Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Domnívám se, že Babišovi se křivdí, protože jeho činnost ve vládě je ku prospěchu nás všech. Kdo to neví, ať si vzpomene na to, díky komu se začínají vytahovat "kostlivci" předešlých vlád a díki čemu začaly vyšetřování povícero zlodějských kauz. A že nechce "po socialisticku" rozhazovat naše peníze, mu nemůžeme upřít. Měli bychom počkat, jak to vše dopadne. Že jeho firma prosperuje je znakem toho, že ve vládě u financí je člověk, který tomu rozumí. Nevolil jsem ANO, ale mu zatím fandím. Pomluvy jsou jenom slepá závist politických oponentů.
    • Jaké pomluvy, že byl vlivný soudruh a estébák, to ví každé malé dítě.Nechť skončí jako Berlusconi
  • Tak by se měli zachovat všichni starostové.Komunisty a ANO poslat ke dnu
  • Bydlite u Zabrehu, asi ne, ze tak blbe nekteri kecate. Pokud to sledujete, tak KDU CSL nema v nove vlade zadny skandal a na jejich chovani si nestezuji ani ANO i CSSD, Je to dobra alternativa,
    • Ano, lidovci nemají žádný skandál, ale také toho nic-moc neudělali. Takže kdo nic nedělá, nic nezkazí. Tak tohle není dobrý argument.
  • Proboha co je za tunelmajstra.
    To proti němu je Babiš nula.
    Viz.:
    Realizovaných a připravovaných projektů je velká škála a jsou v řadě oblastí. Největší výzvou je projekt rekonstrukce kanalizace, na který naváží opravy komunikací a rekonstrukce veřejných prostranství. Dále rekonstrukce městských budov, zateplování, revitalizace zeleně, výstavba cyklostezek, revitalizace sportovišť. Klademe důraz na přípravu a prezentaci průmyslové zóny a komunikaci s živnostníky a podnikateli. Spolu s tím je důležitá podpora neziskových aktivit v oblasti sportu, kultury a sociální. *14* *14* *14*
  • agent Bureš je sice STBák ,ale ta jeho blonďatá kost je celkem rajcovní *14*
  • Nechápu proč ho... co nic nedokázali stále brojí proti Babišovi. Určitě je lepší kobliha od Babiše než kobliha (koňská) od Kalouska. Třeba ať mu patří všechny podniky v ČR. Je to lepší než nespočetná banda z politických stran. Tady kradlo X zlodějů a bylo ticho. Teď i kdyby kradl Babiš tak by jich bylo nepoměrně méně ( z ANO) Rozhodně je vše přehlednější.
    Někteří politici jsou tam 25 let a podívejte na jejich konta! Přitom jednoho člověka nezaměstnali. (krom členů rodiny) On se ozývá i Klaus, tak to je úplně na hlavu postavené. Jen kdyby zde bylo více Babišů!!!!!!!
    • jedním z nejdůležitějších předpokladů pro fungování demokracie je co nejširší decentralizace politická, ekonomická, zákonodárná (dvoukomorový parlament), justiční, masmediální... každá koncentrace je škodlivá a je začátkem totality, ať je to fašismus nebo komunismus.
      • Čím větší decentralizace všeho, tím více úředníků, šefů a byrokratů, kteří užírají z našich peněz. Ne vždy zákonitosti světa platí všude.
    • Nechápete proč někteří brojí proti Babišovi? Všichni, kteří trochu rozumí vztahu politiky a ekonomiky, tak nemůže souhlasit s tím aby Babiš ovládl Českou republiku. Víte co jsou to korporátní daně a proč je Babiš zásadně proti? Víte proč Babiš při zakládání Agrofertu měl Slovenské občanství? Víte proč Agrofert při založení měl v České republice jenom kancelář a hlavní sídlo měl ve Švýcarsku bez kanceláře? Babiš žádný kapitál do ČR nepřinesl, ale jako firma sídlící v zahraničí nemusela převzít dluhy firem, které za pár korun tady získaly. Víte kdo zaplatil 500 miliónů dluhu za Lovochemii? Toto všechno platila za účelem oddlužit prodané podniky zahraničním investorům k tomu vytvořená Konsolidační agentura. A z jakých peněz to bylo zaplaceno? Na to se zeptejte pana Zemana. On ví proč jsou s Babišem kamarádi. Sám bych rád věděl kolik miliard stál daňové poplatníky Agrofert pana Babiše. Pokud o vztahu politiky a ekonomiky nic nevíte, tak se ani nedivím, že k volbám nechodíte.
      .
      • Realisto, asi nejsi až tak velký realista. Nenadávej na Babiše, ten jenom využíval "dostupné" zákony, které vytvářeli a schvalovali naši "popřední politici". Na ty snes svou smršť nadávek. Nevím, proč nazýváš zlodějinou to, co bylo zákonem umožněno. Jenom blbí by se toho vzdal. A Babiš to není. Nekradl jako ostatní, nebo většina politiků po revoluci. Pravdu máš v tom, že bohužel špatné zákony a jejích využívání stály stát mnoho miliard. Ale ne všichni, kteří toho využili, byli zloději. Měl bys rozlišovat kdo to umí a chce něco i pro druhé, od těch co to sice umí jenom pro sebe.
  • Já si myslím též že to bude ten starosta pěkný hajzlík timto zakrývá svoji zlodějinu
  • Od roku 89 máme ve vládě pouze křišťálově čisté lidi a dobře nám tak, když je nejsme schopni vykopat!!! *11*
    • ale lidi jsou volové a volí je stále.
      co chceš pak vykopávat????????????????????? *1* *1* *1*
  • Tak ono je to více méně jasné..., od doby co je ve vládě skupuje jednu firmu za druhou a konkurenti podivně krachují!
  • Teď jsem se dočetl,že vojáci USA budou stát 176 tisíc Kč za stravu a to se mi zdá dost málo,když v hospodách jídlo stojí cca 100,-Kč a je to nic moc a pobavil mě dotaz,kdo to zaplatí ,přece vy ovce.Já mám řešení ať to zaplatí hujerové,kteří je budou doprovázet a dělat bordel na silnicích.To neznamená,že jsem rusomil nebo člen KSČ jak mě masíruje TOP 09 a Čt1 a 24 a ani levicový volič.Protože ja demokraticky a svobodně nechodím volit od sametového podvodu,protože používám vlastní hlavu a nejsem ovčan.
    • soudruhu KRITIKU,čest,chcete se k nám připojit? již měsíc děláme úspěšně nábor na internetových diskuzích,jste ideální adept,můj e-mail stopokupacinovoceska@kreml.ru
    • Ty komunistická p.čo, neumíš číst, nebo jak je to u vás obvyklé lžeš, až se ti z rypáku práší? Zaplatí to amíci a v korunách, ty rudý zhovadilče!
      • Bacha, prdne ti cévka... *1* *1* *1* Doláče už jim došli?
        • Někdo tu říkal, že doláče ještě žijou, že je BRICS ještě úplně nesežral, tak voco de? *1* *1* *1*
        • Vy Rusáci píšete "ti doláče"?
          • lorde??????????????????? jj,ty jseš ta známá .....tečka.....a...starej provokatér,
            co dělá diskusi v diskusi jen pro sebe.
            a navíc si půjčuješ starý nick.
            hold jeden, a jěště blbec. *1* *1* *1*
            co s tebou?mamá už nežije,a fotrovi se to houpá jako tkanička na mojích ádách.
            to se hold už nemůžeš ani přeprcat vod fotra na normál,co?
            *1* *1* *1*
    • V tom je právě ta svoboda a demokracie: každý svéprávný občan volit může, ale také nemusí. Pak se zachová jako ovcan a vzdává se práva kritizovat jak "oni" to tam špatně vedou. Demokracie spočívá v tom, že občané si svobodně vyberou své zástupce, kteří spravují společné věci.
      • Tak oni nám spravují v demokracii věci..hm, na Seychelách,Kajmanech, JAR...to budeme koukat, až nám je spraví... *1* *1* *1*
        • Když si volíme za koblihu nebo za buřta zástupce, kteří chtějí především spravovat věci nikoli veřejné, ale své, je to naše b.bost a za tu, jak známo se platí. *1* *1* *1*
          Ona totiž demokracie sice dává práva, ale vyžaduje také odpovědnost a tudíž občany a nikoli ovcany.
          • To už bylo ve starém Řecku a Římě, nedopadneme stejně? *1* *1* *1*
            • Řečtinu a latinu, tedy jazyky, v nichž jsou psány skvosty antické civilisace, se studenti stále učí. Říše se rozvíjejí, mohutní a zanikají. Po zmíněných antických říší toho zůstalo hodně. Co zůstane po nás? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit