Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Selhání medií? Ano ale v jiné otázce. Máme výročí vypálení Lidic a co naše media? Snad kromě rozhlasu - mlčí. Co si pak o tom myslet?
  • josef.servit.9
    Prcek Fiala modrý se již třese, že zavedou poplatky na poplatky.Fláterníci se těší na další nákupy pozemků za peníze získané v restitucích!§§§!Nezbívá, než volit ANO, jinak nás totálně rozkradou! Kdyby byl Mamánek Chlap, tak podá demisi za záchranu své strany!
  • Dnes jsem měl možnost shlédnout opravdu slušný a objektivní politický pořad na TV BARANDOV,pod názvem DUEL Jaromíra Soukupa,který se vysílá každý čtvrtek po 20 hodině.Byl jsem velmi mile překvapen korektností účinkujících.Zřejmě velký podíl na tom měl sám moderátor pořadu Jaromír Soukup.
    • ... kdo nemá na vlastní názor a neumí správně psát, pustí si blitky v TV :)))
  • Copak "Šuman" - to je hlava votevřená!

    Motykou!
  • Děkuji autorovi za objektivní článek a vysvětlení. Jsem rád, že postupně vychází pravda najevo. Díky tomu se jasně ukazuje, že partička ukrývající se pod identitou "Július Šuman" se snaží záměrně podstrkávat veřejnosti nepravdivé informace s cílem poškodit ANO a pana Babiše. Doufám, že i věční kritici ANO a Babiše konečně pochopí o co tady jde. Zkusme dát ANO šanci, ať ukáží po volbách, že umějí dělat jinou lepší politiku než ostatní. Nesrovnávejme ANO s VV a uvědomme si, kdo tady tu politickou krizi zbytečně vyvolal. Ti z vás, kteří říkáte, že pokud bude ANO vládnout, dopadne to s námi špatně... Jak to můžete vědět? Jak můžete kritizovat někoho za něco, co neudělal? Minulost je daná a tu můžeme hodnotit. A já nezapomínám, co tady provedly minulé vlády ČSSD, ODS, TOP09. Další příklad hovořící za vše: Každý ví, že David Rath společně s dalšími zneužívali dotace ve svůj prospěch (Na rozdíl od Babiše, který za ně skutečně něco postavil a dal lidem práci). Soud rozhodl, že odposlechy nelze v obžalobě použít a tím vlastně Ratha osvobodil. Díky Ministrovi spravedlnosti Pelikánovi, který to dal přezkoumat k Nejvyššímu soudu se to nehodilo pod stůl, což by se ČSSD náramně hodilo. A není náhodou, že ten ministr Pelikán je z hnutí ANO. Já volím ANO a doufám, že v příštích několika letech se ukáže, že to byla správná volba. Pokud ne, uznám, že jsem se mýlil.
    • ... ANO nepotřebuje dávat šanci, jednoznačně zdecimuje socany a další politické ometáky :)))
    • S příspěvkem "Mates" lze jen naprosto souhlasit.Už nikdy bych si nepřál,aby znovu se opakovalo,co zde způsobily partaje ODS a TOP09 - zlodějny a korupce.Proto si myslím,že tyto
      partaje jsou nevolitelné !!!!
      • ... a co jako, moulo?
  • Už se moc těším na ty veřejné omluvy *1* *1*
  • socialistická úderka sestrojená spravedlivýma socanama z Lidového domu? To se jim povedla blamáž. Nejprve nastříhají "dokument" pak přidají "analýzy" a ono se to v Praze sežere i s navijákem. Rozhořčení ale spravedliví občané demonstrují na náměstích.Tihle vyvedení socanští šumani vybudovali skvělou chatrč. A okolí to sežhralo. Uvidíme na podzim, milí socani.
    • ... socani jsou minimálně na jednu generaci v hajzlu, třeba Bohóš je toho naprostou zárukou :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit