Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

    Pardon nenapsal jsem že raketa  Saturn určitě nese i jeho podpis vždyť byl hlavním konstruktérem všech Amerických raket ale programu Apolo se neúčastnil, kdysi jeden matematik spočítal, že by musela vážit přes 17 tisíc tun aby se program Apolo mohl reálně uskutečnit hlavně kvůli váze paliva návratového modulu.1150 kg hydrazinu + okysličovadlo(oficiálně 2350 kg) je velmi málo na získámí z nuly na 2,4 km/s a manévrování aby se dostali modul + paliva a tlakových nádrží Astronauti na oběžnou dráhu měsíce stačí si vzpomenout na Ciolkovského.

  • Pavel.Jegl

    Takže pozdravujte ode mě vaše experty z Matrixu. A taky Muldera a Scullyovou.

  • astv

    No právě. Když to Amíkům něco přináší nevadí jim ani váleční zločinci a vrazi. Ale poučovat a napomínat ostatní, na to jsou přeborníci.

  • No když pomineme portál Matrix, nemůžeme přehlédnout zdroje, z nichž čerpal. A to jsou američtí odborníci a specialisté. Netušil jsem že jste větší znalec fyzikálních zákonů než oni. Při vší úctě oni pracovali na tajných projektech a něco v životě dokázali. Aniž bych se Vás chtěl dotknout, co jste dokázal Vy kromě laciného kopání třeba do Zemana, Babiše, Okamury či Ruska? 😉

  • KIMCID

    Vrah Londýňanů a nuceně nasazených.Přečtěte si tu knihu

  • Karel

    Inu máte "pravdu" historii píší vítězové a každý nejspíš známe jinou já mám starší před internetovou "verzi" ale článek byl určitě "vlevo dole"(ironie) ve Vesmíru(dobový časopis).

  • Pavel.Jegl

    Realisto, ve vašem případě nejde o inovace nebo vynálezy, takže se nemáte co ohánět bratry Wrightovými. Ti by se vám vysmáli jako první, ještě přede mnou, protože znali fyzikální zákony, se kterými váš matrix nemá nic společné.

    Good nite 

  • Klasika. 😀 Když někdo nerozumí něčemu novému, začne výše chápající shazovat, aby si sám dodal ztracené sebevědomí a upevnil se ve svých otřesených jistotách. Podobné postupy bagatelizace a zesměšňování  měla i v instrukcích CIA. Nejste nakonec na jejich výplatní listině?  Ó pardon, vy mi asi sdělíte že jsem patrně konspirativní teoretik a možná dokonce že žádná CIA neexistuje....Anebo prostě jen patříte do té sorty "moudrých" kteří byli schopni například Bratry Wrightovy přesvědčovat že letoun těžší vzduchu není technicky možný a že vlaky nemohou jezdit rychlostí vyšší jak třicet kilometrů poněvadž by přetlak v tunelu cestující udusil? A Země bude patrně středem Vesmíru a Slunce obíhá okolo ní, není-liž pravda? A například feudalismus s pány a nevolníky bude patrně ten nejsprávnější systém na světě či jiná moudra. Mně je celkem jedno, co si o o tom, co znám a tvrdím, myslíte, jen by člověk logicky předpokládal, že otevřený objektivní novinář se bude pídit po poznání pravdy. Ale asi bude trochu rozdíl mezi objektivním novinářem hledajícím pravdu a zaplaceným propagandistou tlačícím agendu nějakého režimu lhostejno jakého....asi jsem Vás trochu přecenil....žijte si dál ve svých agitkách a iluzích když vás to baví, 🙂 jen by mne zajímalo, zda tomu věříte skutečně anebo to máte v popisu "práce"? No nic...ztrácím drahocenný čas....ať se vám daří...

    No ale pokud přece jen by vás zajímali mí "zasvěcení" tak tady například jich pár máte.........https://www.matrix-2001.cz/gaia-video/zprava-pro-lidstvo-192



    FILM Above Majestic  https://ulozto.cz/hledej?q=above+Majestic


    ale dejte pozor ať vám  vaši sponzoři a chlebodárci tyhle nepovolené poznatky nezatrhnou......

  • Pavel.Jegl

    Realisto, na kterém pavilonu bohnické léčebny se nacházejí vaši "zasvěcení'?

  • Kdo chce, najde o každé problematice dostatek informací aby se dopídil merita věci. Kdo nechce, najde dostatek výmluv proč "něco nejde".......

  • To že něco pane Jégle nechápete a neznáte, ještě neznamená, že to neexistuje. Kdyby vám někdo v roce 1944 říkal o atomové bombě nebo v osmdesátých letech o technologii Stealth také byste se nejspíš tvářil pobaveně, ovšem zasvěcení by měli naopak srandu z vaší nevědomosti.....😉

  • Tady je víc pitomostí:

    https://neovlivni.cz/

  • Pavel.Jegl

    Realisto, ještě jste zapomněl informovat o dalších "realitách".

    Jsou třeba tady: https://www.placata-zeme.cz/ 😛

  • Řekl bych, že kdyby se za II.WW veřejně hlásil k bonmotu - "raketa fungovala perfektně, jen přistála na špatné planetě" - byl by jeho osud zpečetěn velmi rychle. 

    Přinejlepším uzavřením v pokoji s pistolí s jedním - jediným - nábojem v zásobníku

    Ale, kdo ví, jak to bylo. Ta slova v souvislosti s panem Wernher von Braun ale citována jsou...

  • KIMCID

    No vida najednou to reaguje ale.když má odpovědět tak ne.

  • Nacista je člověk,který za hospodářské krize pojal přesvědčení o blahodárnosti myšlenky spojit prvek národní s prvkem sociálním.Přičemž mohl,ale nemusel,přijmout Hitlerovo přesvědčení o škodlivosti světového židovstva.Takové lidi do roku 1945 sdružovala především NSDAP,která NEBYLA zločineckou organizací.

    Pokud si takové přesvědčení podržel přes vlastní válečnou a poválečnou zkušenost,pak je možné ho i dnes označit za nacistu.ALE! Není možné dnes označit za nacistu někoho,kdo se k tomu nehlásí,dávno na to zapomněl a žije jinak (např. Herbert von Karajan ),jinde a zabývá se něčím naprosto jiným,ba dokonce toho,kdo k tomu ani nikdy nepatřil a patřit ani nemohl,neb se narodil dávno po válce.A možná ani toho,kdo k tomu směru patřil,ale svým významem pro lidstvo ho přesahoval(Domagk,Günther,von Braun).

    Proto je nesprávné mluvit o nacistech v USA,kteří tam dnes cosi ovládají atd.

  • No pokud mně je známo, tak Braun byl pouze nejviditelnějším a nejznámějším zástupcem Nacistů v USA. Angličtí bankéři z FEDu a američtí průmyslníci Bush a spol. vzestup Nacistů podporovali a po válce tato klika pod hlavičkou operace Paperclip tisíce Nacistů přetáhla do USA. Tato skrytá síla v podstatě ve spolupráci s Nacisty převzali moc nad Amerikou a rozběhli tajný kosmický program díky němuž už začátkem šedesátých let byli bez problému ve Vesmíru. Když  je Kennedy chtěl odstavit, jednak odstavit FED od moci nad USA a jednak odtajnit informace o mimozemských kontaktech a vyspělé technologii tajného kosmického programu, začal jednak vydávat americké dolary mimo FED a jednak prohlášením, že vstoupí Amerika na Měsíc, je chtěl přinutit ke zveřejnění utajovaných informací. To vyvolalo v příslušných kruzích paniku a mělo to za následek dvě věci, za prvé vraždu Kennedyho a ukončení vydávání vlastní měny USA a zavedení dřívější praxe kdy ji měnu dodával a dodává FED a za druhé vytvoření zastíracího oficiálního kosmického programu, kdy namísto gravitační technologie používané v tajném programu byla veřejnost ohlupována zastaralou raketovou technologií. Američané na Měsíci v červenci 69 opravdu byli, ale v žádném případě nebyli první a nebyli tam poprvé. Amstrong a Aldrin se museli cítit jako reklamní hlupáci  když museli mlčet o tom, co na Měsíci viděli a jak je tam při přistání sledovaly cizí kosmické lodě. Museli sehrát před Amerikou šaškárnu o "malém kroku pro člověka a velikém skoku pro lidstvo". 

  • Pavel.Jegl


    Vernher von (nikoli Verner fon) Braun zpočátku s navrženou koncepcí letu na Měsíc Lunar Orbit Rendezvous LOR nesouhlasil, už v roce 1962 však změnil názor. 

    Saturn V byla konstruována pod jeho vedením.

  • Karel

    Verner fon Braun nevěřil projektu Apolo proto se jej neúčastnil, podle jeho plánů měla být na oběžnou dráhu vynesena raketa a za ní druhá a třetí nákladní, která by doplnila palivo a  poté se astronauti měli vydat na měsíc. Raketa Saturn byla moc malá(asi3x) na " fyzického dosažení" tehdejšími  ale i dnešními technologiemi(uvažuje se v NASA o oprášení Vernerova návrhu) a s novými technologiemi bude snad stačit jedna tankovací raketa

  • Jako vždy je všechno úplně jinak. To ovšem nebrání režimu doblba opakovat své nabiflované pověry.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit