Přejít na výpis diskuzí
Andrej Babiš se brutálně vyjádřil o Mirku Topolánkovi, Dalíkovi a Nagyové
28.6.2013 | red
50 příspěvků
-
POZOR NÁRODE !!! Jen světlo které projde špínou zustane čistéééééééééééééééééé
-
Jak se Babiš vyjadřuje o komunistech.Mohl by k nim vstoupit do strany.Byl by ta asi u nás první komunistický kapitalista
-
-
Prvni???
Tech tady v tom prohnilym state jsou tisice!!! -
-
No a co jako?
-
-
Ty tez jako kovany komunista podnikas? *3*
-
-
ne. co je špatného na komunistech nevím. Já lidi dělím na slušné a to ostatní
-
-
co je špatného na komunistech nevím. *8* *8* *8* kolik je ti ? 3+ kazdopadne komunistum vdecime za tu nasi "demokracii" *11*
-
-
-
-
-
-
Babiško, je mi z Tebe smutno. Ty seš prostě neuvěřitelnej blb.
-
Cut the crap and hit the road dude!
-
Počínaje Koženým a konče Babišem jsou to všechno moc slušní lidé, kteří mají na mysli jenom prosperitu naší země.
-
-
Ještě pan Baťa, ihned po 89. spěchal na "pomoc".
Nyní chtějí potomci zrestituovat půl Slovenska.(Kdy ČR?) -
*1* *2* *3*
-
Hele,kdyz uz krades nicky(jak je v tvy zmrdrodine zvykem-krast,vrazdit a udavat),tak si dej opravu a ber to jako radu:nemam cz klavesnici.
Snad to pochopis,a kdyz ne,tak se preptej,o co jde.Treba ti nakej s IQ prasete poradi. *3*
-
-
pozor pozor pozor pozor pozor jsem desne chytrej slovak a madar a ted vam povim jak jsem dobrej a kdo jsou mi kamosi nagyova mi ho pekne vykourila a ja o tom napisu do svy mlady fronty a pak prestanu koktat protoze nekoktam a jsem vytrvalej ehm ehm ehm jeeeee ja se projedu v aute z francie.... huuuu vrz vrz a pak zas neco udelam eeeee no to bude pekarna az se dohodnu s pekarem vankem a jeho zenu potkam v liberci eeeeee ta mala kunkalka mi pekne podrzi a budete se cpat dalsima mrazenejma houskama z polska a rumunska a coca cola frk frk jak ten los co ho ma kubanec co bydli na observatori protoze neni chytrej jako raul a ty nemuzes delat bordel protoze jsi meloun z toptransu beeeeee