Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My Rusi vraždíme jenom když máme hlad, a protože jsme líní makat a západ na nás uvalil sankce, tak máme hlad právě teď!
  • Rubl umřel. V Rusku zase bude hladomor. Brzy se z ulic začnou ztrácet psy
    a malé děti.
    • Jak s tím souvisí Korejská skupina PSY? To mi simone vysvětli!
      • Jsem holka.- Simona.

Co vrah a zloděj Putin? Hodlá Petrohradu vrátit ty miliony o které tamní lidi v 90 letech
        okradl?
        • hned, jak Kája s čírem a jemu podobní vrátí biliony, o které nás okradli /a církve jakbysmet/ *15* *15* *15* *15*
        • Simon! Simon! Simon! Simon! Simon! *15*
          • Simon? Jo to je ten tvůj přítel z Gay klubu Zlý Trolle. Tak si to spolu užijte. *2* *2* *2*

Mladá holka Simona
  • ještě že jsme členem NATO, jinak by se tady už dávno mluvilo azbukou
    • a jak se mluví azbukou (základ cyrilice byl vytvořen pro Velkomoravské knížectví *3* *3* )
  • vstup do US army nebo do cizinecké legie a budeš moci beztrestně zabíjet, krást i znásilňovat do nekonečna, *3*
    • Myslíš, že je to tam jak u nás v Rudé armádě?
      • vy máte Rudou armádu? a není vám hanba přiživovat se na výborné pověsti té původní?
      • Simon! Simon! Simon!
        • Jste ubožáci.

Holka Simona
          • Alespoň něco, ale ty nejsi ani to!
    • To je bezradný zlomený 97 letý dědek Simon, co zde už půl roku krade nicky. Po té co otevřeli v rámci ROP v Chánově novou internetovou kavárnu zdarma.

Simon *1918
      • Ty ubožáku. Jediný kdo tu krade nicky a špiní názorovou odpůrkyni jsi ty.

Kradl jsi soudružkuPusinka. Udělala jsem si američanku a tu kradeš také.
        Jsi Purtinovo StBácké *12* a na svobodné debatě nemáš co dělat.

Mladá hoka Simona
        • Ctrl+c - LOVE *14* *14* *14* *14* *14*
          • Jdi se léčit rusofile. Krást nicky a špinit názorovou odpůrkyni. To není normální ty *12*

Simča
            • Ne není *3*
  • Já jsem se měl za komunistů dobře,
    .

Díky rudé knížce jsem mohl beztrestně vraždit a krást.
    Nyní mě to zlá demokracie neumožnuje. Bůůů.
    • To víš že jo Simčo, ale tvou minulost, jako kolaboranta už známe. Akorát jsem nevěděl, že jsi i vraždil Simone
      • To psal Ruský fanda BTW pokud neumíš číst zloději nicků.
        ale popsal to dobře. Takhle to za vaši hrůzovlády fungovala.

Demokratka Simona
        • Nezlob se Simone, já ještě čísla rozeznám. Jsi v koncích co? Blbý!
          • Jsem holka ty ulhaná StBácká tlamo.

Simona
            • Já jsem holka. Pokud neumíš číst pořid si bíílou hůlku a slepeckého psa.

Simona
            • Simon!
              Simon!
              *6*
            • Varovala jsem tě. Pokud nepřestaneš krást nick tak se ti to vrátí.

Já jsem ti nikdy nekradla nick celé týdny. To děláš ty Putinovské *12*

Simča
            • Už tři lidi sem píšou pod mým nickem husičko!
  • vojáci USA pouze projíždí proto, že mají za to, že jsme totálně vymaštění, ale tam, kde se proti nim ozvali, tam vraždili a to masově, Rusové se toho nikdy nedopustili a jsou to naši skuteční přátelé. Nerada bych, abychom je museli znovu volat na pomoc proto násilné americké svoloči, ale vím, že by zase pomohli.
  • Vojáci USa pouze projíždí. To Rusák k vám vtrhne bez pozvání a 20 let vás okupuje.
    • Viděl jsem našeho Fuhrera vraha Putina a celý jsem z toho zvlhnul.
      Snad mě naše pusinka půjčí rudé kalhotky se srpem a kladivem.

Rubl umřel a já na nové trenky nemám.
      • ano, takto vypadá klasický rusofobní diskutující, bez argumentů zato hrubý, bez vtipu zato blbý, díky *15* *15* *15* *15*
  • ano, byl to opravdu sranda a snad pobaví i dnes, došlo jim palivo.... ještě že to bylo jen při této legraci, jestli jim dojde až budou prchat před ruskou armádou, může to dopadnout i hůře *15* *15* *15* *15* *15*
  • Pokud někdo bude mít zájem o tento účet, rád ho přenechám i ostatním. Abychom na tu verbež mohli plivat ve dne v noci.
    • podívej, ti američtí negramotní kluci za to nemůžou, pročpak bys chtěla na ně plivat, je to proletářská mládež, to víš, jejich elity své děti do armády neposílají... tak na ně neplivej a polituj je, jako je i já lituju.... *15* *15* *15*
      • Asi jsi to nepochopila. Na likvidaci toho trolla. USA chudáky mám u hemeroidu.

Simon
        • Jsi StBák co se snaží pošpinit názorovou odpůrkyni na debatě.

Mladá holka Simona
    • Najdi si konečně vlastní rusofilní ubožáku.

Toto je svobodná debata kde mohou zaznívat i neputinovské názory.
      Pokud ti to vadí nemáš tu co pohlédavát totalitáři.

Simona
      • Tak co furt remtáš, když je to svobodná debata?

Skotské střiky a léčba ti prospěje. V jedné větě jsi si schopen protiřečit. A milenci játrovce vyřiď, že když je tak znalý, tak u azbuky se přízvuk nepíše!

Zdar SimonA
        • Debata? Ty jenom kradeš nicky a špiníš názorovou odpůrkyni ty ruský ubožáku.
          Táhni do Kremlu. V EU nemá StBák jako jsi ty co pohledávat.

Simča
          • Táhni do USA, tebe vezmou i hemeroidy!
            • Já nikomu týdny nick nekradla a nikho jsem jako ty nechtěla vyšrvat z debaty.
              Nemáš tu to co dělat Ruský totalitáři.

Simona
  • my komunisti a kolaboranti s fašistou Putinem jsme zachránily ČR před okupnty z USA!
    • Vůdce Putin mi ráno poslal děkovný dopis a zvýšil mi plat ze 40 na 45 000 rublů!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit