Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem mladá divoká a vášnivá. Ráda kouřím. Co chceš víc? *16* *16* *16*
    15.5. jsem volná. Chceš?
  • projedou smrad vyvane a bude zase klid *3*
  • Jo jo tečka už mele z posledního.
  • Nechte už toho chudáka tečku, nebo ho klepne pepka a nebude tady sranda!!
  • Zdejší Rusofilní pátá kolona v čele s Vyvadilem křičela že Američané neprojedou!

Tak se ukažte. Lehněte si na silnici a nehněte se dokud kolona nepřejede. *15* *15*
    Hrdinové. Zase budete jen brblat u piva. *15* *15*
  • Berte v úvahu že tečkův IQ je pod 90.. *3* *3* *3*
  • tečka už to vzdal, proti chytrým nemá šanci,!! *12* *12* *3*
  • No vidíš tečko, jsi poražen na hlavu a v koncích, co ty na to??
  • jistě jsi hezká holka, ale já si vybírám s kým půjdu do postele.....to musí být něco víc než někdo za pár potištěných papírků.....v osobním životě v politice v oblečení i jídle mám rád kvalitu, proto mám problém se identifikovat i se současným politicko-korupčním paskvilem.....
  • Jsem holka zlato. Kluk - tedy hrubé chlupaté stvoření na vynášení odpadků jsi ty.

Simča
  • to bylo včera převelikého podpisování na Václaváku.A už jsou kluci tady.A přijedou pokaždé jak rusák začne vyhrožovat že nám "pomůže".A kdyby snad jo, tak kluci věřte že tentokrát budete první na řadě vy.S kolaborantama se dělá pořádek přednostně!
  • Simone, naštěstí neexistují pouze dva pitomé černobílé tábory, tj bolševici a stejně pitomí proameričtí anální horlivci.

Konvojů, transportů a přeletů cizích armád-členů NATO, probíhá přes naše území mnoho, ale jen někteří pitomci si na tom ohřívají svou lacinou polívčičku. Já k nim nepatřím. Ty zcela určitě cíleně provokuješ, možná ze zištných důvodů. Pokud ne, tak mi zbývá jedině ta možnost, že jsi neskutečný hlupák. *12* *16* *12*
  • Chceš vidět jak Simča plní pracovní povinnosti?
    Udělej večeři zapal svíčku a připrav lůžko. *3* *14*

Simča
  • dobré už jsou označkovaní tak až dojde na nejhorší jdou první
  • Zase ti Rusofile straší v hlavě tvůj nexistující kamarád Tečka?
    Navštiv psychiatra. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Mladá holka Simča
  • zda těm bajkám, co vyprávíš, sama věříš, nebo to je jen důsledek plnění pracovních povinností z nabiflované propagandistické příručky *4*
  • Pan Koller má naprostou pravdu. Mám stejný názor a přitom s nějakou "kremelskou stokou" nemám nic společného. To, že to bylo zveřejněno právě na PL je nepodstatné. Jde o obsah. *1* *1* *1*
  • Taky jsi tam byl, tečko na vozejku ? A kdo tě tam odvez?
  • Jiříku, když už tady vzpomínáš listopad 89...tak velkým problémem bylo to, že jsme neměli a nemáme morální a současně erudované osobnosti vhodné a potřebné k převzetí moci. Ta plejáda neschopných šašků a amorálních hovad, zde nenastartovala to, co bylo životně nezbytné a podstatné. Těch 25 roků je marně promrháno naprosto ve všem, co mělo a má smysl. Proto jsme naprosto v perdeli, což vůbec nemuselo být. Za blbost se platí.

*12* *16* *12*
  • Tak odpověz.!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit