Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nějaká CK vypsat zájezdy na podzimní hony. Byl by to hon tady na anarchisty. Bezcenní psi kteří kličkují mezi zákony s úmyslem něco vymastit. Pokud možno něco velkého. S puškou za zády by zpívali darebáci jinou písničku. Budou prudit a pochtívat odškodné... Utratit! Tudy vede cesta.
  • Anarchisté jsou zločinci už jen vyznáváním své "filozofie" a jejich (nejlépe fyzická) likvidace je záslužným činem!

    Ostatně - z jejich "hnutí" se vyvrbil ten zrůdný bolševismus, který nivočil Rusko a jím okupované země od roku 1917 - někde až dosuď!

    Země východní Evropy okupoval léta od II.WW.

    U nás ta epizoda trvala v letech 1948 - 1989. A mají stále tu drzost se považovat za politickou stranu a kandidovat do parlamentu!
  • Anarchisté jsou dnes neomarxistickými vládnoucími garniturami chráněni po celé Evropě. Neomarxisté je totiž používají jako své bojůvky k narušování mítinků a demonstrací nepohodlné opozice a zastrašování opozičních politiků. Vyvolávají konflikty na občanských demonstracích, na stávkách nespokojených zaměstnanců apod. Třeba taková Okamurova SPD, KSČM nebo prezident Zeman by mohli vyprávět. Vládnoucí neomarxisté za tyto "služby" potom přimhouří oko, pokud anarchisté něco provedou.
  • tak banda se připravuje něco vymastit - a ono jako nic? Marné i do zdejšího kraje dorazí nejspíš osobní msta. Při představě že někdo z mých blízkých je ožebračen, si nedovedu vůbec představit, že viník si lítá na svobodě.Protože se nepodařilo přimknout. V tom případě jediné štěstí , že tady máme kluky dagestánské nebo ukrajinské. Oni už dokáží na přání poopravit světový názor. I dlouhodobě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit