Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdravím všechny (skoro) přesně toto jsem psal před pár dny k dopisu rodičům Fol. usa -ŘÍŠE ZLA,pěkný dokument každý týden na čt 2 (s názvem 100 let ameriky) až mě udivuje,co vše nám čt ukazuje,jaké hrůzy provází americkou světovou hrůzovládu za posledních 100 let. No a jestli už tohle někoho nepřesvědčí....pak jedině Chocholoušek
  • Jeden z mála článků, kde se otevřeně píše jaká je zahraniční politika USA a EU, včetně jejich důsledků
  • Kdo seje vítr sklízí bouři. Nejprve tuhle bandu dementů za pomoci Saudů vyzbrojili, a v domění že za ně udělají špinavou práci proti Síriii a Iránu je vycvičili, a teď když se to vymklo kontrole, tak se diví. Doufám že se podaří i export Šaríi přímo do USA.
  • Postoj Američanov k Sýrii je ako z čias studenej vojny: "Nepriateľ môjho nepriateľa je mojím priateľom." Sýria si americké nepriateľstvo zaslúžila len tým, že tam Rusko má svoju (mimochodom jedinú mimo územia bývalého Sovietskeho zväzu) vojenskú základňu.
    Takže pre Američanov je, resp. bol priateľom každý, kto proti spojencovi Ruska - Sýrii tasil zbrane. Vo svojej zaslepenosti si však Amíci vôbec nevšimli, že v rámci potlačenia menšieho "zla" podporuje vznika zla gigantického.
    Človek by si myslel, že po skúsenosti s Usámom bin Ládinom, (ktorého vycvičili v 80. rokoch experti CIA, keď bojoval v Afganistane proti sovietskym vojskám), sa z toho Američania poučia. Ale kdeže!
    Američania si mohli vybrať, či budú bojovať s Ruskom proti islamistom alebo s islamistami proti Rusku. Vybrali si druhú možnosť...
  • Amíci byli odjakživa pleticháři a prospěcháři stejně jako nejhorší sekta lidstva (církev), muslimové vypatlané makovice s jednoduchými pudy bez IQ a lidské životy pro ně nemají žádnou cenu. Co bychom od nich mohli čekat.
    Hamižnost jednotlivců, vždycky skončila zánikem vyspělých civilizací. O tom se netřeba přít, no a my jsme na konci jedné z vyspělých civilizací. Takže si za prašivé dolary nezapomeňte koupit odpustky a nechat si je orazítkovat džihádským razítkem.
  • Kéž by se ta blbá vopice utopila v kýblu vody !!!!
  • Do každé vesnice postavit mešitu pro šíření mírumilovného islámu !!
  • Politika západního světa byla a je stále stejná:co tě nepálí přiliš nehas,hlavně si udržujme svůj blahobyt.Teprve když jde do tuhého,tak se západní země vzpamatovávají.Z hlediska lidské psychiky je to postoj pochopitelný,nicméně bohužel zhoubný.Stojí obrovské množství lidských životů.Postoj Izraele může být příkladem,ale faktem je, že oni jsou ohroženi bezprostředně,kdežto od Evropy je Irák,Sýrie apod. daleko.
  • Islámský svět prostě obyčejný křesťan nezmění.My jsme si období prošli v dobách křižových válek,jenže svět,kde kultura uvázla na bodě nula již min.100 let nezbývá než obětovat pro klid onoho světa ,nejpřijatelnějšího, diktátora i za cenu co nám evropanům je tak trochu proti srsti.
    Je tu tak trochu další varianta a tu nám ukazují izraelci. Chránit vlastní lid a kulturu musíme činy a ne podlejzavými slovy.Čím více budeme otevření v přijímání uprchlíků z problematických zemí tím je větší riziko,že Evropa bude mít velký problém s onou kulturou i zde.Základ je uklidnit arabský svět,ale necpěme jim demokracií oni jsou prostě jiný svět.Když zbraně jim dát ,tak něco,když nebudou spolupracovat aby jim to křáplo v ruce,aby když se to zvrtne byla možnost situaci rychle řešit. Jinak nedivme se ...máme co jsme chtěli *10*
    • Plně s Vámi souhlasím, myšlení a kultura se u arabů zastavila ve středověku, principy demokracie nechápou a snad ani nechtějí, takže jim ji nutit vede jedině k chaosu a občanské válce, tak jak se to děje teď. To by už USA měly pochopit. Prostě potřebují diktátora, který jakžtakž bude spolupracovat se západem.
      PS: mám takový pocit, že tento článek brzo smažou.
      • V těchto konfliktech nejde o vývoz západní demokracie. Tam jde především o nabytí západní moci a vlivu nad územím a nad kontrolou místního nerostného bohatství a strategických surovin. V neposlední řadě jde i o kontrolu území v blízkosti Ruska, kde by výhledově mohla býr americká nebo NATO základna. O lidi už nejde vůbec. Chuj s nimi. Na světě je lidí jak sr*ček.
  • Zodpovězte si otázku "Kdo za stávající stav může" ?
    1.USA a VB napadli suveréní stát a nechali zavraždit jejich představitele.
    2.Nastolili trvale neudržitelnou loutkovou vládu.
    3.Po odchodu okupantů vypuká občanská válka , jaké to překvapení ?
    4.Tvoří se "Islámský stát" a nyní se ptají "Kdo za to může ?"
    5.Odpovězte si sami.
    • Upravil bych: Demokraticky zvolené představitele suverénního státu v rámci demokracie povraždili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit