Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pomateni amici--od těchto nadlidi se ma cely svet UCIT??? k smichu...
  • Blbější národ byste nenašli, jedině snad na Nové Guinei.
    • S ohledem na jejich školství se tomu snad ani nelze divit...
  • silně vyzbrojená velká skupina hlupáků je nebezpečná každému a ze všech stran. Amíci vždy bouřlivě hýkají "vybombardujte tu zem" a nad zabitými a zavražděnými přezíravě mávnou rukou, ale když jim někdo zabije pár lidí v jejich zemi, jsou z toho naprosto hysteričtí "co si to vůči nám dovolili". Sami to dělají v celém světě a připadá jim to ok.
    • S tím zabíjením u nich je to omyl. To si pořídili sami -dokonalý pojišťovací a další podvody. Těch, co zavrhnou zřejmé fyzikální důkazy a upřednostní rádiový odkaz na Boha a zprávy tisku je v USA přehršle.
  • Dokonalá ukázka mediálně zpracovaných negramotů i toho, jak takovýma lze dokonale manipulovat. naco lidi učit počtům či dokonce logického uvažování natož samostatnému úsudku. Od toho tu máme tis a ten to udělá za ně. o)
  • To je sice pravda, že bychom to třeba neukázali na mapě taky, ale tak se do toho nehrabu. Je vidět, jak mají samostatné myšlení!!!!
    • To nebude problem jen Ameriky. Jsou to obycejni lide jako vsude a staraji se jen o to aby zili nebo prezili. Smutne je to,ze tak slepe veri svemu GURU Obamovi. Oni opravdu veri ze USA chce pomoci nekomu v zahranici. Co jim mohu vycitat???
      • oni věří hlavně tomu, "že Bůh stvořil Ameriku, aby vládla světu" jak prohlásil republikánský kandidát na prezidenta - ostatní to takle nahlas neříkají, ale pokud pozorujete jejich chování, tak si to myslí.
    • Kdyby měli samostatné myšlení, tak si informace na internetu najdou a nenechají si vymývat mozečky, což dělají ..O samostatném myšlení u nich není vůbec řeč.
      • Té Mirce se nediv, je to tečka s malým pinďourem a ještě menším mozkem!! *15* *3* *3* *4*
  • Pracovala jsem leta na vysoké škole technického zaměření a za toho hrozného totáče jsme měli mezinárodní symposium v Praze, 25 zemí z celého světa.. Samé vědecké pracovnice a vědečtí pracovníci . Nejobéznější ze všech byly právě ty z USA, nejhůře oblečené též USA a to v SSSR tehdy vládl báťuška Leonid pevnou rukou. - 70tá léta. A když přijeli a byla různá pohoštění a recepce tak zpočátku jen Amíci byly s vymytými mozečky strachy bez sebe , zda neumřou nebo se něčím nenakazí z jídla a když zjistili, že nikoliv, tak to došlo až tak daleko, že na těch bohatě prostřených stolech jídlo samozřejmě zbylo, bylo toho více než dost a jediné USA věd. pracovnice si strkaly do kabelek buchty a jiné české dobroty, že je nemohly ani zavřít.. A když odlétaly, tak si USA i V.Británie odváželyZU5 krabice chlebíčků, dortíčků a českých buchet. a dalších dobrot.
    • a....?
  • Neinteligemtní krvežíznivý ku... fašistické *16*
  • Nechci se Amíků zastávat, ale kdo z nás, by na slepé mapě USA správně označil např. Severní Carolínu? *2*
    • Jak jsem psal, vůbec se jich nezastávám, jen jsem v nás spíše chtěl vzbudit sebereflexi... zrovna nedávno jsem měl pře sebou slepou mapu USA a moc států jsem neurčil správně... a to se považuju za lehce nadprůměrného zeměpisného znalce... Nicméně máte pravdu, že po mediální masáži by si to americké trubky mohli trochu pamatovat... *3*
    • Kdyby byla samostatná, tak stejně jako třeba Havaj, Alašku nebo třeba Panamu etc. Víme?
    • To proto že berou USA jako celek ale určitě vědí že ten a ten stát tam patří nebo nepatří ...
      Jinak je pravdou že někoho to nezajímá, ale pokud se o něco jedná tak se lidi tu orientují -- zeptají kde co patří ...
    • To je sice pravda, ale pokud v Severní Karolíně nastane puč o kterém budou média denně informovat, byť propagandisticky, tak se dá předpokládat, že Evropan tu oblast označí. Je dobrým zvykem na tomto konci světa přidávat ke zprávám i mapy. To sice dělají občas i v Americe, ale nějaký výřez kusu Evropy někde na monitoru za moderátorem průměrnému amíkovi neřekne vůbec nic, nejspíš jej ani nezaregistruje. *7*
  • ano, čím méně vím o to víc fandím a zaníceně za to bojuji až do krve....ale za co vlastně?!
    Američané nevědí , kde je Ukrajina, my zase nevíme o co tam a komu jde, ale za to přesně všichni víme, že se hračky na našem pískovišti rozpadají a chátrají vinou toho dítěte s pěkným kyblíkem na sousedním pískovišti. Zpráskat ho, sebrat nádobíčko i s pískovištěm, aby věděl kam patří, zmetek.
    • Kdyby jsi se joudo-loudo více informoval a pídil, tak na tu směs zájmů přijdeš. Na prvním místě jsou vždy peníze a USA je chce čím dál tím více, čím více se zadlužily. Kvantitativní uvolňování je dostalo na kolena, protože zpět to jde velice těžko , protože to zasahuje do dalších segmentů a tvrdě .

      Oligarchové jsou jako žraloci a začínají se rvát mezi sebou jako mafiánské klany. . Jedni táhli s Janukovyčem a kradli statečně všichni, druzí s Tymošenkovou a dalšími a kradli stejně. A vznikl boj kdo z koho. Po rozpadu SSSR na tom Ukrajina byla mnohem hůře než Rusko, děti dříve jezdily za totáče na pionýrské tábory, pak na nic, potulovaly se po ulicích a USA i EU začaly posílat peníze na podobné tábory neziskovým organizacím, kde se toho ovšem chytili ultranacionalisté a fašisté a začali vychovávat v duchu těchto ukrajinských tradic novou generaci , která dnes dospěla a začíná to být průšvihem pro celou Ukrajinu a nejen Ukrajinu, ale i pro EU. Ovšem USA to nevadí, protože v Jugoslávii fašisty-Ustašovce a teroristickou organizaci kosovsko-albánskou využily ke svým zájmům rovněž. , odtržení Kosova a vybudování voj. základny v Kosovu i s bojovníky Al-Kajdy ve vlastních řadách. Machiavellismus - účel světí prostředky, to Amíci ovládají dobře. Navíc Ukrajina je před bankrotem, rozkradli ji úplně všichni co mají miliony a miliardy, nikdo je nemá čisté a nyní jde o to, jak se bude postupovat dál. S fašisty banderovci spolupracují opět i bojovníci z Al-Kajdy a napojení na ně. Např. přes Dok Umarova a Dmytro Jaroše, nástupci po smrti Muzyčka, ten už neprozradí, že šlo také o převoz vyhořelého paliva z jaderných elektráren ve vlacích z Německa, , Polska a dalších zemí EU na Ukrajinu do lokality Černobyl, kde se má ukládat ve velkém. Janukovyč co byl prachy přímo posedlý, stačil ještě v minulém roce prodat černozem velikosti celé naší Moravy komunistické Číně, kde pěstují Číňané svoje potraviny na svém území na Ukrajině. Bezva finta. A Janukovyč a Ukrajina začala prodávat samozřejmě díky tlaku západu USA a EU a jejich blížícímu se bankrotu , jejich firmám břidlice v Donbasu , což znamená strategické území i surovinu, proto ten rachot. Navíc za EU jde i NATO a USA tak jasně i podle Američanů jako republikána P.C: Robertse z Reaganovy vlády to říkají jasně. Dohody SSSR-USA - Gorbačov-Reagan porušily USA, protože všechny tyto státy měly zůstat neutrální a nejsou. Putin i Rusko se brání po právu a tak nemalá část Američanů,, ale i Němců proti Merklové Putina podpořili. . A toto šílenství pro prachy lze velice dobře rozebrat na světových burzách přes komodity ropa, plyn,

      Takže zapomeňte všichni na nějakou demokracii, svobodu a lidská práva, jde jen a jen o prachy a to obrovské a o zdroje - komodity, ze kterých ty prachy ždímou jako citron.
      • Dobre napsany *1* *1* *1*
    • Louda, mluvte za sebe, my víme o co a komu na Ukrajině jde.
  • to už ani nikoho nemůže překvapit.
    jejich střední školy jsou na ůrovni naší základky,
    a vejšky (mimo těch pár prestižních) na ůrovni naší středních .
    a už vůbec je nezajímá nějaká ukrajina či česko.ti vůbec ani neví jaká bije. *2*
    • ... a na jaké ůrovni je "lord", to je zřejmé z ůrovně jeho pravopisu... *1*
    • Ja mam jine zkusenosti. O CR toho i prosti lide (prodavaci/-ky v obchode) vedeli hodne, dokonce znali i Havla, vedeli, ze je nemocny, drzeli nam palce atd. Bezne lide vedi, ze mame treba Zatopka, vyrabime Plzen, znaji Jagra atd. atd. *3*
      • Havla jim vtloukaly do hlav mainstreamová masmédia, protože to USA potřebovaly, byl to jejich kůň u nás, kterého leta královsky platily. a když chodí většina Amíků na hokej, tak už by museli být retardovaní, aby jim Jágr v hlavách nezůstal. Navíc jde i o to, zda to nebyla navíc nějaká česká lokalita s našimi potomky emigrantů.
      • no jasne dit to byly z 90% emigranti z evropy co... proc to nepriznas?
      • rádo, to co jsi napsala je sice pravda.ale to je asi tak všechno, a jejich maximum. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit