Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no tak se toho drž a pokud chceš povědět o homeopatii něco jiného než já, dej sem, prosím, odkaz, potože já jich mám plno....
  • takže lidi naschvál onemocní? *8* *8* *8*
  • Nehalucinuj, jo? :-DDD
  • Čili ty jsi toho názoru, že homeopatie má, kromě placebo efektu, ještě co nabídnout? Kdepak jsi na to přišel? :-DDD
  • Když lidem řeknete, že je vyléčí medvědí lejno, roztírané po zádech, tak mnozí vyrazí do Tater.
    A v mžiku bude plno obchodů nabízet zaručeně pravá, domácí medvědí lejna. Některé přidají dokonce stěrku zdarma!
    Skvělé jsou i zaručené přípravky na růst vlasů. Ty se prodávají již desítky nebo stovky let :-)
  • a informovat. Člověk jenž se vyjadřuje k věcem o nichž nic neví, pouze ukazuje jaký je hlupák.....
  • je čistě tvůj problém. Jestliže například nerozumíš funkci parního stroje nebo nevíš nic o gravitačních zákonech, doporučuji ti se v této záležitosti vzdělat a pak se teprve k tomu vyjadřovat. Mluvíš-li op něčem, co neznáš, ukazuješ jen na svou hloupost.....jestliže tvrdíš nesmysl o něčem, zaco znalci udělili nobelovu cenu pak spíš než ti znalci jsi za hlupáka ty milé jelito.....
  • no je to tak, s tím nic nenaděláte, homeopatie je bláznovstvíé v lepším případě a v tom, horším podvod, ale vždy neúčinná
  • Člověk by měl dělat vše, aby k žádné léčbě nemuselo dojít a pak by pod stresem nemusel padnout do rukou šarlatánů, podvodníků a vyděračů. Takže - jeďte teď například na jahody. Jsou dobré proti rakovině i proti stárnutí, vysoký obsah vitamínů stejně jako blahodárně působí na zažívání. Osobně odzkoušeno! Fotky zde

http://www.slapyreport.cz/content/slapy-jahody-ve-zrubku-zacal-samosber
  • http://vesmir.stoplusjednicka.cz/kde-lezi-stred-vesmiru

Vůbec mi to není podobné!!!
  • No, to je ta nejhorší kombinace... Blbí nejsou, ale myslet se ještě nenaučili :-DDD
  • A ty jsi důkaz toho,že sám sebe vidíš jako střed vesmíru *1*
  • Proč k ní utíkají?No protože nejsou úplně blbí.
  • Mám naštěstí možnost volby u svého praktického lékaře. Náš rodinný lékař nabízí vedle tradiční medicíny i tu takzvaně alternativní. Nic nikomu nenutí. Ani tradiční a ani alternativní. Příplatek za alternativní léčení (akupunktura, homeopatie, autopatie) dlouhou dobu odmítala.
    O alternativní medicínu se začala zajímat na základě mnohaletých zkušeností s tradiční léčbou.
    Je veřejnou osobností naší obce s mnohaletou praxí a dobrými výsledky. To je pro mne důležitější, než články v médích a názory anonymních čtenářů.
    Přeji pevné zdraví všem!
  • nesmysl
  • homeoparie je dávno a dávno prověřena jako zcela a naprosto neúčinná metoda, protože ani v jednom z mnoha kontrolovaných pokusů se neprokázal pražádný účinek...
  • co to vlastně je ta "alternativní" medicína? Jeden příklad za všechny.....Když například profesor Wartburg v roce 1923 objeví živnou půdu rakoviny, překyselení a intoxikaci organismu a dostane zato 1931 Nobelovu cenu (léčba je jednoduchá, levná a netoxická, vitamín C B 17 jedlá soda atd.) A DODNES SE TOTO NEUŽÍVÁ a místo toho se tady razí sto let stará jedovatá toxická tzv. "chemoterapie" (u níž neexistuje žádná studie prokazující léčebný efekt, je to střelba naslepo, v podstatě velmi předražené trávení lidí toxickými látkami) pak když se zakazuje sto let známá levná účinná léčba a násilím se nutí drahá neůčinná léčba, CO Z TOHO JE VĚDECKÁ LÉČBA...KTERÁ LÉČBA JE TAKZVANĚ "NORMÁLNÍ" A KTERÁ JE TAKZVANĚ "ALTERNATIVNÍ"? A takových příkladů je spousta...a pak se brečí že ve zdravotnictví a jinde prý "NEJSOU PENÍZE" bodejď by byly....umělé úmyslné vytváření neexistujících problémů.....
  • Podle počtu nesouhlasů soudím, že veeeeeeliká část populace si s darem rozumu neví rady:-DDD
  • Dnes mě telefonicky oslovila společnost s nabídkou nějakých přikrývek.
    Lidská hloupost je neskutečná.
  • Český lékař má pacienta za debila s kterým je zbytečné ztrácet čas nějakým vysvětlováním,neboť bůh ví všechno,ale český doktor ví všechno líp.Neskutečná arogance,jde ruku v ruce s obrovskou hloupostí.Není se tedy čemu divit,že pacienti vyhledávají doktory s pochopením pro ně a ne nějaké tupé ignoranty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit