Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrozné, co se člověk dočte. Vyzívaný je možná autor článku, jestli někoho chtěl vyzývat, tak možná sebe k návratu do základní školy...
    • Dnes je moderní psát s co nejvíce hrubými chybami... cokoliv, kamkoliv, jen se podívejte na titulky v TV, ale prakticky v kterémkoliv médiu.
    • autor není ani tak kreativně vyzívanej jako tvrdě vylýzanej
  • Do prčic (výživné slovo mi nepustil cenzor) - to se nemohou redaktoři naučit česky? Alespoň vyjmenovaná slova, což je látka českého jazyka ve 3. třídě ZŠ.
  • Pokud Amerika vyzívá,tak k tomu není co dodat.
  • Amerika vyzívá...xaxaxaxaxa
  • Ondrej Neufus - pridat. Jsou to vyjmenovana slova. Zpatky do ZDS.
    Ale jinak je vcelku pekny den
  • A já vyzývám redaktora aby šel znovu do pomocné školy.A u toho si zazívám.
  • T to by se jeden u z í v a l !
  • Možná dělají hrubé chyby,aby se odbíhalo od tématu,ale zároveň vštěpovalo do podvědomí to co potřebují. USA vynaložily namalá úsilí na zkoumání podvědomí,chování jedinců i většiny atd. a zároveň vyvinuli zařízení,které na dálku do 1km donutí pociťovat na demonstrantech pocity,tak silného pálení po celém tělě,že dotyčné masy lidí se rozutečou,jde totiž o mikrovlny.
    • ve mně vyvolává tentýž pocit a navíc chuť se rozeběhnout a jejich autora nakopnout *1*
  • my potřebujem naši domácí armádu to jo,takovou civilní obranu,která rychle disciplinovaně nastoupí v případě povodní a jiných katastrof,kde se mladí naučit vypucovat boty a ujasnit si která ruka je pravá a která levá,jo to potřebujou jako prase drbání a ne vysedávat jak drbani o přestávce před školou a hulit mařenu,nedělá jim to dobře,zaplivaj celej chodník....
  • Proboha, přece se píše vyzývá ...... brzy, jazyk, nazývati (vyzývati)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit