Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mluvíte mi z duše.

  • Tohle už je vrchol. Předělávájí historii. Na taková díla se dívat nebudu a nedovolím to ani svým potomkům. Stačil mi film o Marii Stuartovně, kde v polovině 16. století, byl kostel ve Skotsku plný černochů, také jezdili na koních se šlechtou, byli diplomati atd. Absurdní. A Annu Boleynovou? Za to je někdo potrestá.

  • Díky za varování nač nemám koukat

  • Normálně se drobnými překlepy a banálními pravopisnými chybami nezabývám. Tady jsem ovšem už u dvou příspěvků zaznamenal zkomolené jméno Žižka na Žiška. Bojím se domyslet, co se urodilo za třicet let působení školství v hlavách posametové generace. O oficiálním mainstreamu a dezinformační propagandě raději ani neuvažuji. Ten destruktivní vliv  vidím každý den. Mám obavy, že co se týká současných lží překrucování a nevzdělanosti......ZLATÍ KOMUNISTI......jsme se asi dostali z deště pod okap.....

  • Něco tak blbého se jen tak někde nenajde.

  • To neberu ani jako fór...

    Co na to královna Alžběta...?

  • TheGGG

    trošku opálená? Nezapadá do šablon? Co to je za trapný argument? Takto vymývají hlavy na FFUK? Prvně přepíšou historii, blackwashnou důležitou bělošskou postavu z anglické historie a pak když se lidé ozvou, začnou dělat klasické marxistické divadýlko o tom, jak je bílý nácek utiskuje a jak mají jen ty nejlepší úmysly. Klid na světě nebude nikdy, ale klid v evropě a USA by mohl být, kdyby se ji levičáci, sluníčka a marxisti nesnažili rozvracet.

    BTW: kdyby do role nějakého významného černocha obsadili bílého herce, to by bylo jekotu a řevu. Stačí se podívat jak fanatičtí levičáci na twitteru řvali, když Gal Gadot měla hrát Kleopatru, protože dle těch sluníčkových bezmozků musí Kleopatru hrát černoška (i když v reálu ani Kleopatra černá nebyla). A fanatické útoky sluníčkářů na herečku byly naprosto uchylné.

  • Tak tady strategie producentů filmu očividně zabrala. Obrovská reklama zadarmo ve všech dennících, zpravodajích a socialních sítích. Jen kvůli tomu, ža herečka hrající královnu, nezapadá do šablon a je trochu opálenější než originál.

    Víte kdy bude na téhle planetě dobře, klid a pohoda?

    Až se přestaneme škatulkovat, rozlišovat no to či ono a začneme se na sebe dívat prostě jen jako na lidi.

  • TheGGG

    pomatený blackwashing a snaha podlézat kulturním marxistům a stádu z twitteru, které pravidelně teorizuje každou společnost, herce nebo osobnost, která není dostatečně sluníčková (nebo jak se říká woke)

    Přepisování západní historie v přímém přenosu. 🤮.

    A jestli si myslíte, že střední evropy se toto netýká, tak se dost pletete, začínají k nám tyto uchylnosti také ve velkém pronikat. Jednou i ten Žiška bude muset být gay nebo černý.
    A argumenty komedošů a liberálních pomatenců o whitewashingu z 50.-60. let je skutečně úsměvný. Takže nyní je to taková pomsta a argument pro to, aby se do nekonečna přebarvovaly bílé postavy? Stejně tak mimo je argument s Ježíšem, u kterého se ani neví jestli existoval, natož jakou měl pleť.
    Tady nejde o peníze, černoši jim na to stejně koukat nebudou, tady jde o úmyslné překrucování dějin a historie evropy a součást snahy šíření tzv. bělošského pocitu viny, což se jako náhodičkou rozjelo na plno ve stejné době, kdy začala masivní invaze nelegálů z afriky a středního východu.

  • Pane Rebele, to je jen předpoklad č. 1. Potom musíte být nutně gay nebo si alespoň nevědět rady se svou sexualitou. 

    Jinak je po kariéře. 

  • V logice potírání všeho bílého mě napadá: a proč by měl být sněhulák bílý? Není to náhodou xenofobie a rasismus?

    Od 1. ledna 2021 bude padat výhradně hnědý nebo černý sníh!! Bílý jen v úterý mezi 16 - 18 hodinou!!! Všichni lední medvědi půjdou na přeliv. To by tak hrálo, aby byli bílí.

    No tak bude zase blackwashing. No, my se nezblázníme, když to zahraje dobře, tak ať je třeba zelená. 

  • Ještě že se ten kanál nezabývá českou historií. Jak by se vám líbil černoch Žiška ?

  • Kdo není černý jako by nebyl. Černá je ta dobrá správná barva.

  • debilita co  k tomu jiného říct

  • navíc je celkem pěkná..

  • Fakt dobrý... Holt to sledovat nebudu☹

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit