Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co tam radši poslat jidlo a pracovní nástroje??
    • už jsi viděl fašisty pracovat?????
      takovou puškou si zajistí jak jídlo, tak i zajatce.
  • A co s tím šrotem budou dělat? Bez munice... *5*
  • Lépe a levněji by nakoupili v Rusku-7.62 mm Izhmash SVU
  • A dodají také odstřelovače? *1* *1* *1*
  • To je dobře,že dodají odstřelovací pušky,protože do půl roku je budou mít skoro všechny bojovníci za Dombas.
  • Vídím, že komunističtí kolaboranti s nacistou Putinem , jsou s argumentama v koncích.
    • Jedinej člověk co hájí zájmy svého státu a lidu, žádnej falešník a pokud vím, tak nacisti táhli na Rusko, tak kdo je dnes nacista, že?
  • V armádě oblíbená spolehlivá a vyhledávaná.Pokud přispěje k tomu aby ubývalo těch vlezlých agresivních hnojů z Ruska-je to jen dobře.Rusákovi je třeba udělit lekci.Moc ji potřebuje.Legrační jsou tady výlevy chorých mozků.Třeba to "názorář".To je krása!To je líheň nápadů!Nebo to "Peppone".Panečku to je koncert blbosti!Se nechce ani věřit, že takoví geniové pocházejí z prostého lidu.
    • Mrkni někdy na trochu pravdivé dokumenty o historii válek chytráku, co znamenalo za milióny obětí spolčení západu s Hitlerem, teď to samé dělá EU s USA a NATO, zatím ale bez tanků! RA je odsud pryč, USA se už po válce z Německa nehnulo, proč asi, vši jedny zavšivený! Dokud byla železná opona a VS byl klid! I když ne vše bylo OK. A že by ji rozbilo Rusko, všechny poválečné dohody, které měly znamenat klid? Ono se Rusko montuje do USA, SA, JA, Afriky apod.? Kolik válek za tvého života vyvolalo Rusko a kolik zásahy NATO a USA všude po světě! Kdo vyvolal Majdan? Kdo sestřelil obě letadla Malajsie a bojí se pravdy jak čert kříže? Necháváš se zblbnout jako kdysi lidi komunismem a jejich propagandou, nemá s tebou úroveň ztrácet čas.
      • Názorář názorář.A koho to jako zajímá?Krásná je tvoje bezmoc s tím vším něco dělat.To už je úděl socky z ulice tady nadělovat rozumy.Od kdy tady jako lůza rozdává karty?
        • Nejsem socka z ulice ani člen KSČ, víš, to je o té demokracii a umět přijmout i jiný názor nebo ho mít a vidět nezkresleně trochu tu pravdu uprostřed, nebo tam, kde opravdu je! Někdy k tomu dospěješ! Ano, nejde s tím nic dělat, zas asi budou muset bohužel zařvat miliony lidí, aby některé válečné vojevůdce v čele s prezidenty USA (Busch ml. apod.) věšeli za vyvolané války jako Musoliniho apod! Prostě to tak je! Kam USA s přisluhovači šláplo, jsou již zcela jistě statisíce mrtvých, je to málo? Kdyby Gorbačov nepodlehl a nevěřil USA a SRN, byl by klid. Rozpadu hned všichni ekonomicky a geopoliticky využili! A tohle jsou následky!!! A jak píše pusinka- USA, NATO a EU chce naftu z Ruska aby ji nalili do tanků, stíhaček a odpalovačů raket v Polsku a mohli na ně jako "poděkování" vlítnout! To je charakter!!!! Před pár lety pro nás byla UK odpad, bouchla jim JE, úkáčka u nás taky samej bordel, mafie jejich u nás, tam úplatky a vykrádání kamionůuž odhranic- dnes jsou naši největší přátelé- jen proto, že se tam chce EU a NATO přes ně dostat k Rusku ke zdrojům? Tak kdo tady koho jak propagandisticky ovlivňuje??? Přemýšlej, čti, nezávisle!!!
          • Názoráři, nebyli voni náhodou v minulém životě politruk nebo nějaký jiný lhář, křížený se žvanílkem !?
            Tuhle "masáž" si ještě pamatuji - z minulého režimu ... *3*
  • plyn, ropu, jídlo , léky a podobné zbytečnosti jim bude asi muset dodat Rusko, a oni pak je zato budou střílet. jako vždy.
    • Tak ať už tam nelezou a nebude je nikdo střílet, chudáky rusáky ! Jak prosté ... *2*
  • Ti hnusní hajzlové z USA, EU a jejich přisluhovači se s agresemi proti Rusku už od Napoleona nepoučí. Základny USA u Ruských hranic, rozbití SSSR a nátlaky na vstupy těch států do NATO a EU...až se Rusko skutečně nas.ere, tak je nezatlačí jak Hitlera včetně evropských přisluhovačů a zrádců míru jen k Berlínu, ale až do moře za Portugalsko! Tam se těch hajzlů vejde!!! Nás podvedli už od Havla se vstupem do NATO, jednou z tý prašivý imperialistický aliance snad utečeme. To nemají na starosti nic jiného než války, napadání, vydírání, zabíjení,podmaňování???? Tu americkou veš, největší osu zla na světě, sem otevřením 2 fronty neměli zrádci z Mnichova, když jim teklo do bot vůbec natáhnout, to už stejně RA dávno Hitlera tlačila zpátky. A kurzy? Za totáče 1DM=10Kč, dnes 1EUR=25Kč!
    • Kromě rádoby ideologických keců navíc také lžete- o kurzech !
      O jakém roce (období) za "totáče" mluvíte ? Od r. 1980 jsem jezdil do Rakouska. Rakousko mělo kurs pevně vázaný na marku (DM, NSR) v poměru 7:1, rakouský schilling stál u nás 1,65 Kčs, což je potom 11,55 Kčs/DM. Nevím to přesně, ale DM se u nás prodávala tak za 12,50 Kčs Důvod téhle diference neznám. USD byl cca za 24,60 Kč, ale hodně často osciloval dolů - nahoru (vůči DM). Tyhle kursy platily až do konce r. 1989 (oficiální směna, ne veksl).
      Pozdější výrazný propad kursů je jiná káva.
      Když Německo přijímalo Euro, tak se myslím DM k Euru měnily v kursu 2:1.
      Jednoduchým výpočtem se dostaneme na hypotetický kurs cca 23 - 25 Kč za Euro (v době socialismu, o níž píšu).
      Tak na co si dnes stěžujete, resp. co zásadního jste chtěl vlastně sdělit ?
    • Jedno euro za 25? Okamžitě kupuji a ve velkém! *1* *1* *1*
      • No, takový průměr, vím, je už umělými zásahy za 27 Kč!
        • 28
  • Západní úokrytci v praxi.

    USA chce jaderné zbraně v EU. Rusko je na oplátku dodá na Krym.
    USA dodávají zbraně Ukrajině ale věšichni křičí že Rusko se nemá vměšovat.
    USA si zaplatí Majdan a pak křičí že ti co ten puč neuznávají jsou zločinci.

    Všimněte si že USA dělá první teroristický krok a Rusko až poté reaguje.

    Tím je propaganda Západu a ogresivním Rusku jenom směšná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit