Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to by mne zajímalo který blb (větší než Kalousek) mu ho dal. Ono jich bylo asi víc a pak se máme divit, že se blíží světová krize. Proč ne když si každý hrabe do své kapsy a normální lidi nemají co do huby *10*
  • Fandím Babišovi, konečně se snad našel někdo kdo nepraží po penězích od daňových poplatníků. Zatím si každý akorát naplnil kapsu z daní od lidí a potkat Kalouska tak mu opravdu (omlouvám se) plivnu di ksichtu. Chudinka, kolik si nahrabal! *10* *16*
  • Ten tunel založil sám s ODS no nějak se pánové museli zajistit do důchodu, no ne..... *16* *16* *16* * *8* *8* *8*
  • Petr: Ty jsi evidentně hodnej a rovnej člověk *1* *1* *1*
  • Petr: 70% podílu v ČEZu je státu. Tak ty peníze přijdou do státní kasy. Tak blbej by Babiš jistě nebyl, aby je rozdal. Takoví volove tam už byli. Ty zřejmě neumíš vůbec počítat, tak šoupej nohama a snaž se něco pochopit o čem se rozumní lidé baví.
  • O Kalouskovi nemá cenu psát. Všichni vědí co je to zač. Laudát , tak ten by se mněl starat co se děje na radnici Prahy 5. Tam funguje řadu let a stále se tam hojně krade.
    TOP 09 je strana hnusu. *12*
  • Souhlas! Ale kdákají slepice, husy kejhají. Kdo si to plete, jakoby bučel. *5*
  • Zločinec Kalousek ...škoda že se již spolu se Schvarzenbergem a Nečasem nevyjadřuje pouze z odd. mříží na Mírově.
    Za rozkradení státního majetku pomocí zločinecké smlouvy s církvemi a náboženskými společnostmi, které spolu se šlechtici své majetky nakradli pomocí desátek a odírání chudého poddaného a nevzdělaného lidu českého.
    ...Es kommt der Tag...a zločinci výše jmenovaní i s Klauzem samolibým se budou smažit....
  • ja myslím že ji ji šoustalo více a nejen Nečas,jinak by neměla milionové dary,bylo to prostě děvče pro všechny.
  • a to má vystudovanou fyziku či chémii,
  • Kalousek je na to specialista,vždyť každý vidí co zde po něm a celé Nečasové vládě zůstalo marastu,podplácení,zadluženost státu,podvody.Tady se ohaní jaci nebyli komunisté zločinci,ale tito byli mnohem větší a nikdo je nesoudí.
  • K věci... nebo vysvětli...
  • Ono se dá tunelovat/ odstátňovat/ i legálně a to p. Babiš ví... a to jsou dotace.kterých je sám přími i nepřímio účasten. Čest Vaší práci, soudruhu Babiši!
  • Mirku Mirku hrebik na hlavicku,co?Jeste tak jezdit s cirkusem Karel - to by ti slo.Vzpominas?Pred volbama prijizdi na naves cirkus.Principal zvani a lidem slibuje medveda.Lidi se schazeji.Vyleze stary vypelichany medved Karel.Kymaci se a cosi brumla.Pote je uklizen.Stary medved hyne a principal si naleza noveho hunace.Tusim Belobradek se jmenuje.Tak zustan tady cirkusovym umelcem.
  • Pana Zlatušku nemusím od začátku , ale dobře vím, že ČEZ byl v minulosti velkým sponzorem právě Topky a nejen jí a z čeho tak štědře ČEZ tyto pravicové strany sponzoroval a co po tom po nich následně žádal)? .Nikdy není nic zadarmo. Nebylo to tak čirou náhodou z těchto peněz?
  • Hmmm, nepomohlo by to vůbec ničemu. Jsou potřeba miliardy, jinak přidají učitelům 10Kč jako důchodcům. Řekl bych, že tomto směru Babiš nic neodhalí, protože není ministr školství a diskutovaný článek ani o žádném odhalování nepojednává. Pokud Babiš něco odhalí, tak pouze to, co se mu hodí ))) a možná se časem ukáže, že se to nehodí Vám. Momentálně se všichni ve vládě snaží, protože jde o jejich nepřátele a ty je třeba popravit a uvolnit místo svým kamarádům. Až za nějaký rok půjde o ně, aktivita se výrazně sníží. A blbci jim to pořád dokola žerou.
  • Tím, že se nevyplatí v dividendách celý zisk? Tím se zavírají nějaké kouhoutky? Spíše by mě zajímalo, zda Babiš neotevírá nějaké jiné kohoutky. Vyplácet celý zisk ve formě dividend není obvyklé. No někteří rozdávat umějí, hlavně někomu, třeba sobě, stát nemá peníze, tak je šlohne ČEZu. A možná pak ty peníze rozdá na odměnách svým přepracovaným zaměstnancům na ministerstvech.
    A blbci souhlasně kývají, protože si myslí, že se zlým bere a dobrým dává. Svatá prostoto. Historie se opakuje, nejprve se kývá a mávátky mává a poté nadává.
    Zkuste si přečíst ten blábol doktora Zlatušky. Nevím, zda je to nějaké nářečí, ale v češtině to nedává žádný smysl. Je to gramaticky i sémanticky nesmysl.
  • Tato země je skutečně zemí neomezených možností.
    V dnešních Událostech mistr školství nám všem sdělil, že audit na MŠ zjistil neuvěřitelnou věc. Na 1000 zaměstanců MŠ bylo sjednáno dalších 3600 smluv v hodnotě přes 90 mil. Kč. Tyto smlouvy také si sjednávali samy pro sebe zaměstanci MŠ. Při tom se učitelé domáhají dalších fin. prostředků na mzdy. Kdyby jenom 2/3 z těcht peněz šlo na jejich platy, určitě by to věci pomohlo. Jestli se postupně podaří p. Babišovi vše odhalit, tak se budeme všichni divit kolik státních peněz šlo do kapes těch, kteří o jejich rozdělování rozhodovali, a to za téměř 20 let.
    Pak budou mít novináři o čem psát a zveřejňovat fotografie všech, kteří se o to zasloužili. Hlavně ať vyberou ty správné. Určitě svým množstvím zastíní naše pornohvězdy.
  • A kdo je podle Vás větší parchant?
  • Ty se degeneráte nauč česky, pak kdákej ty kryple s iq 20

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit