Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro nás, jako pro Českou republiku, pro Moravu a Slezsko, jedině nynější premiér je tím pravým, kdo by měl i být budoucím prezidentem za nynějším panem prezidentem, panem Zemanem, a pokud by byl, pak by jeho prvořadým úkolem by mělo být, naplnit věznice za tu bandu, co nás tady rozkradla a nyní si žije, pane Babiš, hlavu vzhůru, my Vám věříme, jsme s Vámi..


  • Wolfcastle

    Jestli to bude zase jedinej nevítací kandidát tak to má 100% jistý 😀

  • Koblihar na hrad...?

    Klidne, ale maximalne tak bratislavsky...

    • Jeste tak na Mirov...

      • Jo - ten by byl lepsi...

  • 30 let je demokraticky volený parlament a vy jste ještě pořád nepochopili, že házet na někoho jen špínu vám body moc nepřidá. Je nutné taky něco udělat , ale to je pro vás nedosažitelné. Např. snížit státní dluh, měli ste dost času a jediné co jste dokázali je vydrancovat co se dá. Prostě NENAŽRANCI. I ti Piráti hned pochopili, že neš pracovat, je lepší dělat povik kolem sebe viz Řeporyje. Ten trouba se bude tlačit do senátu, to bude panečku repre s holou ři...


    • r30 let je demokraticky volený parlament a vy jste ještě pořád
      nepochopili, že házet na někoho jen špínu vám body moc nepřidá. Je nutné
      taky něco udělat , ale to je pro vás nedosažitelné. Např. snížit státní
      dluh, měli J ! ste dost času a jediné co jste dokázali je vydrancovat co se
      dá. Prostě NENAŽRANCI. I ti Piráti hned pochopili, že ne Ž ! pracovat, je
      lepší dělat pov Y ! k kolem sebe viz Řeporyje. Ten trouba se bude tlačit do
      senátu, to bude panečku repre s holou ři...

      Romek.v- měj si názory jaké chceš,ale proboha v tak krátkém textu nasekat tolik chyb,to snad nemyslíš vážně?!

      Ale ten druhý text už jsi napsal správně,jen tak dál,však ono už to půjde.

      • Tu thraxx,  až budeš psát tak polski jak já česky tak ,  můžeš poučovat.

        • na schon gut,entspannen Sie sich..

          • A názor podle Jégla??? Čech, který si na něco hraje. Jestesz Dupek

  • Koukám že agitka agrovyžerto jede na plné obrátky.To by ještě chybělo aby eštébák zo Slovenska seděl na Hradě ,teda pokud neuvažujeme třeba Mírov🙂 tak to by šlo a doufám že se nepřipravuje nějaký penzion kde by si moh něco odpracovat.

    Vždycky jsem myslel že penzion pro výdělek musí být v atraktivní turistické destinaci a dnes vím že dobrý penzion musí být u věznice a zaměstnávat místní.🙂Se člověk ani nediví že po dobré PR akci placené z daní ČR a EU lidi volí kdejakého lumpa.

    • josef.chmela

      Tak příště nemysli. Tragédie je když blb začne myslet.

      • Tak nějak vždy radí absolutní blbové,teda ono to neva pokud nemaj moc.🙂

  • To je to.Pan ministerský předseda se může rozhodnout zda půjde na Hradčana nebo ne.ODSáci s TOPákama a STANákama musí tvrdě bojovat aby alespoň postavili kandidáta.Volit jej budou zejména ti z "Tisíce chlívů" jak hulákají na Letné.Těžko moc těžko je opozici.Takové roky byli u žlabu.Krásně si jej užívali.Chrochtali až mlaskali.A najednou je někdo od korýtek vyhnal.A udělal to primárně za svoje.Za trest mu vytvořili zákony šité přímo na něj.Vyfabulovali trestní stíhání.A ono nic.Opoziční komedianti tak zas vymyslete nějaké parádní číslo.Na "podporu" premiéra.

  • Ať si Agrofert bere třeba bilión dotací, panu Babišovi je to už jedno, když mu Agrofert nepatří!

    • Ale bude patřit, to nevíš ?
    • Máš recht Babiš šel do politiky jen pro tvoje dobro né proto aby svojim firmám přihlával bžilióny dotací a klekal na konkurenci 😂  Jako místo mozku máš marmeládu koblížku....😉

      • ANO - koblihar se ma lip - od te doby, co je v politice, do ktere nechtel...

  • josef.chmela

    Dotace jsou omyl celé EU a celého zvráceného kapitalistického systému.

    Jégl už neví jakou blbost by napsal a proto začíná věštit z křišťálové koule. Vůbec se nedivím našemu prezidentovi, že novináře považuje za kanálový odpad.

    • A tohle je ještě jeden z lepších Jéglových článků, ne tak nenávistný jako ostatní

      • Ano, jsou to spekulace a závěr nehodný novináře, až šovinistický. Já bych přidal dalších x možností, např. Babiše sežere Siréna, drak, uteče do Ruska,  bude zvolený do EU........ Možná ho z Jégla trefí šlak! 

        Že vám, věční slouhové, nevadí ostatní milionáři a miliardáři?

  • dzixy
    Stačí přečíst nadpis článku a hned poznáte autora. Že je svoboda slova, díky bohu, ale Jégl je ukázkou právě toho nemorálního, čeho by se novinář měl vyvarovat - chorobné neobjektivitě, předpojatosti, jednobarevnosti názoru. Je součástí malé skupiny občanů, kteří pořád křičí "všechno špatně" i když tomu tak není. Takže Jégl je novinářem, kterého lze číst, ale brát ho vážně může jenom někdo podobný jemu. Objektivně Babiše lze hodnotit jenom jako úspěšného podnikatele, než vstoupil do politiky a zdá se, že takovým je i jako politik - předseda vlády. Za něj i celou vládu mluví dosažené výsledky, které hodnotí EU i světoví ekonomičtí odborníci. Proto výkřiky Jégla a spol. jsou vytím vlků na měsíc.
    • cit.: Objektivně Babiše lze hodnotit jenom jako úspěšného podnikatele, než
      vstoupil do politiky a zdá se, že takovým je i jako politik - předseda
      vlády.

      No člověče vy jste opravdu komik.

      Ta ufňukaná ucelofková kampááňňská .... křivácká prolhaná šp...na  je asi tak stejně úspěšná .... jako pověstný kozel zahradníkem. Co udělal tak zázračně záslužného, že mimo toho když zdrhlnul ze Slovenska, když mu tam hrozil kriminál za jeho křivány a zlodějiny a tady si nakoupil za pár koblih hlasy nepřemýšlicích čecháčků???

    • Jéglovy názory se mi líbí a navíc umí pracovat se slovy,to se málo mezi novináři vidí.Nietzsche říká,že všeho lepšího je míň a všeho horšího je víc.A tak se dívám i na tu úspěšnost Babiše-vřed se sbíral tak dlouho až vyhnisal-.Ti,kterým nevadí udavačství a prohnanost neodlišují od inteligence a ti,kteří sami neschopní těší se ze státní šikany drobných živnostníků kterým ze závisti nepřejí ani halíř klidně  dopřejí jinému miliardy které jsou už mimo jejich chápání.Tak to jsou voliči Babiše,takových máme v národě vždy víc než těch druhých.Není tak těžké odhadnout jak to dopadne a dlouho to trvat nebude než my dopadneme na dno s rozbitou hubou a dotyčný chytrák odjede užívat si v klidu českých peněz.

      • Proč jsi tak hloupá Simono, schází ti vzdělání, že jsi schopná jen řvát spolu s ulicí?

        •  ..hrebenar.. .hřebenář ...to je nějaký druh holuba?


      • Člověk bez názoru.  Nietzsche říká, Jégl říká, zbytek  ctrl C.+V. Máš být na co hrdý!!!

        • Ty nejsi hrdý na svůj národ? Pak je mi tě líto.

          • Být hrdý na svůj národ dokáže jen velmi, ale opravdu velmi, skromný člověk. Naproti tomu jsou lidé, na které je hrdý národ.



            •   Bescheidenheit ist eine Zier,doch besser lebt dir ohne ihr.


              • Reakce na příspěvek:

                To bych do vás neřekl.

                Technická: bylo to zpaměti, nebo máte knihu přísloví pohotově na nočním stolku?

                • Reakce na příspěvek:

                  Filie,rád bych abys pochopil,že skromnost je pro nás ctnost,i když se proti ní trochu vzpouzíme.

                  Vy jste ale psal o skromnosti jako o čemsi podřadném.A to je právě ten rozdíl v hodnotovém systému těch,kteří ty hodnoty berou jako samozřejmý základ s nímž jsou po generace srostlí a těmi,kdo sice v Evropě žijí a naučili se i jazyk,ale jejich historie je odlišná.

                  Takový člověk neví proč by měl být hrdý na národ,ke kterému nepatří asi jako cikán je hrdý na svou kudlu a jeho vlastí je vůz a národem rodina .

                  • Reakce na příspěvek:

                    Thraxxi, rád bych, abyste pochopil, že slovo skromnost má více významů, jako už to u slov bývá.

                    Nepsal jsem o skromnosti jako o něčem podřadném, ani v tomto vlákně, ani jindy. Hodnotový systém, jejž zmiňujete, z mého příspěvku vyplývá jasně. Co na výroku: "Být hrdý na svůj národ dokáže jen velmi, ale opravdu velmi, skromný člověk. Naproti tomu jsou lidé, na které je hrdý národ." nechápete?

                    Váš hodnotový systém je mi zřejmý: Berete národ jako samozřejmý základ s nímž jste po generace srostlý, ale neudělal jste pro národ, kromě svého vlastního pocitu hrdosti, nic.

                    Blahopřeji.

                    Co se týče vaší připomínky ohledně Cikánů, tak tito se za národ považují a jsou na svou přílušnost k témuž patřičně hrdí (Učiteli, jste gažo a národ vás nenávidí!).


                    • Reakce na příspěvek:


                      národ je historicky vzniknuvší pospolitost,daná územím,jazykem a kulturou.Z tohoto citátu cikáni nesplňují ani jeden bod.Toto zjistil Výzkumný ústav sociologický,takže diskuze je zbytečná.

                      ..."ale neudělal jste pro národ, kromě svého vlastního pocitu hrdosti, nic."-a to si myslíte proč?

                      • Reakce na příspěvek:

                        Národ tvoří ti, kteří se za národ považují. Území mít nemusí. Příkladem budiž Židé.

                        • Reakce na příspěvek:

                          Židé naplňují definici národa(viz výše) ve všech bodech včetně území.Tím územím byla Palestina čili Iudea,kde dnes už mají svůj stát. 

                          • Reakce na příspěvek:

                            Ano, ve vámi poskytnuté definici není požadavek nepřetržitosti:  ke vzniku národa je (vlastní) území nutné, k pokračování nikoliv - zde by jako příklad mohli sloužit Tataři. 

                            Předmětnou definici naplňují i Cikáni. Australanka Kalaydjievavová poskytla  dosud nejlepší důkazy o tom, že Romové pochází z Indie. Vyplývá to z výsledků, které její kolektiv právě zveřejnil v časopise  American Journal of Human Genetics

                            Svůj stát s velkou pravděpodobností mít nebudou, chybí jim minimálně příslušná ideologie. 

                      • Reakce na příspěvek:

                        To odvozuji z materiálu, který mám k disposici. Kromě majitelů křišťálových koulí a Pravdy Zjevené tak lidé činívají.

                        • Reakce na příspěvek:

                          Tak ty máš k dispozici materiály o diskutujících?A ty ti dal kdo a za jakým účelem? Dali ti za úkol sledovat diskuzi a psát na nás udání? 

                          • Reakce na příspěvek:

                            Ano, thraxxi, i slovo materiál má několik významů. Jeden by předpokládal, že Čech hrdý na svůj národ bude vládnout jazykem svého národa.  

                            • Reakce na příspěvek:

                              takže přece

    • Soused v USA uvidí u souseda nové auto, tak si najde druhou práci, aby měl větší příjem. Čech když zjistí , že se sousedovi více daří, tak ho jde udat, aby ho zbavil majetku. Vzor pro některé zdejší ....DEMOKRATY.

  • Pokud dotace nedostane Agrofert a pan Babiš, dostanou je jiné firmy a jiní multimilionáři. V čem je rozdíl pro mne, jako čerstvého důchodce?
    • V ničem. Již proto, že jiné firmy a jiní multimionáři dotace dostávají i teď.

      Zdroj: https://byznys.ihned.cz/c1-65847300-dotace-pro-miliardare

    • Nemáte to volaké pomýléňé súdruh? Prece já Kobliha první - Bureš/babiš predsa nič nevlastním - fšechňo je to jen úcelofková kampááňň. Ťak taky nečerpám zadné dotácie, to jen moje frau ťo za mňa kasíruje a vy čechůni mi ty křivárny žerete. Ale nebojťesa já zas pred volbami nechám napéct koblihy aby jste mi to znovu hodili a já nemusel na Mírov nebo do Valdic.

      • K té frau:

        Protektor působí
        jako kontrolní orgán trustu, nadace nebo svěřenského fondu. Jeho
        povinností je dohlédnout na to, aby osoby spravující majetek ve prospěch
        třetí osoby tento majetek spravovaly řádně, odpovědně a držely se
        pokynů zakladatele.

        V podmínkách české
        legislativy je osoba protektora působícího ve svěřenském fondu
        zmíněna v § 1463 Občanského zákoníku, který říká, že „Dohled nad
        správou svěřenského fondu vykonává zakladatel a osoba označená za
        obmyšleného, popřípadě další osoby, určí-li tak statut.“

        Vy se v tuzemských zákonech příliš neorientujete, není-liž pravda?

    • Rozdíl je v nenažranosti, když né já, tak nikdo. Česká závist

    • Navíc to určitě budou firmy a multimilionáři kteří nesídlí (na rozdíl od Babiše a Agrofertu) v Česku ale v nějakých daňových rájích, a z jejich daní zde neuvidíme ani korunu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit