Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty lumpy,kteří zde provádějí cenzuru je třeba ,co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách.
  • Všechny naše lumpy,kteří nás zatahli do válčení s nejzločinější země světa USA je třeba odporážet za vlastizradu ,co nejkrutějším způsobem.
  • Obama a Kerry neustále dokola papouškukjí, že jsou " PŘESVĚDČENI" , že Bašár použil chemické zbraně. Dodnes ale nepředložili jedinný relevantní důkaz, KDO to provedl !!! Znásilňují média a lidem předhazují posbíraná videa jak v Sýrii umírali na chemické látky děti. To ale stále není žádný důkaz o tom, kdo to provedl!!! Řada států a politiků, kteří si uchovali rozum, odmítla a odmítá dát USA podporu, přesto, že USA se snaží natlačit do toho co nejvíce států, za které by se schovali. Jejich záměr je tak průhledný, až je z toho špatně. Nejdříve prohlašovali, že podniknou jen krátký a omezený útok, dnes již hovoří o déle trvajícím a masovějším útokuj a nakonec rozbombardují a rozmlátí Sýrii, tak jako Írán a Lybii, kam nepřivezli svobodu a demokracii, ale svrab a neštovice !!! Tamní režimy drželi pod kontrolou různé náboženské skupiny, které se tam dnes vraždí navzájem a není tam, ani svoboda, ani demokracie, není tam nic jen chaos. To USA potřebují, slabé nestabilní režimy, kam nacpou loutkovou proamerickou vládu, která bude hrát jejich písničku. Není náhodou, že podporu k útoku na Sýrii jim poskytlo Kosovo, které USA násilně vytvořili na Balkáně. Tam jim také demokratiky a po Havlovsku humanitárné rozbombardovali pomalu celý Balkán !!!
    • http://www.outsidermedia.cz/Proc-si-myslim-ze-politici-o-Syrii-verejne-lzou-1.aspx
  • Kdyby imperialistické Rusko necpalo Asadovi zbraně, tak by byl v Syrii už dávno klid. Je potřeba urazit ty rudé ruské pařáty. Ve své zaostalé stepní zemi mají bo.del, ale furt dělají nájezdy do cizích zemí, aby je mohli ovládnout a vydrancovat.
  • A co když chemický útok inicioval někdo,kdo potřeboval podpořit svoji trestnou válečnou výpravu??? Stejný scénář jako v Iráku,kde se však chemické zbraně nenašly.Tak proč nedodat té bandě teroristů honosně nezvané rebelové nebo osvobozenecká armáda několik minometných nábojů se sarinem.Těm je jedno,kolik Syřanů zemře.A důkaz je na světě.USA vlastní jednu takovou organizaci,která je toho schopna v rámci zajišťování důkazů.nebo se snad pletu???
  • Omlovam se vam za sve schyzofennoi dvojce. peru se s nym sely zivot a uz mne dost stve. ale mám domluveny elektrosoky a snad to pomuze. este jednou se vam omlouvam.
  • omlouvamse vsem, které sem zde urazil.poradil mi to muj psichyjatr protoze ho mam moc rad tak sem ho poslechnul uz to nikdy neudelam *14* *14* *14*
    • No tak to jiz nedelej komunistickej hajzle-a nekrad nicky dobytku.
      Pozdravuj sveho pana Dr.a vrat se zpet do cikanske vyssi skoly(pomocne) a zeptej se sveho ucitele,jestli se nahodou nepise psychiatr.
      Ano velevazeni-na tuto cikanskou ''inteligentni'' spodinu delate.Soudruha Fischera a Zemana se to netyka,nebot tito soudruzi jak je znamo zadne dane neplati,nebot maji svoji vladu SPOZ.
  • Válka je vuol.
  • Kdysi říkali Římané, Kartágo musí být zničeno, nyní bych to aplikoval na USA musí být zničeno.
    • Je to stát který rozpoutal stovky válek na všech světadílech a určitě brzy zkončí.
      • Opravuji skončí.
  • Vojenský zásah v Sýrii bez mandátu Rady bezpečnosti OSN by bylo neoprávněné používání síly v Sýrii, povede k chaosu, předseda vlády SR ​​Robert Fico.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit