Přejít na výpis diskuzí
Americký útok na evropskou ekonomiku: Hrozí globální systémová krize?
1.10.2016 | red
640 příspěvků
-
Bylo úsměvné sledovat příznivce Miloše Zemana, jak s fanatickou nenávistí volají po „krvi“ majitele penzionu Modřín, který jemu a jeho doprovodu odmítl rezervovat místo v restauraci. Porušení zákona však nastalo v nekuřácké restauraci Poštovna na Sněžce, kde její majitel dovolil panu Zemanovi „výjimečně“ si zakouřit.
Zemanovi příznivci mají plná ústa toho, že všichni lidé mají stejná práva. V tom případě tedy až dorazíme na nejvyšší horu Krkonoš, tak si v Poštovně vytáhneme cigaretu a zapálíme si, jsme si přece s Milošem Zemanem všichni rovni. Pokud majiteli Poštovny nevadí kouření, tak ať změní svůj podnik v kuřácký, pokud ano, tak ať striktně trvá na tom, že uvnitř nikdo kouřit nebude. Jestliže je restaurace nekuřácká, ale jednomu z hostů bylo kouření dovoleno, je to porušení zákona.
Pan Zeman, který se tak rád ohání zájmy prostého lidu, dal ve skutečnosti najevo, že někteří z nás jsou si rovnější. Vysmál se svým hloupým voličům, kteří si myslí, že nyní jim začnou pečení holubi lítat sami do úst. Ve skutečnosti jim vzkázal, děkuji vám „lůzo“ za hlasy, ale teď Vám ukáži, kdo je pán. A co je nejhorší, veřejně pohrdl právem ve stylu, já jsem Miloš Zeman a pro mě zákony neplatí. Nejde o jednu vykouřenou cigaretu, ale o veřejnou aroganci vůči právním předpisům. -
-
by mě zajímala tvoje představa okdo by měl být teda prezident....tipuju tě na Kalouska...taky nic neví a všemu rozumí....ale pozor je to zastánce feudalismu....určitě jsi četl historii Tibetu....
-
-
Já jsem holka. pokud ti to vadí nech se zplynovat ruský teplouši *5*
-
-
čau Kalousková...tady se nechytáš...Kalousek už vše zlikvidoval
-
-
-
-
Jsem tu 24hod nonstop servis
-
-
Ano jsi tu každý den nonstop ruský teplouši BTW.
Podvádíš s hlasováním a kradeš nicky. Na víc nemáš ruský howne *2* *2* *2*
-
-
A heleme se, koukejme se, teplouš Semjon Gayínek tu pořád smrdí???
Nojo, celej měsíc a v kuse!!!
CHACHACHÁÁÁ !!! -
Dočasný obyvatel Pražského Hradu Miloš Zeman se vyrovnal s demonstracemi proti sobě svým typickým způsobem - lží. Ve zpravodajství České televize prohlásil, že se to stalo v Praze a Praha je jak známo jediné větší město, kde v prezidentských volbách zvítězil jeho protikandidát.
Stačí se podívat na www.volby.cz a člověk zjistí, že Zeman prohrál druhé kolo prezidentských voleb i v dalších velkých městech, Brně, Plzni, Liberci a Českých Budějovicích. Nikdo rozumný Zemanovi jeho vítězství v prezidentských volbách nezpochybňuje, ale proč se uchyluje k takovým opravdu idiotským tvrzením, které se dají snadno vyvrátit. -
-
a to budme rádi, že nemusíme poslouchat knížete...on by ten proslov dlouho netrval..chrrrrrr...a stejně by tomu cizákovi nikdo nerozuměl....ikdyž humanista to on je...tojo...prý si na Orlík objednal slimáky z Líbye...poskytne jim ubytování, stravu, zdravotní péči...mačety.....
-
S kym by prohral?
-
-
simona je Simona,.
A ty jsi StBácký deebil BTW.
-
-
-
"... hezká holka v sobotu večer paří nebo je s milencem." Obzvláště, když ta hezká holka je chlap...
-
-
Pořád ti vadí že jsem holka? Tak se jdi léčit nebo zplynovat ruský teplouši.
po tom kdo kde je je ti ouplný howno ty ruský koookote.
Zklidni se nebo tě zklidní kop do držky ty StBácká sračko -
-
nehul tolik...nebo to s tebou sekne...ale jako agitátorka a kolaborantka protektorátu bruselského prstenu si vedeš dobře, dlouho jsem se tak nepobavil...ty určitě budeš jedna z té vyhulené organizace Klinika *1*
-
tvé vyjadřovací schopnosti svědčí o tvé inteligenci a schopnosti vyslyšet i jiný názor...ještě že vás takových jsou jen 4% *1*
-
-
Vy proruští teploušové a vlastizrádci máte podporu tak 1 procento mektale *15* *15* *15*
-
-
... a jak ho poznáš, ty pitomečku. Ty máš ale duchaplné příspěvky :)))
-
-
-
Prezident Zeman zřejmě požil víc becherovky, než bylo zdrávo, protože jinak si jeho slova pro rakouskou agenturu APA neumím vysvětlit. Zdůvodnit odsun Němců tím, že za první Československé republiky volili Konrada Henleina, dopustili se vlastizrady a mohli být rádi, že nebyli odsouzeni k trestu smrti, je mimořádná hloupost. V tom případě by se stejně muselo naložit i s voliči komunistů, protože jsou to permanentní vlastizrádci.
Nemusí se nám to sice líbit, ale Sudetoněmecká strana (SdP) byla v předválečném Československu legální politickou stranou a jako taková kandidovala ve volbách. To, že ji mnoho sudetských Němců volilo jak v parlamentních volbách v roce 1935 a ještě více pak v obecních volbách v květnu a červnu 1938 nebylo, není a nemůže být trestným činem.
V opačném případě bychom mohli soudit za vlastizradu komunisty a jejich příznivce, protože proti vůli drtivé většiny lidí zaprodali stát zaostalému bolševickému Rusku, čímž způsobili smrt tisíců nevinných lidí a zavinili obrovský morální, ekonomický a kulturní rozvrat českých zemí. Vzato do důsledků i Miloš KSČ Zeman by mohl být odsouzen a popraven za vlastizradu. -
-
... brzo popravíme tebe, hovnožroute :)))
-
-
Zkus to agresivní ruský howado a zabiju tě v sebeobraně. S radostí. *14* *14*
-
-
... a jak mě poznáš ty pitomečku :)))
-
-
nepozná...to dřív se bude houpat...kolaborant...pověste ho vejš at se houpá....
-
Nudíš ruskej howne. Něco agresivního zkus a ustřelím ti hlavu.
-
-
Jsem mladá a zdravá holčina a jsem moc ráda že se užíráš vzteky i závistí teplej ruskej zbitej dědku *15* *15* *15* *15*
-
... ty si ustřelíš tak akorát svojí koňskou nohu, pitomečku :)))
-
-
-
-
-
-
Jsem mladá kočička a každou sobotu s holkama normálně pařím nonstop na Tiscali.
Tak to mladý holky běžně dělaj. *3*
*15* -
-
Ano jsi tu nonstop ruský teplouši BTW. Kradeš nicky, jména a podvádíš s bodováním.
Máš opravdu práízdnej živit ruský buuzíku BTW.
Já jsem tu měsíc nebyla. Ale sotva jsem nakoukla hned jsi vyskočil.
Takže je jasný že jsi tu opravdu pořád ruský deebile
O tom co kdo je už nerozhoduješ ruská sračko z kádrového oddělení KSSS -
-
...jsi tady 24 hodin denně, pitomečku :)))
-
-
24 hodin denně jsi tu jen ty ruský buuzerante BTW hrdino Putine juro a tisíc dalších jmen které máš nebo kerá jsi ukradl.
To plus mínus 4 až 10 bodů ve stejné vtěřině tě vždy prozradí ruské deebile
-
-
-
NE JEN TY HNUSNÝ CO NIKDO NECHCE.hezká holka v sobotu večer paří nebo je s milencem.hnusná je doma a prudí na netu.
-
-
https://www.novinky.cz/domaci/416229-pro-politiky-je-ustupek-projevem-slabosti-rika-historik-ke-kauze-peroutka.html
-
Miloš Zeman chtěl poučovat ukrajinisty, ale jenom ze sebe udělal šaška. Opět vypustil do éteru kolosální nesmysl. V odpovědi lidem, kteří se zabývají historii, vložil do úst ukrajinskému nacionalistickému vůdci Stepanu Banderovi, slova, která dotyčný nikdy neřekl. Nicméně udivit by nás to nemělo, protože vědomá lež je jeho častou zbraní.
„Za prvé, znáte Banderův výrok ‚Zabij každého Poláka mezi šestnácti a šedesáti lety!‘? Pokud neznáte, nejste ukrajinisté,“ napsal Miloš Zeman ukrajinistům. Má to však zásadní chybu, a tu, že Bandera nikdy nic takového neřekl.
*2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* -
-
... nikdo tě nečte pitomečku :)))
-
-
Tak se nauč číst ruský negramote *2* *2* *2*
-
-
-
Rusku se podle Mededěva nepodařilo vymanit se z ponižující závislosti na nerostných surovinách a hospodářství ignoruje jako za časů Sovětského svazu potřeby lidí.
Kritizoval současně, že hodně ruských podniků sází spíše na úplatky, než aby hledaly talentované vynálezce, zaváděly jedinečné technologie a vyvíjely a uváděly na trh nové produkty.
Svou vlast označuje za zaostalou a zkorumpovanou, s národem jemuž chybí iniciativa. -
-
... ty nevíš ani kdo Mededěv je, jestli je to lední mededěv nebo jaký vůbec, pitomečku :)))
-
-
Ještě si prdni a posser se ruský blbe *15* *15* *15*
-
-
... ty budeš asi krasavice, blbko :)))
-
-
-