Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to prostě důkaz života z jiného civilizačního okruhu.
    Co připadá normální nám, nechápou oni, co připadá normální jim, obtížně chápeme my. 

    A tak to není jen s Čínou, ale i s těmi podivnými bytostmi, co hulákají něco o Akbarovi. Jenže těch máme plnou Evropu. 

  • Promyšlený trest. Za dva roky zatlačí diplomacie natolik, že bude spisovatel propuštěn. a navíc - odradí jiné podobné pisálky.

  • Šílený trest.

    • janhrom

      Jistě by bylo pro něj lepší ,doživotně,bez soudu,být zavřený v Guantánamu.

      • Ty jelito v první řadě si uvědom, že tam jsou zavřený teroristi !

        • goyim

          To jsou i v té Číně. Přece by nezavírali nevinné. Ideologický výplach funguje, jak je vidět. Ať žije kruhová logika.😂

          I když vlastně, je tu trochu rozdíl. V Číně je zavírají. USA je rovnou popravuje a to ještě na cizím a okupovaném území. Viz. dronový program. USA vraždí lidi včetně náhodných kolemjdoucích a to i ty, u kterých se jen domnívají, že by mohli být "nepřítelem". Bez soudu a důkazů, jako správní hodnotáři. Odhaleno dronovým operátorem Danielem Halem. Doporučuji se dovzdělat o této smutné realitě.

        • janhrom

          Ty jelito si o tom něco zjistí.Jsou tam i jen podezřelí z terorismu bez důkazů 

        • Vážně? Tvrdí to ušatí? Tak to bude pravda. 

          • janhrom

            Ne to tvrdí on Novák důchodce pobírající komunistický důchod 

  • Všimli jste si, jak z mainstreamu zmizel Julian Assange? Jako by už neexistoval, přitom je to hrdina, rodilý Australan, který se nebál zveřejnit zločiny americké mafie Deep state, třeba co dělali za zvěrstva lidem vězněným na Guantanámu, bez soudu, mnohdy nevinným, které měly být před světem utajeny. Žije Assange ještě vůbec, nebo ho už Deep state zlikvidovala a to mediální ticho má za úkol aby se na Assangeho zapomnělo?

    • Být to v Číně nebo v jiné komunistické zemi tak už je dávno popraven a nikdo po něm ani neštěkne ! 

    • Proruští trollové rádi zapomínají na 50. léta v Čechách!

      • janhrom

        Ty na ně vzpomínáš s láskou bereš přeci komunistický důchod Nováku .

        Navíc co to má společného s Ruskem?

      • Tak to byla hnusná doba, první polovina 50. let. Ještě, že je to 70 let za námi.

        Dnešek je naprosto voňavý a v barvách. Bez mráčku. Něco plácneš - hermafrodit tě práskne a máš dva roky natvrdo jak vymalovaný. 

    • goyim

      Politický vězeň Assange stále žije, držený roky ve vězení UK pro nejhorší zločince, přestože nespáchal žádný těžký zločin a dokonce nikdy nebyl odsouzen za to, z čeho ho obviňují. Vše na pokyn páníčků z Washingtonu. Každopádně dobře, že si to zmínil, protože se jedná o Austrálii, které je Assange občanem. Na něj jeho vlastní zem kašle, zatímco žvatlá o hodnotách a lidských právech. Zase jen další ukázka dvojího metru západní degengrácyje. Co čekat od kolonie USA.😂

      • mun.go

        Poslední zprávu jsem našel z 10. ledna tohoto roku tady na australském webu abc.net:

        Assange zůstává v londýnské přísně střežené věznici Belmarsh a čelí obvinění z vydání kvůli zveřejnění tisíců diplomatických a vojenských dokumentů v roce 2010. Za 17 obvinění ze špionáže a jedno obvinění ze zneužití počítače mu v souvislosti s únikem informací hrozí až 175 let vězení. Právník Juliana Assange varuje, že v případě neúspěchu britského odvolání proti vydání do USA je jeho život v ohrožení sebevraždou.

        "V únoru nás čeká poslední odvolání proti jeho vydání, a pokud neuspějeme, pokud nedostaneme povolení k odvolání, bude to konec cesty ve Spojeném království a on bude vydán," řekla mezinárodní právnička v oboru lidských práv Jennifer Robinsonová. "Doufáme, že se do věci vloží Evropský soud pro lidská práva. Podáme žádost k Evropskému soudu, abychom se pokusili zastavit [jeho vydání], ale to není zaručeno."

        Postoj australské vlády:

        Premiér Anthony Albanese koncem listopadu prozradil, že osobně lobboval u americké vlády za stažení obvinění proti Assangeovi. "Osobně jsem o tom hovořil se zástupci vlády Spojených států," řekl pan Albanese v parlamentu. "Můj postoj je jasný a byl americké administrativě jasně sdělen.

        • goyim

          "Premiér Anthony Albanese koncem listopadu prozradil, že osobně lobboval u americké vlády za stažení obvinění proti Assangeovi. "Osobně jsem o tom hovořil se zástupci vlády Spojených států," řekl pan Albanese v parlamentu. "Můj postoj je jasný a byl americké administrativě jasně sdělen."

          Ano. To je jediné, co Austrálie dokáže. Jasně sdělovat. Teď si představ, kdyby to bylo obráceně. Američan protiprávně zadržovaný v Austrálii na žádost Ruska. Zasmějem se?😂USA má zákon (Hague Invasion Act), který jim umožňuje vojenskou invazi do Holandska, pokud by tam jediný jejich voják byl držen za válečné zločiny.😂

          • mun.go

            Američan nemůže být protiprávně zadržen v Austrálii, protože Američané v zahraničí se žádných trestných činů nedopouštějí!

            • mun.go

              Pokud by to ještě někomu nebylo jasné: 

              Američané v zahraničí vykonávají misi, která má za cíl chránit demokracii a šířit transatlantické hodnoty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit