Ani jednoho uprchlíka do Česka? V Senátu se bude mluvit o přijetí padesáti sirotků ze Sýrie
-
Máme splněno, svého času jsme přijali tisíce řeckých dětí.
-
Asad je oční lékař z Vídně,není to žádné monstrum,navíc má modré oči,což dokazuje árijský původ.Není třeba se domnívat,že ty děti byly odsouzeny k smrti a budou-li se vhodně chovat,budou vděčné za to,že vyrůstají ve své vlasti.
-
Vrcholem inteligence je schopnost poučit se z chyb druhých.Proto se obáváme migrantů oprávněně.1)Tato zem je pro Čechy.žádná jiná zem pro Čechy na světě neexistuje a kdykoli jsme sem někoho přijali,chtěl víc a ještě víc a nakonec se nám tu uhnízdil,jakoby sem patřil.2) Víme co se stane ,když se s evropany smísí černoši-viz Portugalsko,stačí na to jedno století.3)přesuny obyvatel s sebou nesou epidemie,proto bývá karantena, která tady záměrně není.4)cikáni se nevčlenili ani za pět století,tak jak by se mohli včlenit slimáci?5)Evropa se vyvíjela jako protiváha muslimů a jejich přijetí může mít dalekosáhlé kulturní a společenské důsledky včetně odcizení identity.6) Genocida-kdo zabrání aby se rodily děti původní populace,dopustí se genocidy.To je naplněno snahou Bruselu o smísení černochů a evropanů.
Takže co,vyzkoušíme si ty všechny hrůzy abychom věděli proč se bát,nebo raději řekneme ďáblu NE ?!
-
Tak či tak, jsou to kukačky.
-
A tím jako chcete říct že každý uprchlík je deviant nebo co ? určitý počet deviantů je v každé společnosti , stejně tak v každé společnosti je určitý počet vrahů a dalších úchylů , víte kolik se třeba v německu když už o něm píšete stane každý den vražd , o tom se nikde nemluví ale když nějaký chudák který utekl před válkou ukradne rohlík píšou o tom hnedle všechny noviny přitom navíc největší fóbie z cizinců panuje paradoxně tady u nás kde skoro žádní ani nejsou ...
-
Nechci tady ani jednoho černošského nebo arabského muslima. To se raději postarejme o 50 sirotků z Ukrajiny.
Čert ať si vezme do pekla multikulti i s pomatenými sluníčky.
-
Udělali třeba tohle !!!!
Německá policie odložila případ znásilnění desetiletého chlapce na školním výletě skupinou deviantních a údajně jedenáctiletých arabských spolužáků, protože policii se nepodařilo lékařsky stanovit věk pachatele! Dnes večer tě ošu**me, pošeptali spolužáci vystrašenému chlapci dopředu při cestě na zámek, večer hrozbu splnili! Škola se o tom dozvěděla až po návratu z výletu!
-
Proč mají migranti vše zdarma? Založit dlužní účet, jinak je ZLLPS pouze cár papíru. https://zpravy.tiscali.cz/vite-na-kolik-prijde-osetreni-v-zahranici-318032
-
Takže je podle vás máme asi nechat umřít , ale někde aby jsme se na to nemuseli dívat a mít z toho v noci černý můry žejo ...
-
A mají se vrátit jako kam ? k Asadovi který vlastní obyvatele zabíjí chemickými zbraněmi a před kterým utekli ? ten je tam pořád a dokud bude nemají důvod se vracet , proč ? aby je zabil ? To je stejné jako by jste chtěl po těch co zdrhli v 68 aby se vrátili do československa ...
-
A co vám jako ty děti zlého udělaly ???
-
Paní Šojdrová lidovci byli vždy podlézavci a škůdci národa jak říkal můj děda. A Vy to jenom potvrzujete.
-
Jo jo - já jsem v tomto případě velmi nedůvěřivá = sirotci, kteří se sem přijmou najednou zjistí, že mají rozvětvenou rodinu, která chce za nimi...
-
Pokud by to byly pouze holky tak do šesti let, možná.
-
Běžte se podívat do mateřských školek, jsou plné!!!
-
Češi jsou negermánští árijci.A proto mně ,Čechovi,jsou ostatní árijci bližší než neárijci . Proč? Vždyť jsou jak já! To je ti málo? Pro mně to je dost.Tohle není rasismus,toto stranění svým je evropanství.Rasismus je úkorné jednání podle rasového klíče.Já nevyzývám k tomu někomu škodit,já říkám,že my evropané k sobě patříme víc než k ostatním a podle toho máme jednat.Toť vše,udělej si pořádek v hlavě a podívej se do zrcadla abys viděl,co jsi a kam patříš .
-
Dle Vaší výzvy svůj k svému, by jste už měl dávno zvedat čínky někde v base mezi svými bratry z kultu hákového kříže. Doufám, že tam brzy zkončíte, stejně, jako někteří další rasisti zde komentující.
-
citát z textu:
"Češi mohou mít obavu z nelegálních uprchlíků, potenciálních islamistů,
ale dítě je pořád dítě – je schopné vzdělání, formování, je ovlivnitelné
tak, aby přijalo zásady naší kultury," říká Šojdrová.Paní Šojdrová,ty děti jsou už obřezané a EU dohlédne aby bylo vychováno podle islámu a takové dítě se pak zeptá,kdo byli rodiče a bude jejich vzor následovat-bojovat na život a na smrt proti nám.A vám jako nevěřící uřeže hlavu,tak jak to stojí v koránu.
-
KDU ČSL ani žádná strana není,je to strana středová,ani levá ani pravá,která má šířit cosi z křesťanství,což se projevuje chamtivostí a podporou imigrace.Takže humus.
-
Nejsme a nebyli kolonizátory a ani příčina válek, které ty vlny uprchlíků zavinily. Není tudíž na nás žádná odpovědnost za tuto skutečnost, obvzlášť, když tu je opodstatněné nebezpečí z nepřízpůsobivosti, které může dostoupit až k občanské válce, pro kterou jsme dokonale odzbrojeni. Prosím, dejme to takovým vyzyvatelům poznat v příštích volbách! Jinak nás takové falešné "milosrdenství" dokonale zničí !!!