravy.tiscali.cz/rusko-hlasi-dobyti-ocelaren-azovstal-v-mariupolu-535110

      https://zpravy.tiscali.cz/ruska-armada-postupuje-smerem-na-bachmut-536490

      https://zpravy.tiscali.cz/rusove-znicili-posledni-most-v-severodonecku-mesto-je-odstrizeno-536562

      etc...

    • jestli spolu dva státy válčí tak maj hodně rozdílný pohled na věc a pokud stojíme na straně Ukrajiny tak asi nebudu informovat jak Kremelský noviny , co je na tom k nepochopení a jediný souhlas je v tom že už se to někdy přehání . Nic to nemění že agresi začal Rusák Putin a bylo by dobře pokud půjde do důchodu a najde se rozumný nástupce , otázkou je zda to v systému mafií jde a určitě není vhodný kandidát islámský oligarcha Kadyrov .😎

      (Asi investuju do lepšího antiviru .)

  • těším se na poválečné soudní procesy, až ruští váleční zločinci budou sedět v soudních síních a budou se rozdělovat tresty smrti. Putin se pravpododobně zastřelí sám jako jeho velký vzor Adolf, ale všichni ti ostatní se budou vymlouvat že jen poslouchali rozkazy

    • vanhorne

      Jak je ale pred ten soud dostanou?

    • Hezký mokrý sen 🤣🤣

    • Zelený mužíček dostal své lidi i sem? No když budou, tak budou. Azbukoví se můžou mydlit jak chtějí. 

      • mun.go

        Srbové, Bulhaři (celkem 250 milionů lidí) používají azbuku - přesněji řečeno cyrilici.

        Jistě, je to kapka v moři proti 1,3 miliardám lidí (16% světové populace) kteří  používají čínštinu ... 

      • vy bývalí STBáci, co se dnes živíte prokemelským trollením, začínáte být viditelně hysteričtí. Na vašich názorech už nezáleží. Prohráli jste. Z Ruska už jsou jen kouřící ruiny a za pár let tam kolaps, revoluce, občanská válka, rozpad.

        • Jinak se celkově cítíte zdravým? V 8 letech jsem byl estébák jak se patří. Jste nemocný člověk, ale paranoia se dá tlumit. Prostě připusťte, že jsou lidé s jiným názorem. Vaše sny o šibenicích svědčí o úrovni vašeho myšlení. Vyčítáte něco Rusům a sám jste ještě větší

        • vanhorne

          Myslim, ze vetsinou je to potomstvo tech estebackych tatiku. Je to sdruzeni pohrobku, ktere spada pod veleni pate kolony.

        • Nedud podle sebe či svého fotra 😂

  • Kdo se směje naposled,ten se směje nejlépe 

  • No, zajíci se budou sčítat až po honu. Není to fotbal, aby člověk fandil. Umírají lidé a vzniká nové centrum nenávistí, ať to tentokrát "vyhraje" ten či onen. 

  • jenom dobré zprávy.. :) teď mi holky na volejbale říkaly, že už to sledují taky, když viděly všechny ty nesmyslné masakry civilních lidí a hlavně dětí, které se navíc opakují. Odkazoval jsem je na to už v minulých týdnech.. Tohle už Sověti ale dělali právě i v Gruzii nebo Sýrii. Jen tam to nebylo tak pod zorným polem médií. Soudruzi z Kremlu jsou zvěří, odnepaměti..

    • Tedy nic ve zlém, jsem rád, že sportem pečujete o své zdraví, ale "holky na volejbale", to je fakt zdroj informací - JPP= HNV. jen se usmívám, tak se žlučí opatrně. 

    • josef.chmela

      Tobě nespadl míč na hlavu. Na hlavu ti padlo určitě něco těžšího a většího.

    • Sověti?Tedy i to Ukrajinci 

  • Ve většině případů obsadili pole nebo prázdná města. Video u tabule města není důkaz. Proč nemají video jak jedou městem?

  • Rusák začal zbytečnou válku a morálka jeho armády je daleko horší než té Ukrajinské , prostě platí že válka ke debilní řešení problémů  , ale existuje rozdělení kdy je vnímána jako spravedlivá a nespravedlivá . Ukrajina se brání okupantům stejně jako Polsko v 39 , SSSR v 41 a to je obrovský rozdíl co se týče morálky zejména když dojdou profesionální vojáci . 

    • Ano, máte plnou pravdu pane Martinko. Válka je debilní řešení problémů.

      Jen si nejsem jistý, zda by Ukrajinci z Azovu a Galicie vyslechli slušnou žádost, aby netrápili etnické Rusy na Ukrajině. To nijak neospravedlňuje agresi. 

      Pokuste se si prosím na PC vypnout psaní tučným písmem. Nijak to nezdůrazňuje to, co píšete. 

      • jseš si stopro jistej že za některými excesy nestojí či nestála ruská tajná služba aby se ospravedlnila agrese proti Ukrajině ? Ještě jednou takovou válku musíš připravovat tak min. 5 let předem , tak o čem chceš pochybovat ? 

        Jo a psát budu jak budu chtít já a je mi jedno koho budu hanit nebo ne , pouze podle sebe si určim co budu psát . Jediné co neovlivnim ,  jestli mi to nějakej chytrolín nesmaže , jako už se stalo několikrát . 

        Jo a to písmo , no už to pokročilé mládí nemá oko jako sokolík , no a  pro mne je to prostě čitelnější , víš že se sem nějaká ta chybka  občas vloudí . Jinak pro moji osobu i lidé píšící azbukou s rozumnými názory jsou stejní jako by psali latinkou , je mi celkem jedno jakou maj barvu kůže či kde žijou , popř. jaké maj to náboženství - jde o rozum.😎

        • Stopro jistej ve válce propagandy? Ne, nejsem. Potom ale prapory Azov a Galicia jsou logicky ruskými tajnými službami ovládaní hrdinové Ukrajiny. Nejsem si stopro jistej ničím, ale tohle mi logiku prostě nedává.

          A ke druhé části, pane Martinko, pište si prosím co chcete a jak chcete, třeba švabachem. Je to fakt jenom Vaše věc. Škoda, že tady nejde zvětšit velikost písma, pro Vaše očko by to bylo dobré. (to je bez ironie). Hezký den. 


          • 😎

  • Lyman je asi 15 000 město, které bylo skoro opuštěné. Nemělo tedy cenu bojovat, aby se donětské jednotky dostaly do obklíčení. Válka na Ukrajině ještě nezačala. Ta byla pouze v Doněcké a Luhanské republice a Rusové tam měli na 1000 km dlouhé frontě pouze 150 000 vojáků. 90% bojů vedli vojáci Doněcké a Luhanské republiky s podporou Rusů vzadu s dělostřelectvem. V úterý schválí ruský parlament začlenění těchto republik do RF a pokud se Ukrajina nestáhne, pak terpve teď začne válka NA UKRAJINĚ. Ta ale bude mít podobný průběh jako byly války USA a NATO. Tedy ničení infrastruktury, železnic, elektráren, tepláren, silnic, mostů atd. Řekl bych, že v Kyjevě budou zažívat ostřelování i civilisté, tak jak tomu bylo 8 let na Donbasu. Válka teprve začne a my můžeme čekat další vlnu prchajících Ukrajinců, tentokrát ale skutečně před válkou!!!

  • Válečná epizoda nafouknutá propagandou Ukrajiny asi jako neexistující letecké eso. Důležitější je tlak Číny a Indie na Rusko, aby ukončilo okupaci Ukrajiny. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit