Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Docela jsem zvědavý na to, jak tohle všechno dopadne. Protože co si budeme povídat, ony ty vyhlídky teda nejsou zrovna kdo ví jak lákavé. My jsme se na energie zaměřili, pořídili nový termostatický směšovací ventil a celkově to dal do pořádku, takže zase tolik neprotopíme. Ale stačí se podívat na konec naší ulice a máme souseda na hranici energetické chudoby.

  • Je nutné zrušit podvodné poplatky na obnovitelné zdroje (pro solární barony a další parazity), též je nutné okamžitě přestat platit stále vyšší a vyšší vyděračské poplatky za podvodné emisní povolenky (bruselský racketeering). Je nutné okamžitě stáhnout naši levnou elektřinu z podvodné lipské burzy, odkud je zpětně odkupována naše levná elektřina pro české odběratele mnohonásobně předražená, takže vyrábíme nejlevnější elektřinu v Evropě na vývoz a zároveň mámě pro české občany a české firmy nejdražší elektřinu v Evropě. To by nevymyslel ani zdatný sabotér. Vláda Fialy takto sabotuje českou ekonomiku a peníze pro české občany posílá na Ukrajinu. Vláda Fialy preferuje cizácké zájmy Bruselu a Kyjeva před zájmy českých občanů- Je nutné okamžitě zastavit likvidaci českých uhelných elektráren a je nutné stavět další elektrárny na uhlí, protože našeho černého zlata máme dost, plyn nemáme téměř žádný. Restart české ekonomiky je naprosto vyloučen s nejdražší elektřinou v Evropě. Vláda Fialy by měla ukončit svoji sabotážní činnost.

    • mun.go

      Nejsem proti obnovitelným zdrojům (OZE). 

      Výrobci už mají výhody v garantované výkupní ceně z těchto zdrojů - ale nechápu, proč každý spotřebitel musí platit ze své kapsy "příspěvek" na OZE. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit