Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč na Tiscali již nejsou zprávy z domácí politiky? Máte bobky?
    • Není nic pozitivního jen zlodějna a politická lumpárna. *11*
  • "nejčastějšími oběťmi policejní zvůle jsou afroameričtí muži ve věku od 15 do 34 let. Jen loni jich bylo zabito 177, což je 15 procent ze všech lidí zabitých policií, tedy pětkrát víc než bělošských obětí stejného věku. Celkově loni zemřelo rukou policistů dvakrát víc Afroameričanů než bělochů, hispánců a domorodých obyvatel dohromady." - typická demagogie - co takhle jestli to není "policejní zvůlí", nýbrž tím, že násilné kriminální činnosti páchané se zbraní v ruce se prostě nejvíce věnují černoši od 15 do 34 let, co?

    "Tato epidemie postihuje hlavně černochy," komentovala statistiku Brittany Packnettová, aktivistka a členka pracovní skupiny v Bílém domě, která má za úkol dohlížet na práci policie. "Ztrácíme tolik slibných mladých životů, protože dovolujeme, aby k tomu dál docházelo," dodala. - jste si Brittany jistá, že to byly SLIBNÉ mladé životy, a ne ZLOČINECKÉ mladé životy????? *16* *16* *16*
  • Celá tzv. západní společnost je nemocná a bohužel do ní patříme už i my, byť jen jako kolonie západu. V USA úřady zamlčují počet černochů zabitých policií. V západní Evropě je úřady zase zamlčována, ba dokonce zametána pod koberec trestná činnost muslimských imigrantů, včetně nejtěžších zločinů vražd a znásilnění žen a dětí. U nás a na Slovensku jsou zametány pod koberec lumpárny cikánů, politiků a podnikatelské elity. Všude je nějaká špína, kterou se úřady snaží zakrýt aby se lidi nebouřili.
  • V případě amerických policajtů platí: "Jaká společnost, takoví policajti v této společnosti". Americká společnost je nemocná a hlavně agresívní, proto generuje agresívní a bezohledné policajty.
  • Ono se to má takto:
    Statistiky nesmí zohledňovat rasu, aby to nevyvolávalo rasové nepokoje. Jen si to představte, že by jste se dozvěděli, že 80% trestné činnosti udělali občané jiné než majoritní rasy v zemi. To by se politikům (obzvláště menšinomilcům) moc nehodilo neboť by nemohli slušné lidi urážet.
    Další věc k zamyšlení je proč za dotyčnou osobou policie jde? Bez nějakého vážnějšího důvodu to zřejmě není. Ono ani v USA se netasí zbraně jako na divokém západě i když se tasí častěji než např. u nás. To je asi spojeno s tím že v USA je mnohem běžnější držení zbraně nejen legálně ale i nelegálně. No a pokud už musí policista vytáhnout zbraň asi tak nečiní zcela bez důvodu. No a od toho už je jen trocha k výstřelu. Neschvaluji odstřelování lidí jako škodné v lese, ale opravdu je k zamyšlení proč si ho policie všimla.
    Jistě by byla dobrá statistika která by řekla kolik lidí v přepočtu na zatýkaných 1000 obyvatel je usmrceno celkově a potom podle rasy. No a k tomu samo s sebou podíl menšin ve společnosti a podíl menšin v trestné činnosti. Dál je to jen srovnávací matematika. Pokud menšina páchá trestnou činnost 2x více než většina tak je pravděpodobné že budou mít i 2x větší úmrtnost.
  • Krásně napsáno. Já bych docela rád četl článek kolik procent drobných majetkových trestných činů spáchali cikáni. Kolik napadení a různých recidivních deliktů. Tyto statistiky taky nikdo nevede a nikomu to nevadí. Je přece jasné, že v Beverly Hills je proti Harlemu malé procento černochů, kteří jsou v gangu ozbrojeni. A podle těchto zkušeností policie jedná.
  • Tento zvýšený počet USA policií zastřelených delikventů je odpovídající příměr, stejně tak zvýšeného a stále i agresivněji se zvyšujícího počtu kriminálních činů, právě v naprosté většině u černošského obyvatelstva. USA i když tvrdí pravý opak..dodnes nemá dořešenou otázku rasové segregace a to nejen u černošského obyvatelstva..což je holý fakt v tom, že dlouhodobé soužití multikulti, prostě nikdy a nikde nefungovalo, nefunguje a fungovat ani zcela vyváženě nikdy nebude a kde i Evropa s nynějšími "běženci" je toho bohužel přímým důkazem i následkem..To není otázka rasismu, ale tvrdé a historické poznání za tisíce let !..Férově však řečeno..v principu to samé je i např. v Rusku, kde policie je rovněž laxnější, zvláště v oblastech, co jsou tzv.dále od centra, při vyšetřování přečinů např.u cikánů, různé, pouliční svoloče, moc agresivních řidičů atd., tím, že je klidně seřeže, jak žito, včetně použití paralizéru i jiných pomůcek.. a neváhá při aktivním odporu a ohrožení, po nich i střílet atd...a kde se některé, takové "věci"..rovněž raději přesně neevidují..a každý moc dobře ví proč !..Tohle se děje i v jiných zemích a je pokrytecké to tajit a být v tomto "politicky korektní" Problémové "menšiny", pouliční darebáky, parazity, darmožrany obecně.., prostě nikdo, nikde a nikdy nechce mít doma i v ulicích a nikdo si ani dnes neví s tímto opravdu rady, je to stále horší i počtově..,každý to už vidí všude okolo.. a bojí se toho všichni, jak politici, tak i občané..Prostě to tak je !
    • Nejhorší je skutečnost, že tento odpad lidské lidské společnosti se množí jak potkani a škodí těm slušným pracovitým občanům.
  • Že americká vláda lže kudy chodí se ví už dávno. A na Američanech samotných to zanechalo stopy, protože celý život žijí ve lži, stejně jako my, havloidi. Ale nakonec to všechno svedeme na CCCP a komunisty a bude nám dobře.
    • Soudruh Čapisral má zase vírózu, krade nick a píše nesmysly.
  • Americký černoušek - je zpravidla arogantní sebevědomý.Nechybí mu vrozená drzost a nevyhýbá se konfliktům.A to i se zákonem.Slovem není nad něj.Největší frajer je když je policajt daleko.Jak jde do tuhého - ouha.Začne skučet bědovat a dělat nebožátko, které za nic nemůže.Takový zavedený tamní folklor.A ti kteří to přeženou pak natahují ráfy.Nedá se nic naprosto nic dělat.
  • Nová zpráva, připravená Úřadem presidenta (OP) pro vnitřní potřeby Kremlu, dnes praví, že historickou událost, k níž došlo v minulých 72 hodinách mezi Ruskou federací a Spojenými státy, lze korektně charakterizovat jako "naprostou kapitulaci" prezidenta Baracka Obamy před presidentem Putinem, vedoucí ke "strategickému stažení kvůli přeskupení" amerických sil operujících proti teroristům Islámského státu (ISIS/ISIL/DAESH) ve válečné zóně Levantu - což ve svém důsledku vede k naprostému kolapsu establishmentu amerických médií, zejména jejich "propagační osy", zpravodajství The New York Times atha Washintgton Post, jejichž lži o tomto konfliktu jsou nyní vystaveny před zraky celého světa. Podle této zprávy během série schůzí, konaných v Moskvě meziamerickým státním tajemníkem JohnemKerrym, tajemníkem pro zahraničí Lavrovem a presidentem Putinem osobně, byl Obamův režim "přímo upozorněn" Ruskou federací, že "dětinské hraní" Spojených států v Sýrii a Irákuskončilo, a že nyní "je na stole" hrozba jaderné války mezi Amerikou a Ruskem. Poté, co bylo tajemníku Kerrymu předloženo celé portfolio ruských důkazů o tom, které státy a výzvědné služby podporují Islámský stát, a Američanům byly předány tajné e-maily od bývalé státní tajemnice Hillary Clintonové a současného tajemníka obrany Ashe Cartera, získané Federální bezpečnostní službou (FSB) ze soukromých nezabezpečených e-mailů těchto dvou amerických představitelů, Obamův režim okamžitě "kapituloval" a oznámil tyto historické kroky k možnému míru v této oblasti:Americký státní tajemník John Kerry oznámil, že Obamův režim se již nebude snažit o změnu režimu v Sýrii - přičemž president Obama před 4 týdny přísahal, že nikdy nedopustí, aby se to stalo.
    Americký vicepresident Joseph Biden nařídil Turecku, aby okamžitě stáhlo své invazní vojsko z Iráku - ještě před 6 dny americké ministerstvo vnitra odmítlo vůbec uznat, že k této invazi došlo. Pentagon nařídil okamžité stažení bojových letounů F-15 z Turecka, které tam USA právě rozmístily, a které představovaly hrozbu proRuské letecké síly.
    Obamův režim souhlasil, že se přidá k Rusku při návrhu rezoluce OSN o snaze odříznout financování Islámského státu- událost, k níž dojde při výjimečné dnešní schůzi Bezpečnostní rady OSN, které mají USA předsedat.
    Ke změně "řízení směru" této války proti Islámskému státu napomohl Obamovu režimu dle zprávy zásadní dokument portfolia, obsahující detaily o velkém globálním útoku Islámského státu na internetovou síť, který v minulých týdnech málem vyřadil 13 světových kořenových serverů; kdyby býval byl úspěšný, ponořil by Spojené státydo totálního a kompletního chaosu tak závažného, že významný expert na kyberbezpečnost John McAfee varoval, že "by to bylo více zničující ; než jakákoliv jaderná válka".
    Soubor dokumentů o pokusu Islámského státu zničit v minulém týdnu globální internet, předložený presidentem Putinem tajemníku Kerrymu, dále potvrzuje nové zprávy, že tento útok byl vyslán ze serverů a IPadres vlastněných britskou vládou - o nichž však Británie uvádí, že je prodala Saudské Arábii.
    Zpráva dále uvádí, že když se Saudská Arábie dověděla, že Obamův režim se podřizuje presidentu Putinovi, oznámila, že vytváří svou vlastní koalici 34 zejména muslimských států k boji proti Islámskému státu bez podpory USA - avšak Indonésie řekla, že nevěděla, že to bude vojenská aliance, a že se k ní nechce přidat; významný pákistánský zákonodárce řekl, že se o tom dozvěděl od reportéra Reuters, aTurecko označilo tuto alianci spíše jako ideologickou než vojenskou. ;
    Toto hodnocení saudské "koalice" proti Islámskému státu se dle zprávy ukazuje jako pravdivé, protože jejím prvním"útokem" byl útok proti americkému presidentskému kandidátu Donaldu Trumpovi, a nikoli proti teroristům. President Putin ho chválil a řekl o něm: "Je to bezpochyby chytrý a schopný člověk. V presidentském soupeření absolutně vede."
    • Konečně dobré zprávy,avšak to je ještě běh na dlouhou trať-většina ISIL je už dávno v Evropě a američtí loutkaři jsou schopni všeho,ikdyž slíbí spolupráci,podepíší smlouvy,tak Vás podrazí s jejich emerickým úsměvem na rtech. Saudská arábie padne,si myslím já.
    • Naštěstí pro Obamův režim, který zřetelně nechce být součástí třetí světové války, ruské letecké síly se teď budou moci zcela soustředit na "dýky do zad" turecké vládě sestřelivší bezbranný ruský bombardér nad Sýrií, a nebudou muset mít obavy z amerických letadel.
      President Putin otevřeně varoval podporovatele Islámského státu:
      "Představitelé Turecka si mysleli, že stáhneme ocas a utečeme. Ne, Rusko není takový stát. Zvýšili jsme svou přítomnost v Sýrii, zvýšili jsme tam počet umístěných bojových letadel. Dříve tam nebyl žádný vzdušný obranný systém - teď je tam S-400. Jestliže předtím Turecko neustále porušovalo syrský vzdušný prostor, ať si to zkusí i teď."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit