Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiš je typ politika do nepohody a ani nejlepší političtí hochštapleři typu Kalouska ve spojení s prodejnými žurnalistickými potvorami nemůžou Babiše porazit svými běžnými antibabišovskými prostředky. Standardní podpásovky na Babiše, jak vidno, neplatí. Babiš je důkazem tristní polistopadové skutečnosti a míry pokleslé morálky, kterou zavinili ti, kteří teď nejvíce Babiše kritizují a nechápou při absenci své sebereflexe, že jejich antibabišovské snahy jsou ve své podstatě nefunkční a ve svých důsledcích dokonce kontraproduktivní. Možná Babiš zašle nakonec Kalouskovi a dalším předákům z Kalouskova tzv. Demokratického bloku děkovný dopis za stoupající volební preference babišovců. Prostě provaření politici nemohou nad Babišem vyhrát. Na Babiše platí morální a mravní čistota a férové praktiky očištěné od ideologického balastu eurohujerismu a merkelismu. Babiš zatím hájí národní zájmy, brojí proti migračnímu šílenství a dalším neřádstvům. Kalousek a spol. hájí jiné zájmy, takové zájmy, které odporují zájmům drtivé většiny občanů ČR. Hraní na demokracii při porušování základních pravidel demokracie kalouskovcům a dalším prosazovatelům tzv. evropských hodnot nevyšlo. Babiš je vnímán jako menší zlo než spojené síly ODS, STAN, KDU-ČSL, Pirátů, TOP 09....
    • Babiš je především podvodník

  • Jde jenom a pouze o americké zájmy při dostavbě jaderných elektráren v Dukovanech a v Temelínu. To ostatně potvrdila i Česká televize na svých stránkách  a teletextu

    https://ct24.ceskatelevize.cz/ekonomika/2651906-cesko-chce-dal-stavet-jaderne-bloky-rekl-babis-americkemu-ministrovi-energetiky

     Česko plánuje rozvíjet jadernou energetiku a nové bloky v Temelíně či Dukovanech. Premiér Andrej Babiš (ANO) o tom ve středu informoval amerického ministra energetiky Ricka Perryho.

    Ve hře je totiž 500 000 000 000,-Kč, které se mají přesunout z kapes našich daňových poplatníků do kapes amerického Westinghousu, který zkrachoval

    http://casopisargument.cz/2017/08/15/bankrot-firmy-westinghouse-prenechaji-spojene-staty-jaderny-trh-rusku/

    a který byl posléze americkou vládou sanován, aby Američané nevyklidili tuto strategickou doménu Rusům, kteří mimochodem jsou vzhledem k sovětské technologii našich stávajících jaderných elektráren jediní, kteří mohou naše elektrárny dostavět. Lépe řečeno to umí a vědí jak na to, ale z politického a ideologického hlediska se jim to přece nesmí dovolit, že? Lepší je si nechat naroubovat na sovětské elektrárny nové americké reaktory. Že je to víc než hazard, a že se z naší země může stát při případné havárii neobyvatelné území na příštích 100 000 let, je vlastně detail, hlavní je držet s našimi americkými spojenci, nebo spíš pány?, basu. Jsem zvědavý, co tomu budou říkat Rakušané, až se to rozkřikne po této alpské zemi.

    Jednoduše řečeno, když mají amíci pocit, že Andrej chce jednat v českém zájmu a ne v americkém, tak se zorganizuje nějaká ta kauzička, aférka, zorganizují se nějaké demonstrace, mobilizují se proradná úplatná média, která spustí tu správnou štvanici, do éteru se pustí Kalousek s jeho opileckými schizofrenními žvásty,  no a milý Andrej povolí. Ostatně něco podobného, takový slabší odvar, jsme již zažili v kauze Nikulin, kdy přijel udělat do Prahy pořádek Paul Ryan a dohlédl, aby vše dobře dopadlo. Pochopitelně ne pro Nikulina.

    Prostě, "Se Sovětskými státy americkými na věčné časy a nikdy jinak". I kdybychom měli pomřít v jaderné poušti.

    • A toto jste vyplodil sám ze své mozkovny, nebo je to přepis z příkazů Kremelského skřeta KGB-ckého zm.da putina zdejšímu konfidentovi zeMANovi a jeho prodloužené ruce dalšímu gaunerovi Burešovi?


      • No pan Punitor ma pravdu........vazeny pane Novaku.....,co Vasi invektivu podporit vecnymi fakty a ne jen dehonestovat prispevek v obecne rovine........Nota bene pani Slonkova a jeji ocasek Kubik , reportaz kterou natocili cca v rijnu, uverejnili az nyni, proc???? Dalsi vec je ,ze ji natocili nezakonne,protoze dle prava svycarske konfedereace musi byt dan s porizovanim zaznamu, at uz audio, ci audiovideo, vyslovny souhlas........v pripade zdravych osob...v pripade osob ktere maji dusevni problemy je otazkou zdali je osoba schopna sama za sebe rozhodnout.......coz obdobne rika i nase zakonne ustanoveni.......a toto ze strany reporteru rozhodne splneno nebylo.....a argumentaci ,ktera byla vyuzita ze strany seznamu.cz ,"...ze preci vedel, ze mluvi s reportery ...." , je ucelova a kazdy pravnicky utrinos tuto argumentaci musi rozbit na cucky......uz jen poukazani na to, ze byl natacen skryte kamerou v brylich a ne klasickou kamerou o necem svedci, tudiz i o tom ,ze rozhovor s reportery nemusi byt vzdy nahravan......a tudiz je k porizeni nahravky bezpodminecny souhlas......Coz se nestalo !!! Pani Slonkova a spol. aby ted trnula hruzou,zdali na ni svycarsky obcan nepoda trestni oznameni.......pokud ano ...jiste rada pojede do Svycarska pred soud a pro trest...,ze......?  Ja byt na miste nataceneho,tak uz bych to davno udelal.....!

        Edit: Jeste pro ty ,kteri nepouzivaji svoji hlavu a nechaji se lehce zblbnout..........

        http://deadlinemedia.cz/

        KONTAKT NA REDAKCI

        Sabina Slonková, šéfredaktorka zpravodajství

        jejich partner, mimo jine je i :

        • Nadace Open Society Fund Praha 
      • Ne, je to na stránkách České televize. Musíš jen trochu číst mezi řádky. Odkaz je v mém příspěvku.

  • josef.chmela

    Jakoupak krizi. Krize tu vyvolávají maximálně pouze 0DSáci, TOPáci -hlupáci, nebo černoprdelníci. Momentálně se k těmto lumpům přidávají staronoví lumpové od Starostů  a nezkušení mlíčňáci od Pirátů.

  • Holt krást to nejde, tak musí nastoupi očerňování a různé kauzy. Chovancovi se Babiše nepodařilo "vyštvat", Hamáček má patrně alespoň nějakou páteř a tak musí nastopit "pátá kolova"

    Kalousek, Fiala, Bartoš, Gazdík a Belobrádek.

    Dokud tito darmožrouti budou u vesel, tak zde pořádek nebude.

    • Ano, tato vykutálená pětka jsou škůdci naší země. Bartoš se nádherně okopal a nyní je vidět, s kým táhne za jeden provaz. To bylo řečí před volbami.

  • Zástupci všech těch pidistran, které útočí na Babiše, by si měli uvědomit jeden fakt.

    Fenomén Babiš funguje jen proto, že voliči už měli prostě dost těch kalousků, fialů, bělobrádků, sobotků a dalších. 

    Kdyby zítra byly volby, tak Babiš nepůjde pod 30%.

    A to nejsem jeho volič.

  • Babiš rozdělil národ na ty jeho blbce a normální lidi

    • josef.chmela

      Podle tvého příspěvku se řadíš určitě mezi blbce, že?

    • josef.chmela

      Babiš rozdělil národ na lidi co poctivě pracují a jde jim o prospívajíci rodnou hroudu a o klid na práci a na ty co neustále vyvolávají krize  a jejich podporovatele, tedy zloděje, co mají neustále málo a co usilují jen o plná koryta a o národ jim nejde vůbec.

  • Nejlepší řešení je zrušit debaty jako to udělaly Hospodářské noviny.

    Pak se duševní povl nebude moci zastávat takového zla jako představují pohrobci Stb a KSČ.

    Burešové potřebují trolly,kteří vymývají mozky lidem pro které je přemýšlení nad jejich možnosti..

    • Cituji:"Burešové potřebují trolly,kteří vymývají mozky lidem pro které je přemýšlení nad jejich možnosti."

      Přesně. Popisované omezení jste zde několikrát předvedl/la.

    • Zrušit diskuzi znamená rušit demokracii. Demokracie je diskuze. Navíc zrušení diskuze realitu nemůže ovlivnit. Realita je nezávislá na libovůli cenzora a dalších exponentů nepřátel demokratických hodnot. V současném informacemi propojeném světě nelze nenáviděnou skupinu lidí odstavit od zdrojů informací. Jen lidé s nekalými úmysly nebo  lidé mající problémy s logickým myšlením  se snaží a budou snažit bránit toku informací.
      • mun.go

        Demokracie je diskuze, ale také nutnost, aby menšina respektovala rozhodnutí většiny. 

        Takže taková malá tyranie.

        • Paní učitelka nám říkala, ža tyranie je vláda jednotlice, v antické demokracii používaná jako nouzové řešení v krizových situacích. To již neplatí?

          • josef.chmela

            Učitelé nemají vždy pravdu.

          • mun.go

            Malá tyranie většiny vůči menšině za cenu toho, že nenastane úplná anarchie.

      • jenže u nás žádná demokracie není,Fiala,Bělobrádek,Gazdík,Pospíšil se rvou o koryta a nejraději by shrábli všechno.Je mi líto,že mezi takové pokrytce patří i vystudovaní lidé.Je mi hanba takového Petra Fialu,který četl přednášky na univerzitě,Gazdíka který byl ač neschopný,ale učitel,Pospíšil ten sháněl přítelé k soužití nebo do postele a nyní se rvou o vedoucí místa ač ve volbách neúspěli.Věřím,že náš lid není hloupý a něco takového nedopustí.

  • Takových už bylo, co si mysleli, že jsou nesmrtelní. Celý národ jim provolával slávu - Mussolini, Hitler, Kaddáfí, Stalin a další a další.

    • mun.go

      + Klaus (emeritní prezident, ještě žije), Havel ...

  • Babiš je především podvodník a lhář, klasický představitel "loupeživých 90.-tých let", kdy tento vcelku hloupý, ale mimořádně bezohledný truhlík z paneláku "najednou" zázračně zbohatnul. Teď potřebuje imunitu, aby se promlčely jeho lumpárny, proto se drží politiky, jako "ho...no" košile.

    • Mýlíte se zásadně - dvěma sněmovnami byl jmenovaný vydán trestnímu stíhání bez problémů.

      Původně jsem měl podobný názor jako vy, ale již po absolvování první přednášky Andreje Babiše na mezinárodní konferenci o zemědělství a zemědělské politice EU jsem názor změnil zásadně, to ještě jmenovaný nebyl politikem a popravdě jsem tehdy ani netušil, o koho jde.

      Možná je Andrej Babiš truhlík z paneláku, to si netroufám posoudit, ale odkud byste řekl, že jsou pak ministři, ministerští úředníci a akademičtí funkcionáři zemí EU?

      Ovšem vzhedem k tomu, že se zde projevujete převážně jako hlupák, který nerozumí prakticky ničemu, je na vás možno použít známou hlášku:"Hloupému každý hloupý."

  • Paradox je ten, že všechny tyhle útoky, komediální parodie a antireklamy..v samotné podstatě naopak Babišovi pomohou ještě k větší odolnosti..a ten úplatný, mediální, aktivistický a opoziční komparz i mnohé kreatůry., plné zakomplexovaných "elit a expertů", darmožranů atd..si  tímto akorát sami "nakákají" do vlastního hnízda..Babiš není příčina dnešní doby., ale hlavně produkt minulé doby i následek, právě těch stran a politiků.., co současný svinčík, již od dob opilce a kolaboranta Havla atd..záměrně i zakázkově nastavili, vytvořili a uvedli do praxe i se všemi následky..a v tom všem.,je právě ten Babiš, doslova jak ryba ve vlastním rybníku..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit