Až Trikolóra zaplaví zem a zruší úřad ombudsmana
-
před týdnem 6.5% dnes se do sněmovny nedostanou. programu nevěřím. Mladý Klaus co dělal podělal. Stejně jako starý.
-
-
A co konkrétně mladý Klaus podělal?
-
-
Ty úvahy v článku jsou celkem logické a reálné. Jako občan- volič vcelku s Trikolorou souhlasím. Hledám nové, neprofláklé tváře a program srozumitelný lidem. S akcentem na to, co se děje jak ve světě, tak u nás.
Současné parlamentni strany mne nemají čím oslovit. Dílčím způsobem snad SPD. Jsem vlastenec. Nikoliv Evropan. To až na posledním místě, jako obyvatel světadílu. Ale v rámci pohledu na realitu, politiku, ekonomiku, vize, mne Evropa šokuje a děsí. Proto nejsem "Evropan", proto přímo nesnáším EU. Komplet.
Jsem Čech. Zajímají mne české problémy a česká řešení těch problémů. Jsou mi zcela lhostejní migranti. Ale totálně. Nechci je tady. Pouze významně omezený počet ze stejného kulturního prostředí, a to ty, kteří tady hledají pracovní uplatnění a mají co nabídnout. Protože přece máme 300 tisíc volných pracovních míst! Zatím!!! Brzy se tento poměr otočí. Budou krachovat firmy spojené s autoprůmyslem. Zaručeně! Tisíce lidí přijdou o práci. Proč v takové situaci tady pouště další lidi ze zahraničí?! Kdo je bude živit? Za co a proč?! Migranty z Asie a Afriky? Ani omylem! Bez slitování, bez infantilních keců.
A tohle Trikolora podporuje. Takže máme mnoho společného. Ostatní, s dílčí výjimkou SPD, opravdu nechci hodnotit, není proč a není za co. Leda kupa nadávek. A pohlavků navrch. Junior mluví lidsky, srozumitelně, porovnejte s takovým "profesorem" Fialou. To se ani nedá. Fiala Klause vyhodil a řeporyjského hulváta "plácá po ramenou". To nevysvětlíš!
Máme cca 20%-30% nerozhodnutých voličů a to je značná síla, kterou je ale třeba umět oslovit a postavit na svou stranu. A doba to umožňuje, protože je zle a bude ještě hůř. Po všech stránkách, ve všem. Společnost je rozdělena, díky neo liberálním dacanům, jejich sprostotě, nesvobodě, cenzuře, nátlaku, totalitě a neskutečné tuposti. Nenávidím liberály. Jsou to nejhorší, co nás ve 30 letech šance o novou, lepší společnost, po bolševicích potkalo. Nelze k nim být neutrální, není proč. Vyvolali třídní boje ve společnosti. Jako kdysi bolševici. Uráží mne jejich nálepkování, cenzura, jeden vnucovaný názor, neslušnost, lži, faleš, a tupost.
Klaus junior má obrovskou šanci a já ho podpořím. Pokud něco do voleb totálně nepotentuje. Záleží na jeho výběru VIP osobností vedení Trikolory a členů hnutí. Ne vždy měl šťastnou ruku. A znám pár vší, které má v kožichu a které kazí Trikoloře jméno. Ty si ale musí vyhledat sám a Trikoloru očistit.
Můj odhad? +-15% ve volbách. Tedy, druhé, nebo třetí místo. A příští koalici budou zkoušet vytvořit 3 hnutí: ANO, SPD, Trikolora. Nikoho dalšího ze současných parlamentních stran tam nevidím a ani nechci. Jak to dopadne? Nevím-ale to neví nikdo.😈
-
Nesmíme brát všechno vážně.
Pan Klaus jr. vědom si nezbytnosti přilákat pozornost téměř za jakoukoliv cenu, vysloví před volbami jakýkoliv soud - jen aby vzbudil pozornost médií a upoutal jí na sebe a své hnutí. V tom se neliší např. od ODS a jiných. Pozornost to jsou totiž možné hlasy.
Před volbami uslyšíme ještě mnoho podivných soudů. Rozumný a soudný člověk si o tom pomyslí (ke vzteku politiků) svoje.
Politický marketing se tomu říká.
-
ANO nevolit Babiš měl dost času zavřít zloděje z ODS, ČSSD a Národní Frontu Kalouska. Tak zbývá Trikolora že Klaus napraví chyby svého otce, Zruší Senát, ombudsmana, kancléře a došlápne na neziskovky. Napraví svinstva ochlasty a lháře Havla. Ukončí blbou náladu kterou zavedl ožrala Havel a bolševici z ODS , ČSSD a Kalousek v tom pokračují. Zakáže debilní protidemokratické placené demonstrace Milionový chlívek,
-
-
Otázkou je, jakým mechanismem by předseda vlády mohl nechat někoho zavřít. Pokud to víte, můžete se o svů poznatek podělit?
-
Ze mlady Klaus napravi chyby stareho = dobry vtip...
-
Řekl bych, slušný volební program... :-)
-
-
Souhlasím s Tiradorem. Už bylo na čase, aby se tu objevila nová politická síla, aby ty ksichty, na které se musíme řadu let koukat, už zmizely.....Kalousek, Fiala apod. Ještě bych doporučil Trikolóře, aby do programu zařadila zrušení senátu a mají vyhráno...... Myslím, že by přetáhli na svoji stranu dost voličů......
-
Bican bu bu bu......
Až si Milion chvilek udělá stranu pak teprv u voleb uvidíme co chtějí lidé....
Rozhodně v ten moment MCH ztratí podporu opozičních stran.Přece si nebudou pěstovat konkurenci.
-
-
Toho se bát netřeba. MCHPD nemá politický program a vůdce. Tvrdím, že ti, co navenek vystupují jako organizátoři MCHPD, nemají ani ponětí, co činit v případě, že by Andrej Babiš skutečně podal demisi. Odhaduji, že v takovém případě, kdy by současná vláda fungovala v demisi, což by po nějakou dobu bylo nutné, by již následující den pochodovali MCHPD s hesly DEMISI v DEMISI!, i když by Andrej Babiš jejich ultimátu vyhověl.
Co myslíte, mohl by proces demise premiéra - vláda v demisi - jmenování nového premiéra - sestavení vlády - hlasování o důvěře - nezískání důvěry - demise premiéra - jmenování premiéra - sestavení vlády - hlasování o důvěře - nezískání důvěry trvat do očekávaného termínu řádných voleb, aniž by došlo k porušení Ústavy? A možná, že by to byl i docela chytrý tah, jak uvedeno výše.
To nezískání důvěry je samozřejmě pouze možná, byť nepravděpodobná, varianta.
-
-
Může být ještě hůř, než je teď? Asi může.
Politická scéna je ubohá, nedůvěryhodná a směšná. Chvilkaři sice hulákají, ale odpovědnosti se bojí, dacani zase nehulákají a odpovědnost "zvedají ze země..." -
Dobrej program.
-
Určitě může být silnou stranou. Klaus je vysoce inteligentní člověk a dokáže brnknout na strunu voličům aniž by musel za měsíc obrátit kabát. Toho si lidé nejvíce cení. Mimo jiné proto Zeman s Babišem neustále drtí své konkurenty. Představa takového chování u dnešních ´tradičních´ stran je naprosto směšná. Možná začíná kultivace politiky. Co jsem slíbil, to udělám.
-
už je na čase ten sluníčkářský šaškec zrušit... a nebo se ujistit, že už tam nikdy nebude osoba typu ŠabaDaba