Až se český jezevec ukloní slovenské sluníčkářce...
-
Já se domnívám, že zmíněná politička je pouze řešením dlouholetého negativního vládnutí Ficovců, kteří jsou spojování s různými zlodějskými a mafiánskými skupinami. Přidáme-li jalovost ostatních stran, nelze se divit, že slovenský volič zvolí kohokoliv, kdo se ukáže na scéně a bude čistší, než všichni ostatní politici. A srovnávat ji s našimi, českými sluníčkáři, je velký omyl pisatele článku. Slovenská "sluníčkářka" chránila ty slabší, ne menšinu, kdežto naši sluníčkáři propaguji svou "menšinu", která podporuje pouze sebe.
-
Jégl co ta fotka odpovíte když už je to vaše práce?
-
Ovčáku, pod jakou fotkou ses to podepsal? Není ti trapně? Ale vám, Zemanovcům, trapně není nikdy, howada.
-
Soudruhu BTW, to profilové foto jsi stáhl odkud ? Bereš si přiklad z choutek alabamského devianta Miloše Zemana ?
-
kde se do čela dostanou sluníčkoví kolaboranti, tam je na velké problémy zaděláno. Snad slováci nejsou tak hloupí... už tak dost že pisálci úmyslně škodí zájmům ČR
-
A vy dva tu dámu tak dobře znáte nebo zase jenom tak větráte intelekt?
-
Příteli, nic ve zlém. Ale jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá. 🙂
-
Synu, nikdo z nás není bez chyb a proto i já jsem chybující. A nepopírám, že moje chyby mohou někdy vyvolat úsměv na rtech osoby znalé. Vždy jsem ale vděčný, když mne někdo upozorní na mé chyby, abych si jich byl vědom a mohl se jich příště vyvarovat. 🙂
-
demokratická volba je volba ovcí? tak že jsi příznivec totality?
-
tak to se s tebou a bbbb nesejde no
-
Hezký pokus, ale poněkud dětinský, dokážete si to alespoň v soukromí přiznat?
-
Kde a jak jste se narodil, je irelevantní.
Mně vaše slovenština nevadí, což mi ale nebrání vidět v textu chyby. Jistě, proslulá anglická korektnost mi vlastní není. ("Nač si stěžujete? Váš přízvuk je skvělý!" /tj. bez nejmenší stopy angličtiny/).
Snad ještě máte doma některý z časopisů či jednu z knih, které jste ve slovenštině četl - pak by odhalení konkrétních chyb neměl být problém.
Ano, to je standardní neargumentační obrana, tou nemůžete nic zkazit, nicméně v diskusi s poučeným člověkem je kontraproduktivní. Domníváte se, že když jste se narodil jako Čechoslovák, tj. občan Československa, a doma se u vás mluvilo česky a máte české školy, tedy váš mateřský jazyk je čeština, je vaše poslední souvětí chyb prosté? Měl bych snad konkrétně poukázat, abyste se poučil?
-
Já se podle místa svého narození i po svých předcích považuji za Evropana. To znamená, že vyznávám evropskou civilisaci, kulturu, myšlení. Mentalita lidí na východ od Evropy je odlišná, je zajímavé ji poznávat, ale nemohu ji převzít, poněvadž je rozporu s mým cítěním Evropana.
O tom, že "bývalý" komunista a konfident StB MAN podlézá a preferuje Rusko a Čínu nejsou pochyby, každý trochu soudný člověk to vidí. Je jen otázkou proč to dělá. Prý mají v Moskvě kopie jeho hlášení pro StB, která nechal v prosinci 1989 zničit. To ale nemohu potvrdit a ani po tom nepátrám.
-
S ruským prostitutem určitě by nechtěla být paní Čaputová spojována, no ne?
-
Synu, ty máš své dny? Já jsem si doteď myslel, že jsi muž. Proč tedy používáš pseudonym "filius" a nikoli "filia"? 😯
-
Narodil jsem se jako Čechoslovák, tj. občan Československa. Doma se mluvilo česky a mám české školy, tedy můj mateřský jazyk je čeština. Slovenštinu jsem ale poslouchal v rozhlase, v televizi, i od svých slovenských přátel, kterých jsem na Slovensku našel mnoho a také jsem četl časopisy a knihy ve slovenštině.
Naučil jsem se ale i jiným jazykům a i když v nich jistě dělám chyby, nikdo z rodilých mluvčích mi to nevytýkal, naopak se o mé schopnosti komunikace často vyjádřili pochvalně.
Pokud jsem se tedy dopustil proti spisovnému slovenskému jazyku nějakých chyb, uvítal bych upozornění na konkrétní chyby, abych se poučil.
Obávám se však, že pisateli nevadí moje slovenština, ale moje připomenutí co se potácí po hradě českých králů.
-
K setkání nikdy nedojde, Zuzka Čaputová se s tou prodejnou obludou určitě nebude chtít setkat!
-
Souhlasím s tím, že Slováci ponesou důsledky toho, koho si zvolí. Tak jako my také neseme na svých bedrech ke své škodě důsledky naší volby. Přesněji volby ovcí, které se nechaly na poslední chvíli den před volbami zmanipulovat "zeMANohujerskými" kecy.
-
Kolaborant definuj jak?
-
Je věcí Slováků, koho si zvolí za hlavu státu. Jen by neměli naši eurohujerští aktivisté propagandisticky předhazovat českým občanům Čaputovou jako následováníhodný příklad nejlepší prezidentky všech dob. Sami slovenští voliči si ponesou následky své volby. Mně nezbývá nic jiného, než přát Slovákům, aby se při volbě prezidenta nezmýlili a nemuseli nést tíživé důsledky své volby na svých bedrech.