Přejít na výpis diskuzí
Americký útok na evropskou ekonomiku: Hrozí globální systémová krize?
1.10.2016 | red
640 příspěvků
-
tohle byl match :https://www.novinky.cz/vase-zpravy/zlinsky-kraj/vsetin/2057-40386-soutez-o-nejlepsi-klobasu-na-karlovskem-gastrofestivalu-vyhral-amater-z-ratiskovic-.html
-
-
kokotinnnna
-
-
Kdo chce kam pomozme mu tam. Když se přátelíčkujou s vykuky, ať platí. My už taky zaplatili krachem spousty podniků ale pořád jsme bohužel stejně imbecilní.
-
My mladí nejraději trávíme veškerý volný čas na Tiscali, to je to co nás zcela naplňuje!
-
-
Ruský teplý BTW deebile. Zloději nicků, jmen a podvodníku s hlasováním.
Toto je debata pro všechny lidi. Ne tvůj soukromý dům.
Smiř se s tím nebo budeš třískán jak žito StBácký deebile.
Ty tu hniješ nonstop každý den takže ty tu nikoho nekádruj kookote
-
-
v r.2014 americká policie usmrtila 1100 lidí. Zatímco v Číně 12 a v Německu nikoho. Čtvrtina vězňů světa se nachází v USA, kde si trest odpykává 2,4 mil. lidí! Na 100000 obyvatel připadá 698 vězňů, v Číně jen 119. V r. 2013 bylo v USA spácháno 11,2 mil. trestných činů. „Z toho 14 196 vražd, 79 770 znásilnění a 345 031 loupeží,“ Podle politolog Krejčího, vysoká kriminalita je dána vystrašeností společnosti a malou sociální jistotou. Trest smrti platí ve 32 státech, v celách smrti čeká na 3000 odsouzených. Podle studie US univerzit, soudy v r. 1973 - 2004 poslaly na smrt 340 nevinných. Na podnět advokátů musela FBI přezkoumat další z 268 procesů a zjistila, že v 257 z nich se soudy řídily „chybnými“ expertízami a ve 32 nakonec padly tresty smrti.
-
Rusko a Čína tady rozdává karty. USA čumí jak spráskanej čokl. *14*
-
-
a ty jen lidem na tiscali kradeš nicky a jména ruský BTW deebile,.
Tvá nicotnost je srandovní kookote *2* *2* *2*
-
-
Krasa probudit se a necist ty blbisti simona.on si kazil vecer ja se krasne vyspal.a krym je porad rusky
-
-
co nám je do Krymu ty ruská bukvice ? my jsme češi, táhni do toho sovětského siflu a neotravuj
-
-
á protektorát čechy a morva se ozval.táhni makat němci potřebují rozhazovat tvoje peníze za uprchlíky
-
-
sajmon je fašoun
-
-
Heil Putin
vivat ZEMAN -
-
víme sajmon
-
-
-
-
-
-
Snowden poděkoval panu Putinovi za prodloužení politického azylu v Rusku na tři roky s možností svobodně cestovat za hranice federace!
-
-
Ruský BTW C howado. Pokud máš potřebu Simoně a ujiným lidem na debatě krást nicky či jména, případně si dělat podobné jméno aby jsi je psaním hloupostí po StBácku zdiskreditoval tak je jasný že jsi ruský agent.
Tvá likvidace se již plánuje komunistický howado. -
-
Ty zloději nicků, ty lháři a lumpe, podvodníku s hlasováním, hlavo dutá, táhni odsud a už se nevracej, ta starej osle.
-
-
Ano kradeš nicky, podvádíš s hlasováním. Jsi prostě StBácké proruské howado.
Tohle je debata pro všechny ty ruský howado.
Smiř se s tím nebo tě dokopu ty totalitní haajzle
-
-
-
-
Už mě vážně štvete, když si vymyslím nick tak mi ho ukradnete, když nick ukradnu já tak mě zmínusujete! Dnes jsem tady naposled toto je můj poslední příspěvek na žumpě jménem Tiscali. Nyní jsem vytížená jako reklamní návrhářka a jako novinářka. Takže sbohem.
-
-
nech se léčit nebo zplynovat Ruský BTW deebile.
Ano kradeš tu lidem nicky a jména. Podvádíš s bodováním a hniješ tu nonstop,. -
*15*
-
-
Projev kámoše, kolaboranta Teunera, mého vzoru.*14*
https://www.youtube.com/watch?v=JUSebPn5UZk -
-
chtěl bych se s tebou milovat před rozvinutou zástavou *14*
-
-
z ničeho nemáte repééééékt