Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní redaktorko pište o svých vlastních zkušenostech a neoblbujte lidi.Svět je už o něčem jiném díky informačním technologiím. Vaše podlézání je poplatné české politické poptávce.
  • z islámských států udělat kolonie a jakýkoliv projev islamismu trestat smrtí: zavřít na týden mezi vepře, k pití jenom pivo pak dát sežrat hladovým chrtům.
  • Islámský stát je enfant terrible strýčka Sama a Al-kajda je sestra Talibaňáků, kteří jsou epigony Lidových mudžahedínů, které vycvičily a vyzbrojily USA.
  • Kdyby byla vůle žádná IS ani Al kajda by nebyly. *13*
  • Aaa. Pitomeček bijců se opět ozývá a vylívá svý ex kre....
    • ... tvůj problém, že jsi primitiv, vidláku, polib mi :)))
  • 11 září bylo naplánováno jako všechno. Připravená akce, která potřebovala poslat do nějakého státu armádu protože v té době Amerika neměla žádný konflikt ve světě. Armáda a vojenský průmysl potřebuje vyrábět, prodávat, někde vystřílet munici. Samozřejmě vyzkoušet nové zbraně, starých se zbavit. Pro nezavěceného obyčejného člověka nemá cenu o tom přemýšlet. Bábkové divadlo kde za špagát, který není vidět tahají mocní tohoto světa. Vše začíná v TV a končí ve vesmíru.
    • To je konspirační hypotéza. Kdo zná uvažování obyvatel různých zemí tak ví, že takto se uvažuje ve východních stepích, ale nikoli v USA. Podobnými "teoriemi" nás strašili soudruzi za komunismu
      • Já nemusím východ ani západ, ale hledám spravedlnost. Velice dobře jsem sledoval 11 září v přenosu u TV. Mrakodrap co byl vedle věží byl odstřelen, tam není žádná diskuze. Letadlo co bylo sestřelano, první hlášení, že ho setřelila stíhačka, za několik desítek minut bylo hlášeno, že spadlo. Mam pochybnost zda vůbec někdo byl v kokpitu letadel, je možné, že latadla byla naváděna automaticky bez pilotů. Do Pentagonu nenarazilo letadlo, ale nějaká řízená střela protože se letadlo vůbec nenašlo.
        Soudruh za komunistů nás strašil kapitalismem, kapitalismus straší teroristama je to úpně stejné. Pokud se nenajde nějaký nepřítel, tak se jednoduše uměle vyrobí a už to jede.
        • Když soudruh věří na nějaký "kapitalismus" tak potom může věřit i na ty nesmyslné konspirační teorie, které ohledně 11.září šíří ruské tajné služby.
          • no na to že s tím přišli samotní američané dobrej pokus hmmm
        • *3*
  • ... líbí se mi, jak ubohý BIJEC hltatá každé mé slovo, ale mé noblese se nikdy nepřiblíží :)))
    • to se moc povedlo! Od kdy má prase z chlíva noblesu? Páchnoucí rypák, špinavý bachor ... tak to je jako ta krása, jo?
  • http://institutvk.cz/stanovisko-ivk-ke-dni-12-10-2016-nic-se-nezdari-podle-planu
  • Noční Simon je malenkyj rebjonok kokotek neboli po našem, kapslík..hi..hi *2* *2* *2*
  • vše začalo když vláda USA a CIA shodily dva činžáky a svedli to na binládina,ten borec se musel divit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit