Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je právě ono, nesmíte to vzdát hned po prvním neúspěchu. Také se mi to nepodařilo hned na poprvé. Teď si však kupuji prášky na lepší erekci https://supererekce.cz/9-ardorin , které mi ho opravdu dokáží postavit a já si mohu užívat se jako dřív. 

• Já jsem právě jednou prášky na erekci zkoušel, ale nemělo to žádný výsledek. Může v nich být rozdíl třeba? Měl bych vyzkoušet jiné prášky na erekci? 

• V dnešní době? Nezkoušel jste ještě nějaké přípravky na lepší erekci? Já už si to bez prášků na erekci ve svých 40 letech nedovedu ani představit. 

• Kéž by se někdo také staral o moji erekci.... Co jsem oslavil 35 narozeniny, tak mi přijde že to jde pěkně z kopce a sex už není tak jak jsem si ho užíval před tím... 

• Alespoň si ta banda blbejch feťáků může honit ptáka.......... *1* *1* *1* *1*
  • *1* *1* *1* *1*
  • Mám tě napsaného v diáři takže neboj o svou noc nepřijdeš,.

Klidně můžeš. Jen doufám že se pak neotočíš na bok a nebudeš chrnět. Já si ráda povídám.
  • *1* *1* *1* *1* *1*
  • Už je jasné čím ti blbci myslí!!!!!
  • to je jasné,že zaplatí miliony za viagru,protože USA army je plná č u r á k ů
  • A co já??? Mně jsi to slíbila dřív!!! - a propos, zkrotit Tě nepotřebujem, stačilo by ošu.at. *1* *1* *1* *1* *5*
  • taky si myslím, jak se píše ve Švejkovi: "voják nemá myslet jen na šajseraj (nebo v tomto případě na ukájení), voják má myslet na bojování!!"
  • Do nás na vojně cpali brom,aby jsme nevyváděli a jim kupujou viagru,holt časy se mění. *1*
  • Myslíš Rusáky, zloději nicku?
  • ale v armádní šedi *1*
  • Tak by jim ještě mohli přikoupit nafukovací panny.
  • Brom se prý kdysi přidával do čaje v armádě Rakousko-Uherské. Od té doby se takové tvrzení tradovalo. V době mojí vojenské základní služby se to sice také říkalo, ale sami naši lapiduši to vehementně popírali. Ono to prý mělo na vojáky neblahé vedlejší účinky a způsobovalo to různé zdravotní problémy a tak se od přidávání bromu už dávno upustilo.
  • Je asi jasné že chlap co to nemá je napruženej a boj muže ulevovat.Jinak se to asi kumuluje v něco nebezpečného.
  • Strč ho do včelího úlu a uvidíš!! *3* *3* *3*
  • A co mám říkat já když jsem gay a mám ho zakrnělý, není to žádná sranda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit