Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrušte třeba všechny posádky,ale nerušte Min.obrany a Generální štáb!Při povodních by nás neměl kdo zachraňovat.
  • Armádu zrušit! Kdo z vojáků něco rozumného umí, uživí se i jinde. Kdo umí jen střílet, ať to zkusí s krumpáčem!
  • A ona odchází jen z Olomouce a Přerova ???? Modlím se za to aby odešla do p....e celá armáda.
    Je k ničemu, je to jen spolek rozkrádačů a povalečů . A až se tak stane nebude mít tato země finanční problémy.
  • Rozhodně je dobře,že ruší velitelství.Na tak malou armádu jich máme i po tomto zrušení zbytečně moc.Těch pupkáčů co rozumí jen vyleštěným botům je tam kupa a jsou za polívku drazí.Živíme mraky generálů a jejich denní agenda je směšná.Kamarád je na gen.štábu v Praze a každej si tam chodí z práce,jak se mu to zrovna hodí.A stav obyčejných vojáků?Kromě výsadkářů jsou to směšný figurky.Nejsou schopni obstát v boji,tak je radši do ničeho nepustí.Na těch základnách v Afgánu jich 80% z nich nevytáhne paty a betonujou buzerák.Ten civilní tým dělá dobrou,záslužnou práci,ale cirkus,který je okolo je předražený.Není voják jako voják.A my Češi jsme hlavně Švejci
  • Dnešní stav armády oproti roku 1988/89 je sotva 10%. A stále se ještě nacházejí křiklouni, kteří tvrdí, že je vojsko bůh ví jak přebujelé, že je nutno propouštět a majetek rozprodávat. Vždyď už tam skoro nikdo není a pomalu žádný majetek vojsko už taky nemá. Tahle armáda už je jenom pro legraci.
  • Quo vadis, armádo? Z již tak zdecimované, početně malé, budou odejíti další. Přitom je nutno si uvědomit, kolik máme vlastně bojeschopných a mladých vojáků ve vztahu k různým odbornostem. Štáby jsou plné, v zahraničí se nesmysluplně a zbytečně povaluje velké množství "strašně potřebných vyšších důstojníků" i se svými rodinami, všichni nadstandardně placeni v euro + jejich plat tady, což považuji za vyhozené peníze. Bojová technika, letouny, vrtulníky jdou do kytek, takže je na místě si říci -chceme vůbec armádu? Armádu, která bude k něčemu? Vše zatím spěje ktomu, že to nechceme.
  • Pokud má naše armáda zbídačovat v cizích zemích,ještě větší chudáky než jsou u nás,tak by bylo rozumnější jí zrušit.Případně vojáky rekvalifikovat na katy,kteří by pomáhali,co nejkrutěji,odporážet ten politický dobytek,který tuto zemi zbídačil.
  • Zbývá vůbec nějaká armáda ještě?
    • Ano v Praze a mimo naši republiku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit