-
Schwarzenberg je řádně debilní Becherovič, huhlavej a prochcanej.
-
Sám si blbec a teď po volbách můžeš tak akorát bezmocně tlouct pěstičkama do země, protože mi co jsme volili Andreje Babiše budeme rozhodovat co a jak ty směšný prde *5* *5* *5*
-
Já jsem vám to psal už před volbami, že vás Andrej Babiš s Milošem Zemanem důkladně nakopou do vaší prrdele i se závistivým blábolou jeglem. A teď buď budete pozitivně spolupracovat na dobré věci s panem Andrejem Babišem a Milošem Zemanem a to bude pro vás notorické omyly veliký problém nebo vámi způsobené nestability využijí hrdlořezové ze pskova a to bude váš konec, protože skončíte na východní frontě. Jégle ty hňupe a klidně mi zase můžete zablokovat účet já to pak zas napíšu všem firmám co na tiscali dávají reklamu, aby věděli jak to u vás chodí.
-
Dva B - Becherovič + Bureš, kamarádi z StB. *1* *1* *1*
A b.bci si je zvolili. *1* *1* *1* -
Ale pod kterým Sajmone, pod kterým?
-
Tak jsem tady nebyl a vidím, že soudruh Kulihrach BTW mě tady zastoupil svými bláboly pod mým nickem. *1* *2*
-
já vím přehnal jsem to. Někdy mám navečer takový hlad a zlost a musí to ze mne všechno ven! Na Hradě se hoduje v podhradí se chlastá a mi je tady pod mostkem veliká zima.
-
To už smrděl chcánkama!
-
To zrzavej Veškrna, ten umřel v přímém přenosu a pak skoro celé jedno volební období ležel v rakvi než konečně zaklepal jednou bačkorou a strčili ho do pece.
-
Kdybys nekecal, ty tlámo kuřbuřtí Sajmonovic.
-
sklapni BTW
-
Je smutné vidět umírat prezidenta české republiky v přímém přenosu. I když je pomstychtivý, ulhaný a zlý člověk, přeci jen to je zástupce našeho národa.
-
Ten ožrala z hradu by chtěl nechat Bureše vládnout i bez důvery vlády. Ten ochlasta je už opavdu zralý do blázince.
-
Ty jsi určitě pračurák, kuřbuřtí držka Sajmon z redakce Tiscali.
-
zato ty jsi běžný darebák vesnického formátu, který stěží zvládá malou násobilku. Na vojně se říká, že jeden hyperaktivní blb, je horší než rota vojáků.Máš svůj den, co? Všechno z tebe musí ven! Zajdi si na velkou.
-
no jo
*2* -
kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses kokotem.
-
havloidy, tak jenom dobře *5*
-
Náš soudruh prezident Zeman je politický lotr světového formátu, i putlerdólská zvířata by ho chtěla, pak by snad přestali s vyvražďováním celých národů v Čečně, Jižní Osetii i jinde!
-
Když vyhrálo, tak ať dá 101 poslanců a je vymalováno .