Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Nespokojenost občanů s politickou situaci a s politiky obou komor vede bývalé i zkrachovalé politiky k renovací svých bývalých pokusů o vysokou politiku. Podobně je na tom i předseda Zelených Petr Štěpánek. Zatím komunální politik, často jmenován v nelichotivých barvách, se pokouší překročit hráz, která je mu v politice dána tím co dělal i dělá. Je sice chvályhodné, že sám poukazuje na rizika vývoje společnosti a dopady na přírodu, ale sám jako osoba není perspektivní osobnosti na vysokou politiku. Ukazuje se, že i on postrádá sebreflexi a své ego přeceňuje až za hranice jeho možností. Takže nic nového.
  • fosilie

    Skromný dotaz,nepověsil ten Babiš také Kozinu?!

  • imarr.1
    Před parlamentními volbami pod vedením pana Stropnického strana zelených vyjadřovala dost velkou podporu hnutí ANO, zejména panu Brabcovi. Že by změna?
  • Proč mě takové řeči od zeleného šéfa - party agresivních ekologů ani málo nepřekvapují?

  • Předsedo.Jenže nikdy tady nikdo nezapomene na zelenou ikonu blbosti a křiváctví. Známou pod jménem Kateřina AU AU.  Bylo nebylo, tady hlupaňa chtěl být moc moc zvolena do parlamentu. Normálně absolutně nevolitelná.I zahrála divadelní představení. Na nějakou státní návštěvu nebo co, si připravila pečlivě dopředu plakátek a vymyslela scénář. Postavila se na viditelné místo a začala s plakátem nahlas prudit. Nepomáhalo napomenutí Policie. Takže donucovacím prostředkem byl poopraven její světový názor. Domluvený kameraman natočil srdceryvnou scenku, zejména její výkřiky "AU AU!" I zabylo líto občanům a spontálně ji zvolili do sněmovny. Tam dostala šanci se projevit.Pokaždé když ve zprávách něco štěkla, tak z toho byly salvy smíchu. Některé její "výroky" si lidi dávali do telefonu jako vyzvánění. Prostě uznávaná certifikovaná blbka za Zelené.Vidíš, že s takovýma ikonama pravé lidské blbost už těžko prorazíte.

  • A tenhle zelenej chytrák, když denně vypouští prdy z tlamy, ovzduší neničí?

  • Bicane ty úde proč děláš z jedný dementní věty toho nýmanda nadpis článku to nechápu.Asi jsi to psal v té zarsané pražské kavárně viď 

  • dzixy
    Petr Štěpánek je naivní "jako puk", když prohlašuje, že Babiš může že globální oteplování. Podobnými prohlášeními a psaudakauzami se podřadní a zhrzení politici zviditelňuji a kauza Babiš jim vyhovuje nakydat na něj cokoliv. To je tvář té naši "svobodné" demokracie, kdy si může každý na kdekoho, i na ústavní činitele vymyslet kdejakou blbost, jenom aby je bylo kdesi v podřadném médiu vidět, nebo slyšet. A Petr Štěpánek, navíc "zelený" je fakt, celý zelený, hlavně mozek. Zvedá mě ze židle, když si přečtu, jak někdo mluví ptákoviny a domnívá se, že mu lidé budou věřit. Možná ano, uvěří mu všichni, kteří ve své ješitnosti a nenávisti k úspěšnému jedinci mají závisti přeplněnou žluč, kterou chtějí za každou cenu vyprázdnit. Proč to neudělají doma na své, zůstává otázkou.
  • hledám marně něco o nepokojích ve Francii, co na to naše demokratické podplacené havloidní media?

  • PavelN

    No, nezbývá než doufat, že vštšinu zkaženého ovzduší a otrávené vody spotřebovávají jeho voliči. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit