Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NN tak to není. a, havel taky sliboval, viz jeho projev. Také není moc těžké v dnešní době povídat, co se švejkovi líbí, b, zeptej se jeho zaměstnanců co je to zač. A nevěřím, že jeho kapitál je tak čistý jak se tahle kreatura tváří.
  • Ovčane, může být vůbec někdo tak tupej?
  • Dej si do nicku
    Berlusconi
    *3*
  • Babiš zaměstnává tisíce našinců a do státní kasy přispívá stovkami milonů, tak proč by měl vadit. Jeho slova jsou většinou jak rána kladivem do hlavy. Třeba se po ní političtí vychcánci proberou. Teď, co si nakoupil media, teprve začne tanec. Někteří se skutečně po.erou. *1*
  • Ty tez jako kovany komunista podnikas? *3*
  • Nebyl by prvni,staci se podivat na superfamilii Pruzinskych.Moc dobre si pamatuji,jak x dementu vyrvavalo,ze jsou 'KLAUSOVCI'
  • No a co jako?
  • Babiš zaměstnává tisíce našinců a do státní kasy přispívá stovkami milonů, tak proč by měl vadit. Jeho slova jsou většinou jak rána kladivem do hlavy. Třeba se po ní političtí vychcánci proberou. Teď, co si nakoupil media, teprve začne tanec.
  • Pravda...
  • Hlavně ho volte a pos.. se všichni.
  • Aby jste se z toho čobola nepo.... švejkové tupý *16*
  • Prvni???
    Tech tady v tom prohnilym state jsou tisice!!!
  • Zbabělým novinářum se to pravdivé zdá brutální ,jste ližprdýlkové.
  • Jak se Babiš vyjadřuje o komunistech.Mohl by k nim vstoupit do strany.Byl by ta asi u nás první komunistický kapitalista
  • Šlouf Gross Ransdorf. Pak třeba ex členové ksč Dlouhej s Fischerem. Čekatel
    na rudou knížku Rusnok který se bez uzardění stal prezidentem pravičáckejch
    tržních fondů. *2* *2* *2* *2* Také nic moc sestava co? *2* *2*
  • Šlouf Gross Ransdorf. Pak třeba ex členové ksč Dlouhej s Fischerem. Čekatel
    na rudou knížku Rusnok který se bez uzardění stal prezidentem pravičáckejch
    tržních fondů. *2* *2* *2* *2* Také nic moc sestava co? *2* *2*
  • Topolánek - Dalík - Němec - Vesecká .... na ty má zcela správný názor (ač ho jinak vůbec nemusím!), to byla mafie per excellance.
  • pozor pozor pozor pozor pozor jsem desne chytrej slovak a madar a ted vam povim jak jsem dobrej a kdo jsou mi kamosi nagyova mi ho pekne vykourila a ja o tom napisu do svy mlady fronty a pak prestanu koktat protoze nekoktam a jsem vytrvalej ehm ehm ehm jeeeee ja se projedu v aute z francie.... huuuu vrz vrz a pak zas neco udelam eeeee no to bude pekarna az se dohodnu s pekarem vankem a jeho zenu potkam v liberci eeeeee ta mala kunkalka mi pekne podrzi a budete se cpat dalsima mrazenejma houskama z polska a rumunska a coca cola frk frk jak ten los co ho ma kubanec co bydli na observatori protoze neni chytrej jako raul a ty nemuzes delat bordel protoze jsi meloun z toptransu beeeeee
  • On se "brutálně" vyjádřil...??? On má jiné informace, než zbytek lidiček. A tak si může dovolit ohodnotit tyto zmetky.
  • Řekl bych, že Babiš má pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit