Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná už Bureš připravuje svoji nemocnici jako hlavní epidemiolog.

  • TheGGG

    takže naprostá zráta peněz, nebo už je situace tak dobrá, že podobné polní nemocnice nepotřebujeme? Pak by bylo dobré přemýšlet o rozvolnění....

  • Citát, převzatý od pana J. Wericha, zveřejněný níže, 

    doporučuji k přečtení a zamyšlení...

  • "Co moje paměť sahá, vždycky byla nouze o to lepší.

    Vždycky jsem byl svědkem, že bylo nutno se zříkat lepšího 

    a nahrazovat jej horším.


    Dodnes se mi nepodařilo zjistit, kde je zakotvena tato

    OSUDOVÁ PITOMOST"

    Jan Werich

  • Teď je to stejné. Vrchního medvěda na přednostní injekci vezli sanity!!! a policejní auta do nemocnice, to je papalášství úplně stejné. Příště postaví nemocnici na Hrad.

    • Jako za komunismu: všichni jsme si rovni, ale někteří si jsou rovnější. No nedivme se: vždyť nám stále vládnou ti "bývalí", které si stádo volí.

      Bývalý komunista je totéž co "bývalý" černoch.

  • Víte, jak to v politice chodí už celá desetiletí? Politické strany mají své sponzory, většinou z řad bohatých podnikatelů. Politické strany jsou svým sponzorům zavázány. Jednou z možností, jak se vládnoucí strana může revanšovat svému sponzorovi je to, že mu přednostně dohodí lukrativní zakázku ze státního eráru, třeba úplnou zbytečnost. A tady máte typický příklad, jak se to dělá. Vládní strany sice mohly přijmout nabídku Kellnera, který zdarma nabízel prostory ČEZ arény, ale vláda dala přednost svému sponzorovi, kterému zbytečně zaplatila desítky milionů z našich daní.  

    • Hlavně ti tvoji komunisti...

      To byla banda vyžírků, jakým rovno nebylo... V českobudějovické prodejně KV KSČ blízko soutoku Vltavy s Malší měli zboží, o kterém se lidem venku ani nesnilo - a nestyděli se tím chlubit - aby aspoň tak ponižovali ostatní lidi!

      O zdravotní péči - opravdu na úrovni - v SANOPS (jediné opravdu špičkové zdravotnické pracoviště v celé tehdejší ČSSR, určené pro papaláše od KV všech tehdy povolených partají výše, včetně členů jejich rodin) ani nemluvě - zatímco v ostatních špitálech lékaři přemýšleli, kdy jim nezbyde jen přikládání mokrého hadru na čelo pacientů, jedno s jakou diagnosou...


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit