Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Firmy, které vyrábějí vakcíny za jejich účinky nechtějí převzít zodpovědnost. Stát to taky nechce udělat. Pokud se rozhodnete naočkovat vrazí vám papír, že je vše na vaši zodpovědnost. To je hodně důvodů proto být opatrný. V diskuzích k vakcinaci nebyl nikdy přizván žádný ,,odpírač,, aby zazněl a popřípadě byl vyvrácen opačný názor. 

  • To by tak hrálo šmejdi, abyste měli přirozenou imunitu získanou po prodělání nemoci. My do vás ty vakcíny narveme i když nebudete chtít. To že se při vakcinaci má posuzovat zdravotní stav očkovaného a neočkovat lidi s protilátkami je nám jedno. Případné škody na zdraví budete mít přece vy a nám je to jedno.

    • Ze zrovna tebe to dere atlete !!! Das hodinku s cinkama , tvoje 93 leta maminka splh po lane bez prirazu a koruna se vas lekne ze se nezastavi driv nez nekde ve vesmiru. Porad nam hloupym jaky cviceni jsou nejepsi na prevenci ? Dedek janak/ okoun , ani milicionar chmela dneska nejsou ve forme , moznas e  s tou tvoji chripeckou zrovna nejak potaci odnikud nikam , tak je musis zastoupit. Tedy pochopitelne az docvicis s cinkama a tvoje matinka bezpecne sesplha z rozhledny kam se vydala po lane sokoliku . 

      • Budiž ti země lehká, když se nebudeš řídit mým popisem léčby covidu. A pak bude pozdě se omlouvat za zesměšňování. Tebe omlouvá jen to, že ti teče mléko po bradě a na zadečku máš ještě skořápku, jak ses vylíhl z vajíčka ty Kalimero.

  • josef.chmela

    Protože tu bude virus Covid už napořád, je nutné aby PS vypracovala a přijala zákon o povinném očkování u všech zaměstnanců ve zdravotnictví, v sociálních službách a u všech státních zaměstnanců.

  • takže co bylo levné a nějak fungovalo , bude pouze drahé a 70% lidiček je zcela mimo kontrolu , teda pokud neleží v nemocnici .  Soudruzi tady děláte vše aby to pokračovalo , a je Vám uplně jedno co to bude stát a kolik to odskáče lidí , zaplat panboh že ten čoboláckej estébák se submisivem z min.zdravotnictví jdou do erdele .

    • Proč nevyhodit AG testy, kterým prochází expirace, když už se vyhodilo 120000 dávek vakcíny...

      A že to stálo desítky milionů...?!

      To vládu, stále ještě ANO, nezajímá...oni to daňoví poplatníci zaplatí...

      Za vládu zodpovídá premiér...

      • ja mam takový návrh než je vyhodit zkusmo otestovat jen očkované a přesto že si tady někteří myslí že to nemá smysl pro další vývoj by to byl obrovský krok vpřed a nejen u nás .😎 

        • Máš pravdu - také očkování by se měli otestovat, třeba AG, samizdatem hned jak začnou mít příznaky chřipky, nebo rýmy...

          • když mě to celé připadá že nejde o to zastavit koronáče , ale vyočkovat a hlavně si nechat zaplatit ty vakcínky , a opět nejsem odpůrcem očkování  , ale tady to vypadá že se hledá hranice kdy ještě něco funguje na pokraji krachu a  ždíme se jeden stát za druhým . Přece už rok je jasné že ani to očkování nebrání šíření a jestli tohle někdo nevidí tak to vidět nechce .

            Ted se vědci přou proč Španělsko a Portugalsko je na tom nejlépe , hned nám tlučou do palice admirála a proočkovanost . Tipnu tak 50 % uspěšnost má přirozená imunita obyvatel kteří dostali tu svojí virovou zátěž v období konce jara a začátkem léta , pak tu je 25 % slunečné podnebí a tej vakcíně nedávam víc jak 25 % . Bohužel my to tu máme zase podzim , čeká to asi celou severní Evropu . Ani netuším jak je na tom Itálie a Řecko .

        • Vetsi sranda by byla protestovat treba chmelu pepeho. Tak celkove , na ruzny veci jak koho napadne. To by se asi zjevily svetu dramata !! Verim ze by se zjistilo treba kde se ukryva jantarova komnata , kdo zplodil dedka janaka - jezismarja !! - , proc bude mit zejtra vlak do kozopdr  nad psoukem - chmelovy bydliste - zpozdeni a vubec samy uzitecny veci. Mozna by se to dalo i sestrihat na serial do nejaky televize pro hluchoslepce se snizenou hmatovou schopnosti .. 

          • ne myslím to smrtelně vážně , i když bude nějaká chyba odhalí se na kolik je skutečný rozdíl mezi očko a neočko , z hlediska celého světa co nám tu řádí čínská chřipčička alá blackrock inc. by tahle studie byla k nezaplacení a mohla ušetřit životy a to zejména v Evropě neb 50 letý Rus či Afričan je zpravidla rarita.😎

  • sechni lidi kry nemaji indjekci na covit umrou a sichni lidi kery se maji oskovani a i  dvakrat trikrat umrou taki !!!

    • tož pravda , ale nikdo tam nechce předčasně😎

    • wostok, blbové všech zemí, spojte se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit