Přejít na výpis diskuzí
Americký útok na evropskou ekonomiku: Hrozí globální systémová krize?
1.10.2016 | red
640 příspěvků
-
Největším příjmem byly provize z nadhodnoceného nebo podhodnoceného českého zahraničního obchodu. Pokud se cokoliv vyváželo, vyváželo se to přes zprostředkovatele v zahraničí, kterými ne náhodou byli čeští emigranti, agenti StB. Vzpomínáte na zahraniční businessmany českého původu, kteří sponzorovali nejednoho českého politika, o kterých se provalilo, že to byli estébáci? Pokud stát vyvezl skleničku za 5,- zprostředkovatel zboží nadhodnotil např. na 10,- a až přes něho bylo prodáno odběrateli na Západě. Proč to? Jednoduše kradli na stáních obchodech. Namísto toho, aby stát inkasoval rovnou cenu 10,- šlo 5,- na švýcarská konta estébáků. Stejně to vypadalo s dovozem. Stát potřeboval chemické produkty, bez kterých by se průmysl okamžitě rozpadl, cena produktu byla 1000,-, ale českému státu byl prodán přes zprostředkovatele za 1500,-.
-
Václav Mička, Praha,
Miloši Zemane . Nejste slušný člověk a nechováte se jako prezident. Stačí vzpomenout na virózu u korunovačních klenot. Lžete lidem, že na Ukrajině není ruská armáda a děláte nám ostudu v zahraničí.
Jaroslav T. Chomutov,
Prezident by měl národ stmelovat ne ho rozdělovat. Prezident by měl být nadstranický a ne politický ke své bývalé straně. Prezident by měl být slušný člověk a ne hulvát z restaurace 7 cenové skupiny. Prezident by měl uznat občas i své vlastní chyby a ne své omyly pokládat za pravdu. -
Prase a Miloš Zeman jsou posláni na expedici do vesmíru. Každý dostane svoji obálku. První otevírá svoji obálku prasátko. Na papíře stojí: „Zkontrolovat tah motorů, těsnost uzávěrů, teplotu paliva, poté odblokovat brzdící mechanismus, zvýšit tah motorů, odstartovat, odhodit prázdné nádrže, případně jemně zkorigovat směr letu." Jako druhý otevírá svoji obálku Miloš Zeman. Na papíře stojí: „Dát praseti nažrat a hlavně proboha na nic nesahat!" *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
Přemýšlivého čtenáře také napadne, že skutečná doba temna v našich zemích nebyla v 17 století, ale o tři století později za komunistů. Na druhé straně potěší, že lidé typu Josefa Hasila, který byl v roce 2001 vyznamenán prezidentem Václavem Havlem Medailí Za hrdinství, se nebáli a zlu vzdorovali.
V roce 1959 natočil režisér Karel Kachyňa známý propagandistický film Král Šumavy, který situaci na počátku padesátých let vyobrazil podle obvyklého klišé - neohrožení pohraničníci strážci hranic a zlí převaděči, jež za peníze převáděli „nepřátele republiky“ na Západ. Komunistický autor Rudolf Kalčík se v jedné ze svých knih zmiňuje o Hasilovi, ovšem na příkaz komunistických cenzorů nesměl zmínit, že dotyčný sloužil u Sboru národní bezpečnosti (SNB). -
zde?
-
-
jsem tu, na stráži
-
-
Tak prezidentská kancelář žádá na příští rok za pohoštění 1,4 miliony korun, na tom nebylo nic divného, kdyby to nebylo téměř o milion korun víc, než ročně utrácel Zemanův předchůdce Václav Klaus. Takové zvýšení se nedá zdůvodnit ničím, leda, jak naznačil předseda poslaneckého klubu ODS Zbyněk Stanjura, zvýšenou konzumací alkoholu
hradu se hezky vysmál svým voličům. Vy jste mě holenkové zvolili, a já teď budu hezky roztáčet vaše peníze. Jak již říkával soudruh Lenin, jste takoví moji užiteční blbci . Vy jste si nijak nepolepšili, a já si nemůžu stěžovat. -
-
hlavně že pošlem do jemenu 10milonů *1* *1*
-
-
Pochop konečně že zločin neomluvíš jiným zločinem a Zemanovo hýření neomluvíš hýřením jiným.
-
-
jj rozbijení sklenic po benešovi to byl koníček havla.utrácet za nesmysli do kanclu který pak klaus nechal zrušit.ale to bys musela říct i to B když říkáš to A
-
-
Najdi si vlastní myšlenku a neopisuj ruský dutohlave .
To A B jsem ti první napsala já šašku.
I kdyby jsi uvedl milion jiných případů tak neomluvíš fakt že Zeman je stejný dobytek který zbytečně rozhazuje státní peníze. Pochop to nebo se jdi léčit tupohlave -
-
Já nic. Dluhy ožralého deebila Zemana neplatím. Hi hi *15* *15* *15* *15* *15*
-
kolik jsi dala na dluh máňo?
-
-
-
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=dEjQGAJSJgg *8*
-
Ztroskotají Miloš Zeman a Klaus na pustém ostrově. Kdo se zachrání?
Český národ. *1* *1* *1* *1*
Jaký je rozdíl mezi neštěstím a tragédií?
Neštěstí je, když spadne Miloš Zeman do Vltavy. Tragédie je, když se ho podaří vytáhnout včas. *2* *2* *2* -
-
ztroskotá Kalousek, Dienstbier, Šabatová a von Kharl na pustém ostrově a neví co si počít...nemají spojení s Bruselem
-
jsi tak vtipný sajmon
-
-
S tím plus mínus 4 body za vteřinu jsi nenápadný jak howno na plotně ruský BTW deeebile.
Zkomol moje jméno Simona. Na víc nemáš,
Na ulici se mě vyhni haajzle. Jinak tě zabiju
-
-
-
Bylo úsměvné sledovat příznivce Miloše Zemana, jak s fanatickou nenávistí volají po „krvi“ majitele penzionu Modřín, který jemu a jeho doprovodu odmítl rezervovat místo v restauraci. Porušení zákona však nastalo v nekuřácké restauraci Poštovna na Sněžce, kde její majitel dovolil panu Zemanovi „výjimečně“ si zakouřit.
Zemanovi příznivci mají plná ústa toho, že všichni lidé mají stejná práva. V tom případě tedy až dorazíme na nejvyšší horu Krkonoš, tak si v Poštovně vytáhneme cigaretu a zapálíme si, jsme si přece s Milošem Zemanem všichni rovni. Pokud majiteli Poštovny nevadí kouření, tak ať změní svůj podnik v kuřácký, pokud ano, tak ať striktně trvá na tom, že uvnitř nikdo kouřit nebude. Jestliže je restaurace nekuřácká, ale jednomu z hostů bylo kouření dovoleno, je to porušení zákona.
Pan Zeman, který se tak rád ohání zájmy prostého lidu, dal ve skutečnosti najevo, že někteří z nás jsou si rovnější. Vysmál se svým hloupým voličům, kteří si myslí, že nyní jim začnou pečení holubi lítat sami do úst. Ve skutečnosti jim vzkázal, děkuji vám „lůzo“ za hlasy, ale teď Vám ukáži, kdo je pán. A co je nejhorší, veřejně pohrdl právem ve stylu, já jsem Miloš Zeman a pro mě zákony neplatí. Nejde o jednu vykouřenou cigaretu, ale o veřejnou aroganci vůči právním předpisům. -
-
by mě zajímala tvoje představa okdo by měl být teda prezident....tipuju tě na Kalouska...taky nic neví a všemu rozumí....ale pozor je to zastánce feudalismu....určitě jsi četl historii Tibetu....
-
-
Já jsem holka. pokud ti to vadí nech se zplynovat ruský teplouši *5*
-
-
čau Kalousková...tady se nechytáš...Kalousek už vše zlikvidoval
-
-
-
-
Jiří Š., Plzeňsko,
Pane Zemane, ztratil jste jste kredit a soudnost, jste ostudou ČR. Udělejte něco užitečného, vynadejte sobě a odejděte. DĚKUJI.
Dežo Gorol, Chánov, 5. 1. 2015
Zemane. Hej more ty swině abdikuj nebo se omluv
Pavel Novák, Praha,
Masivně jste porušoval Zákon o volbě prezidenta podivným financováním a délkou kampaně. Nejste demokrat, nelze vás respektovat. Odstupte.