Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    A pohádky nebo pravdu?

    • ...no samozřejmě že pravdu!! Copak US vláda někdy zveřejnila lež??? Tak podlé jsou pouze vlády na východ od EU!

      • KIMCID

        Fakt tak proč už nevíme pravdu o JFK ,nebo proč tu svou pravdu neodtajnili po smrti Usámi?

        • Zdenku, odpověď přece známe oba dva

          • KIMCID

            ? Zdenku? nevim s kým si mne pleteš

  • goyim

    "Koordinované teroristické útoky, největších na americkém území, provedlo je 19 příslušníků islamistické organizace al-Káida unesenými boeingy. Dva letouny navedli do věží Světového obchodního centra v New Yorku, třetí do Pentagonu."

    Ano Tiscali, to je oficiální verze konspirační teorie, kterou tady stenografujete a tím se paradoxně podílíte na šíření dezinformací, protože nic z toho nebylo prokázáno. Sranda že? 

    Informovaný občan ví, že už je to nějaký pátek, co nezávislá studie ve 2 simulačních programech prokázala, že budova WTC7 byla vyhozena do vzduchu a vyvrátila analýzu NISTu s tou jejich pohádkou o požáru, což je prokázaný podvod a fraška, což řekl i jeho bývalý zaměstnanec.

    • Ale tak se to klidně mohlo stát.....😯   devatenáct pasáků ovcí  prodalo svá stáda, jeli do Plzně na víkendový rychlokurs pilotáže dopravních letadel. Poté unesli několik letadel, prokličkovali systémem vzdušné kontroly NORAD a složitým manévrem narazili do věžáků konstruovaných na odolnost proti letadlům. Jedno letadlo prý narazilo i do budovy Pentagonu. Tvar a velikost díry sice spíše odpovídá raketě a zabavili  záznamy z kamery vedle stojící benzinky která to mohla zaznamenat ale kdo by takové malichernosti řešil, že...? 😉 mezitím hořící letecký benzín vyvinul teplotu dejme tomu 800 stupňů ale protože byl začátek září a končilo léto vedro způsobilo že se teplota zvedla na nějakých 1400-1500 stupňů. Poté současně po celém obvodu i výšce budov ocelový skelet povolil a domy se zřítily přesně do sebe. Sen každého demoličního inženýra. A navíc asi chvěním vzduchu nebo ze solidarity 😉 spadla sousední budova do které nic nenarazilo a nehořela. Holt blbě postavená, no......se divím, že nespadla už dávno....a v bajkách bychom mohli pokračovat....jen probůh aby někoho nenapadly spiklenecké konspirační teorie o termických náložích, nebo hůře o skalární technologii.....ale třeba al-kejda skalární technologie vlastní a jen naoko haraší s primitivními kalašnikovy......

      • Realisto, s Tebou posedět u kafe nebo u piva (podle toho čemu dáváš přednost) to musí být nepochybně zábava. 😀

      • Pane realisto! Vnímavý čtenář Vašeho příspěvku si nemůže nepovšimnout zřejmé ironie. Vy snad pochybujete o oficiálních verzích zveřejněných vládou US? Vždyť se pár dnů po útocích v troskách WTC našel neporušený pas jednoho z únosců machometána Atty!! Nejste vy náhodou hen ten oný východostepní nájezdník, kterého tu už nějaký pátek vyvolává jistý občan?

        • goyim

          Mohammed Atta, jeden z hlavních členů, bydlel ve stejné ulici jako tým Mossadu. Ale to je jen náhodička, stejně jako to, že a) bezpečnostní firma, která měla na starosti letiště (ze kterých byly provedeny únosy), je Izraelská firma vedena člověkem, co měl příbuzného v Mossadu, b) zabezpečení samotných obchodních center měli pod palcem 2 býv. agenti Mossadu, kteří dostali kontrakt přes firmu Kroll, c) jeden z únosců letadel byl opět rodinný příbuzný agenta Mossadu. ;} Ale to je celé jen antisemitická konspirační teorie. Všichni přece víme, že Izrael nikdy v minulosti neprovedl false flag operace s cílem dostat západ/USA do jejich soukromých válek. ;}

          • Pouze náhoda...

      • goyim

        Ano, stát se to mohlo, akorát je zvláštní, že po tom, jaký majstrštyk kluci z Al-Kajdy dokázali, nebyl už dávno celý Střední Východ v troskách, např. takový Bagdád nebo Tel Aviv. Ale to jsou jen takové šílené iracionální úvahy.

    • .

  • To bude asi tak stejně věrohodné jako zpráva Warrenovy komise nebo projekt Blue Book

  • amricka vlada verejnila extro tajny dokumentaci v kery se pise ze se nechal usa zvojebat muslimaskejma teroristama ukradnout si letadla rozemlit baraky a zabit lidi !!!!! a prze to cela globusa videla v televizi bylo potreba na to vystavit tajnou knihuspisy dokumenty !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit