Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zlej.troll
    Zemane, po přečtení připravované knihy Kmenty Kmotr Mrázek 2 vzkazuji : Hnůj a žumpa zapáchaly jinde – na vašem Úřadu vlády! Největší spojenec Františka Mrázka, šéfa podsvětí a člověka podezřelého ze dvou vražd, seděl právě u vás: říkal jste mu šéf poradců, jmenuje se Miroslav Šlouf. Společně s Mrázkem vymýšleli taktiku, jak ovlivnit rozhodování vlády, koho a jak si získat.

Za vašeho vládnutí museli policisté zastavit vyšetřování Mrázkových temných vazeb: odposlechy telefonů, které jsou dnes důkazem o propojení mafiána s politiky, se ukončily, spis šel do archivu.
    • njn kamarádi Havla
      • zlej.troll
        Mrázek byl kamarád Zemanovy pravé ruky šloufa ruský negramote. Nauč se číst
        • to byl kámoš havla a klasue nauč se dějiny moulo
  • zlej.troll
    "Hnůj na Hrad!" Sprostý Zeman od Čechů sklízí, co zasel

Sociální sítí Facebook také koluje výzva, aby lidé přinesli před vchod do prezidentské kanceláře na Pražském hradě libovolné množství hnoje. "Snad se podaří vytvořit hromadu alespoň tak velkou, jakou za své prezidentské působení vytvořil svými ústy pan Zeman," stojí ve výzvě, kterou sdílela například hudební skupina Už jsme doma.

O možné změně názvu pořadu Hovory z Lán na Twitteru s nadsázkou diskutoval mimo jiné i vicepremiér Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL). Zmínil třeba možnosti jako Horory z Lán, Hovory z Vidlán, Hovory z lejn nebo Hovory z lajn.
    • smutné žet o posloucháš ale máš smůlu je to prezident čr
      • zlej.troll
        Brzy ruský ožralý agent zeman ve funkci končí a smůlu máš jen ty šašku *15* *15*
        • no pořád má podporu 60% obyvatel tak že pohoda
          • zlej.troll
            Zeman má podporu tak 6 procent národa. To howado už znechutilo většinu lidí.
            Smiř se s tím ruský šmejde *2* *2*
            • zlej.troll
              Ty hlavně přestaň číst lži Kremlu.
              Pak jsi tu za deebila když spolu s ulhaným Kremlem popíráš snadno dokazatelná fakta
            • no nesmíš číst jen svodky CIA ale taky normální zprávy třeba IDnes abys věděla že mám pravdu
  • zlej.troll
    Nataša Valkounová
    Miloši Zemane , moje maminka, která Vás volila, se za Vás stydí a své volby lituje. Já jsem se tohoto omylu nedopustila. Nechováte se jako prezident staré kulturní evropské země. Urážíte nás a ponižujete naši republiku ve světě!

Jan Valter, Příbram
    Je úplně jedno, jaké jsou příčiny vašeho jednání - důležitý je výsledek: Vaše chování je nechutné, vaše lži nehorázné, vaše fungování na Hradě ostudné. Je z vás cítit ego, podlost a zloba.
    • stydíme se za vaší mamku že vás porodila
      • zlej.troll
        Já se stydím za vlastizrádce a proruské kolasboranty jako jsi ty Loku.
        Pověsit tě i s rodinou haajzle placený KGB
        • tak to už se asi u vás houpe táta a máma co
          • zlej.troll
            Za ruské komunistické vrahy a zloděje jako jsou Putin se Zemanem tu kopeš ty Loku.
            Já ne.
            Tak nes následky když se k něčemu hlásíš ty zbabělá proruská sračko
            • na čem jedeš...docela zábava to číst.... Zeman má podporu 70% národa...a kavárníci a posluhovači spolku bruselského prstenu můžou prasknout vzteky.... *1*
    • ještě že neni prezidentem šišla spící von Karl s tim svym bezmozkem Kalouskem...to by byla teprve ostuda....to už by jsme tady měly tu slimáckou verbež, hlavu zabořenou v perdeli te báby Merkel a v podnáručí bratrstva Bruselského prstenu.....ale je to kníže ten žije v jinym světě a pro něj jsou důležitější peníze před svobodou a bezpečí národa, at žije Zeman,jsem hrdy na našeho prezidenta a kavárníci a sluníčkáři celého světa....polibte mi perdel
  • zlej.troll
    Kolouch, Brno
    ´Miloši Zemane Když se někdo chová, jako ruský agent, když někdo mluví, jako ruský agent, když někdo komunikuje jako ruský agent, tak to bude ruský agent :-

Jiří Podešva, Ostrava
    Miloši Zemane, přestaňte škodit naší zemi. Přestaňte z pozice prezidenta České republiky prosazovat ruské zájmy. Nebo odstupte a pak si dělejte co chcete.
    • brno? to je ta díra za prahou jednu stanici autobusem...
  • Až zlej troll uvidí tenhle novej vohoz teplouše Semjona Gayínka, tak se bude válet smíchy!!!

YEAH !!!
  • zlej.troll
    Martin Kubát, Praha, 23. 11. 2014
    Pane Zemane, jste hulvát a nezasloužíte si ničí sebemenší úctu, respekt, cokoliv. Přestaňte nám laskavě ničit životy a hnát nás do smrtelné náruče Putinovy Rusi! Odstupte! Nejsme rusofilové, tak nás jimi nedělejte!

David Babůrek, Krupka, 22. 11. 2014

¨Zemane. Jste lhář, opilec, ruský slouha, ostuda republiky i bezpečnostní riziko. Konec Vašeho mandátu spousta slušných lidí oslaví. O Národní lžete, nebyl jste tam. Za odprodej stomiliardového ruského dluhu za pětinu hodnoty a další tunely by jste měl jít sedět.
    • Martin Kubát a váš otec soudruh jinak zdráv?
  • https://www.youtube.com/watch?v=LIo-85HdzA8
  • zlej.troll
    Naďa Jelínková, Pardubice, 23. 11. 2014
    Zemane! Vaše funkce je daná Ústavou jako služba národu a vlasti. Sloužíte jvšak en své pomstychtivosti ,kamarádům a svému démonu alkoholu. To je zřejmé ze všech Vašich projevů.

Hana K., Praha,
    Zemane, můj prezident nejste. Do této funkce jste se prolhal a ani vaše chování této funkci neodpovídá. Demokracií i lidmi své země samolibě pohrdáte, opájíte se mocí a alkoholem. Děláte nám ostudu v celém civilizovaném svobodném světě.
    • Jelínek židovské příjmení co čekat že
  • Český národ přísahá věrnost Třetí říši - manifestace na Václavském náměstí 1942

https://www.youtube.com/watch?v=8wOX36KouK8

*14*
    • https://www.youtube.com/watch?v=sbJVceokbQI *3*
  • https://www.youtube.com/watch?v=jxylu3IcDfs

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit