Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak řečeno rozpoutala se demokratická Majdanská revoluce v USA.

Očekávám že papaláši z EU vyzvou vládu USA k nezasahování jako to udělala v případě
    Janukovyče. Pokud policie přesto zasáhne bude třeba zavést tvrdé sankce.
    Demonstranti musejí protestovat po vzoru Ukrajinských demokratů - to znamená
    podřezávat policisty - upalovat lidi- a nakonec svrhnout prezidenta.
    Pan Putin by jim měl poslat zbraně - Obama přeci také poslal zbraně do Kyjeva.

Teroristé z USA jsou opět za pokrytce - ve světě násilosti podporují. Doma je potlačují!
    • Já bych řekla, že ty nepokoje rozpoutávají agenti z Moskvy, lidé se přece nechávají ovlivnit agenty a nemají své mozky. Tak to alespoň tvrdí část zdejších diskutérů, kteří si myslí, že u nás to dělají pouze agenti z USA a EU. Není nad konspirace, nebo si myslíte, že lidi nepřemýšlí ? Když se poruší základní pravidla lidskosti a slušnosti, smím se k tomu vyjádřit a jsem za to vděčna, že mohu. Proto i souhlasím s protesty Američanů. *14*
      • Prosím, kterých Američanů? Černých (muslimů, black gangů,...), bílých (KKK), domorodých, nebo Američanů z Mexika, z Venezuely......? *3*
    • pravda-byls ale rychlejší
  • USA vznikla na základě odporu proti Britskému imperialistickému impériu.
    Pak však byla myšlenka demokracie pošlapána - Indiánům byla ukradena země.
    Pak vyrvala Španělům Kubu ale ne s tím že ji dají svobodu ale proto aby USA získala
    vlastní koloniální impérium.
    Pro Americké černochy svoboda nebyla - jim připadl úko v podobě dřít jako otroci.

Dnes zůstala jen demokratická fasáda za kterou se schovávají útočné války a porušování
    lidských práv. Ti co uznávají Kosovo neuznávají Krym.
    Ti co podporují Majdanský puč potlačují demonstrace u sebe doma!
    • kdyby těm zbabělým američanům nepomohli francouzi,tak by žádné USAhnusa nebylo
  • Jo to je nadělení pro hochy z USA a bude to pořád horší.Černoši jsou hloupější,agresivnější a za takových 20let budou počty vyrovnaný 1:1 no a pak se uvidí.
  • Teď dobře sledujte jak se demokraticky a bez ,,násilí,, potlačují nepokoje v demokratické USA. Připomínám výzbroj milice v Kyjevě a očekávám protesty všech mírumilovných a demokratických uskupení na tyto zákroky!!! Určitě bude odvolán president Obama a demonstranti si zvolí opravdového lidumila!!!
  • černoch měl astma a volal "nemůžu dýchat!" americký policista ho úspěšně demokraticky vyléčil
    • Černoch se udusil vlastním tukem . Viděl jste fotku?
  • Já bych zakázal pohádku o červené karkulce která propaguje komunismus!
    červená tedy Rudá Karkulka přelstí nenažraného tržního vlka - tedy kapitalistu!
    Tuto nepřijatelnou propagandu Moskvy je třeba vymazat z knih!

A dokdy budeme tolerovat rozkazování semaforu na křižovatkách? Dokdy nás ten
    rudý tyran bude omezovat? V tržní džungli nepotřebujeme žádné zákony. Volná ruka
    trhu vše sama rozkrade pardon vyřeší!

Věřím že USA má nejen letecké humanitární bomby ale i demokratické humanitární kulky.
    • Karkulka: "Co je to za fóry, tak brzo po ránu, vlk se tu placatí v bábině županu!"
      Vlk: "Jen pojď dál, děvenko a nestůj u dveří, s bábou jsem posnídal, ty zůstaň k večeři!
      Máš pěkné tvářičky, jak žádná druhá, zato tvá bába byla dost tuhá!!
      Karkulka: "Tak to sis vybral kvalitní potravu! Nejseš ty blbečku tak trochu na hlavu?!?
      Pozdě mě nazýváš spanilou dívenkou, sežral jsi babičku s infekční žloutenkou!!!"
      Lesem se ozývá zoufalé vytí, jak se vlk pokouší vyvolat blití.
      *1* *1* *1*
    • Co vám kdo ukradl? A s tou Karkulkou jste to vůbec nepochopil. Vlk byl přeci ten hodný který chtěl jenom přerozdělit obsah košíku a zabil ho nájemný žoldnéř( myslivec) který chránil obsah košíku získaný pravděpodobně vykořisťováním . Vlk chtěl přeci jen sparvedlivý společenský řád kdy vše patří všem . Tedy i vlkovi.
  • Tiscali má ode mně palec nahoru za to, že o těchto věcech jako jedno z mála českých médiích vůbec informuje. *3*
  • Doufám, že demonstrující mají dostatek zbraní a střeliva, aby se mohli demokraticky hájit za svá práva a svobodu.
    • A co pneumatiky a molotovovy? To jsou prece "demokraticke zbrane"/ jak bylo vidno v Kyjeve/. *1*
  • ČERVENÁ KARKULKA:
    V pohledném stavení na konci vesnice, bydlela sedmkrát trestaná světice,
    od mládí fandila procházkám v šeru, na jejich památku vlastnila dceru.
    Křehounká dívenka s nosem jak okurka, červeným od rumu - no prostě Karkulka.
    Ráno, když maminka dcerušku spatřila, dala jí facku a potichu pravila:
    "Rychle si oblékni červenou sukénku, babička za lesem dostala žloutenku."
    Karkulka: "Nač je mi maminko červená suknice, ta jenom přiláká vilného myslivce!
    Jestli mě znásilní, tak jako včera, nebudu už tvoje nevinná dcera!?!"
    Matka: "Nedávej bázlivým myšlenkám průchod, než bába za léky utratí důchod!
    Dones jí guláše aspoň půl hrnka a bába vyskočí zas jako srnka!"
  • Náš veliký vůdce, muslim Hussein Obama jde takříkajíc do kopru!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit