Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že by hvězdy mohly předvídat konec těchto buržoustů asi moc pravda nebude.Je to v rukou lidí.Musí prostě vzít místo klíčů klacky a tu chátru ze stánků vrchnosti prostě vymlátit.
    Vzpomenout si na časy,kdy se obylí mlátilo ručně a použít stejnou metodu. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Občane, ono to chce vzít nikoli klacky, ale ROZUM DO HRSTI a jít volit. A chovat se jako občan a ne jako tupec.
      A také chce učit se, učit se, učit se. Obilí se píše s měkkým i. *3*
      • Svůj nezanedbatelný díl pravdy máte oba dva. Dejte se dohromady a uvidíte, jak s věci krásně pohnou. *5*
  • Jestli to bude tak, jak astrolog říká, je nepodstatné. Jedna tlupa bude nahrazena jinou hrabivou tlupou. Jak nejpravděpodobnější vizi budoucnosti vidím v naší hymně. Kde domov můj? Je jen otázkou, jestli se budeme ptát ze zauralu, z pouště Gobi nebo někde z Afriky. *8*
    • Mařeno, záleží jenom na nás, abychom té Tví vizi vyhnuli.
      • ... umíš slušně turecky :))))
        • antiparoubku, lituji, ale turecky neumím. *9*
          • ... to tvé "abychom té Tví vizi vyhnuli" ale nejspíš turecky bylo :))))
  • Astrolog je už z principu podvodník a veškeré jeho bludy jsou nesmysly.
    Na to, že padne nějaká vláda, která má problémy sama se sebou, není potřeba "veštění". *15*
    • Doktore Zelený kameni (Grünsteine), doporučuji Ti dát si udělal svůj horoskop pomocí nějakého dobrého počítačového programu a nevyjdeš z údivu, jakou charakteristiku Ti ten program vygeneruje.
      • milý "tečko", jako astronom, i když amatérský, na tyhle nesmysly nevěřím, jakožto seznámený s psychologií, mám povědomí, jak to funguje.
        Jinými slovy, když budu znát nějaké údaje o někom, podobný horoskop mu sestavím také.
        Mimochodem: v astrologii se počítá i s postavením planet už od středověku, ale vůbec jim nevadilo, že ještě nebyl objeven Uran a Neptun, stejně tak teď nevadí, že Pluto je trpasličí planeta a že Sedna je podobného rozměru a do horoskopů se nepromítá.
        Pokud by bylo co se stane opravdu jednoznačně dané, tak by lidi nebyli za své jednání zodpovědni. :)

        Jinak doktor Grínštajn je oblíbená postava ze Švejka, což je snad jasné. *3*
        • Milý doktore Grünsteine (používám správný německý pravopis), také leccos vím o astronomii a psychologii a samozřejmě když někoho budu znát a popř. si o něm ještě zjistím nějaké informace, tak budu schopen napsat jeho charakteristiku.
          Existují programy, kam stačí zadat datum, hodinu a místo narození a program vygeneruje psychologickou charakteristiku dotyčné osoby s neuvěřitelnými podrobnostmi, s jeho přednostmi, slabostmi, tendencemi a z toho lze lehce zjistit kde a v čem bude mít dotyčný úspěchy, čemu se má vyhnout, co ho čeká atd. Několik takových programů jsem svého času našel na internetu a udivoval jsem těmito charakteristikami a z nich plynoucími předpověďmi své přátele.
          Nemyslím si, že by budoucnost každého z nás byla jednoznačně determinovaná, ale z přesné psychické charakteristiky lze určit dost skutečností ohledně budoucnosti dané o soby.
          Nevím jak to funguje a která nebeská tělesa se tam svou polohou a nějakým "působením" projevují, ale prostě to funguje. Sám jsem tomu také nevěřil, až jsem se přesvědčil.

          To, že nevíme jak něco funguje ještě neznamená, že to nefunguje.
          • ... o čem ty leccos nevíš, komediante :))))
          • Podle těch programů by tedy stačilo dopředu si najít místo, kde bude novorozeně
            podle představ s ideální povahou, pokud se ještě podaří strefit se s porodem do konkrétní minuty.
            V případě dvojčat, které znám, jsou povahy rozdílné a to i když jsou krátce po sobě.
            leda že by na povahu měl zásadní vliv tak krátký časový rozestup.
            • Herr Doktor Grünstein, taky jsem se tomu vysmíval, ale fakta mě přesvědčila, že je tomu jinak. Taky se příčí mému rozumu, že by poloha planet vzhledem k zemi mohla mít nějaký vliv na novorozeně. Nebo že by byl rozhodující okamžik početí? Ale ono to přece nějak funguje, i když nevím jak.
          • Jenže tohle nefunguje na principu postavení nebeských těles ( s vyjímkou Slunce a Měsíce nás neovlivňují ničím), ale na principu předpokladu.
            Pokud u nějakého znamení zvěrokruhu je statisticky prokázáno, že je povaha taková, s takovými sklony, je to dáno spíše roční dobou a z toho plynoucími reakcemi na vývoj člověka ještě před narozením a po narození, než aktuálním postavením planet.
            Jak známo, Slunce a Měsíc nás ovlivňují přímo a to i v noci, počasí nás ovlivňuje také přímo.
            Planety nás neovlivňují vůbec, pokud nepočítáme jejich vliv na rovnováhu sluneční soustavy, ten má samozřejmě i pásmo planetek mezi Marsem a Jupiterem a nemluví se v astrologii o tom.
            Zásadní vliv na povahu má i dědičnost a prostředí.
            nemůže dopředu být daný "osud" už jen z toho důvodu, že je ovlivnitelný čímkoliv okolo.
            Ty programy znám, není to nic opravdu konkrétního ve smyslu "tady a teď se to stane".
            Stačí se podívat do nesmyslných horoskopů v novinách.
            Navíc, kdo by se dozvěděl opravdu zasvěcenou předpověď, může se vyvarovat čehokoliv, aby se tak nestalo, pokud by to mělo být negativní.
            I známá "prozřetelnost" okolo Hitlera byla jenom souhra náhod, nic víc. :)
  • Někdo si vybral stejnou značku jako já. Abychom se odlišili, přidala jsem si jedničku. Nepomůže se shromažďovat na manifestacích. Pokud se nenajdou vůdcové, kteří by demonstranty zavedli na úřad vlády, nezačali, za podpory masy lidí pod okny, vyjednávat o demisi, budou to stále plané výkřiky, z kterých si mocipáni nic nedělají. Už jsme se za tuto domu mohli přesvědčit, že jsou splachovací. Proto jim to stále prochází. Jsou stále více "oprsklí".
    • To je v pohodě, modré sv*ně kradou nicky zcela běžně. Když se jim však začne oplácet stejnou kartou, tak brečí a nadávají. *16* Přitom by za prachy prodali i svou ku*vu matku *12*
  • dávám odesesákovi rok, maximálně dva. zloději všech zemí, polibte si p..del *3*
    • Tak vida, dvorního šaška už máme *1*
      • hlásíš se?
  • Tato vláda (ve skutečnosti všechny vlády od roku 1989...) jsou od morové rány v roce 1627 to nevětší a nejhrůzostrašnější co mohlo Českou republiku potkat.
    • ... hned to druhé "nevětší" jsi ty :))))
  • Už i tady mizí příspěvky? Jdeěte do hajzlu, ono nestačí že na TV Události komentáře a na HP nemůžete přispívat,když nechválíte vládní garnitůru, už ani sem? *16*
    • Co se divíš. když v rámci demokracie musíš uvést své jméno a vše vč. čísla bot. Pak si tě demokracie, až se to bude hodit, už bezpracně odvede tam, kam chce. Chci jít ráda do boje s tímto svinstvem co nás zachvátilo. Ale jak přeskočit tuto demokratickou vymoženost, co si nás nechává naservírovat za své ná zárory rovnou na taliř. Nejsem tak prostoduchá, abych se nechala uhnat za pár vět na servru. Ale v demokracii už nevěřím.
  • Bla bla bla. Takhle věštím taky,stačí si občas přečíst noviny *3*
    • ... jenom pitomci dnes čtou noviny :))))
  • a nejhorší jsou trpaslíci... *12*
  • Když chce nějaký co píše pod značkou JUDr.Karel Vlk sbírat kladné body tak přebíše můj příspěvek pod svojí značkou.A hned jeho pisatelská sláva stoupá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit