Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čím je získáš, wole? Prachama, že?
  • Možná to myslí dobře , jenže se k němu připojí znovu zlatokopové jako k VV a TOP 09 a je to znovu o korupci a známostech a malých domů.
    Pokus se tady nenastolí odpovědnost úředníků a politiků za jejich činy se všemi důsledky , tak se zde nezmění nic.Jeďte se učit do Číny.Korupce - kulka do palice.A poprava veřejná , aby se všichni mohli podívat jak skončí.Komunisti to uměli - pár veřejných monstrózních procesů a národ byl podělaný a šlapal jak hodinky - u nás si lidé pletou demokracii s bordelem.
  • Babiš, Bakala,jeden za 18 a druhý bez dvou za 20
  • Babiše zamozřejmě štve že by měl přicházet o své vydřené miliardy. A tak aby je ochránil, tak to musí vzít přes politiku. Jenomže když z vlastní zkušenosti kolem sebe vidím, jakej
    šmejd se k ANO 2011 hlásí, a to asi nejsem sám, tak pochybuji že by měl větší úspěch.
    Lidé chtějí změnu, a moc. jsou prostě naštvaní. Ale pan Babiš je podnikatel jako každý
    druhý(první), a nikomu- dělníkovi- nic nedaruje, ba naopak. Takže nebuďte naivní, sociální stát se ani v případě pana Babiše konat nebude. Ale to jsem nenapsal asi nic světoborného.
  • u vesla by měl být někdo, kdo umí hospodařit s penězi. Krást ze státního umí každý. On peníze dále rozmnožuje, tak ať to zkusí. Tady už nemůže stejně nic zkazit.
  • Babiš přichází s podobnými frázemi, jakými v předchozích volbách zapůsobili na voliče Vít Bárta a Radek John. Bojím se, že jeho úmysly jsou také podobné. VoličiP by si měli moc dobře zozmyslet, zda tomuhle někdejšímu spolupracovníkovi STB dají svůQj hlas.
  • Lidi vyserte se na volby, stejně si nepomůžete. Všechno slibotechny,kariéristi a zaprodanci. Udělat ve státě pořádek po dobrém nikdy nepůjde.
    • Nepůjde. Ale pak platí, co radím dětem i vnoučatům. Až se vás bude snažit někdo okrást, dobijte ho tak, aby vám nemohl vrazit kudlu do zad.
  • Babiš podle Cibulky: http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2012010032

    Výsledek hledání "BABIŠ ANDREJ"
    (ruská vojenská rozvědka GRU?)
    Osoby zapsané ve svazcích RUSKO-českého
    komunistického Gestapa StB/KGB/GRU:
    Příjmení, jméno Narozen(a) Bydliště Typ spolupráceEvidující správa STB Krycí jménoSvazek
    BABIŠ ANDREJ 02.09.1954 AgentCentrála SK + Bratislava Bureš25085
    V roce 1988 byl agenturní svazek vysoce úspěšného komunistického fízla Andreje "Bureše" Babiše na kontrarozvědce uzavřen a předán jí nadřízené elitní I. správě StB, komunistické zahraniční rozvědce, zaměřené ve službách Moskvy na rozvratné špionážní operace proti demokratickému Západu, když k dokumentům klíčových agentů komunistické rozvědky dnes česká veřejnost přístup nemá, protože to by se v Moskvě moc zlobili a když se v Moskvě zlobí, jsou opravdu zlí! Z těchto, z hlediska Moskvy nanejvýš závažných důvodů, další politicky pikantní podrobnosti o kariéře dnešního spasitele českého národa Andreje "Bureše" Babiše, jako komunistického špiona, nasazeného na rozvrácení a zničení demokratického Západu a jeho pohlcení Ruskem, dnes bohužel zjistit nelze, když originální dokumenty = to co z nich zbylo, jsou údajně uloženy pouze na Slovensku. (odkaz na záznam nabízíme zde).
    • Kuponova privatizace tunely a podvody Viktor Kozeny Andrej Babis …
      Jak začínáš pohádko … doprovází stovky vražd a proto se ze strachu Daniel Gladiš s celou rodinou odstehoval do zahranicí a do Čech vzkázal … dolu Barbora v Orlové. … podmínek Bakala pomocí svých … a dostal se do vedení koncernu
      nr1a.com/tunely.htm
      krádež století 1. část krádež století 2. část
      České tunely díl 1 České tunely díl 2
    • Mimo Babiše tady donášela polovina národa, to je realita ještě z dob Rakousko-uherska, nemluvě o okupaci ČR, do dnes nebyl zveřejněn Z fond a jeho obsah, byla v něm polovina novinářů, o Cibulkovi ani nemluvě, zveřejnil jen to co bylo uložené, pro odmítnutí další spolupráce, ztráta možnosti, on sám ze seznamu, které zveřejnil odstranil svoji mámu. Jinak Rudou Krávo mu financoval bývalej agent KGB Horský, předseda první volební komise v 90 letech Judr. Záhorský, kamarád Himla, Varholíka, Poledníka. Tak toho nech je to zbytečný.
  • Jestli ANO půjde do voleb, má můj hlas. Jednu dobu jsem přemýšlel o komunistech ,z důvodů žádné jiné alternativy. Stát musi být jako dobře fungující firma. Řidit ho musí zkušení podnikatelé a né vyčůranci a hlupáci, kteří se ke korytům dostali podvodem na nás lidech(zatím ovcích). už bych byl zase rád ČECHEM!
    • Kuponova privatizace tunely a podvody Viktor Kozeny Andrej Babis …
      Jak začínáš pohádko … doprovází stovky vražd a proto se ze strachu Daniel Gladiš s celou rodinou odstehoval do zahranicí a do Čech vzkázal … dolu Barbora v Orlové. … podmínek Bakala pomocí svých … a dostal se do vedení koncernu
      nr1a.com/tunely.htm
    • Jestli chceš být opět čechem, tak přestaň být hlupákem. Babiš patří k těm, kteří Československo zničili a ničí i Česko.. Odkud si myslíš, že bere peníze na budování impéria. Před tím národního a zdravého, nyní soukromě babišového-židovského-chemicko-jedovatého- Apropó:- komunismus založili a provedli židé!!!!
  • Babiš nechce jít do politiky kvůli lidem, ale kvůli tomu, aby se dostal ještě více ke zdrojům a měl tak veškeré info a vliv hned od první ruky a tím i svým způsobem věci pod kontrolou. On je spíše typ člověka co ho hlavně zajímá zisk a rozvoj svých firem. Tohle je jen takové maskování.....Ten se vždy zajímal o politiku a politiky jen do té míry, pokud z toho měl profit...Jinak jsou mu "politici" tak akorát u "zadku"..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit