Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějaký důkaz by nebyl...?

Jde o to, jestli mu vůbec někdo skutečně vyhrožuje...

Koblihář je skrz na skrz prolezlý svými lživými projevy, že i o výhrůžkách by se dalo pochybovat...

Ale to necháme na policii a uvidíme, co se z toho vyvrbí...

• alicia1

"Kdo má alespoň 3 z 5ti pohromadě, tak to ví "

Kolik toho maji pohromade bratri a sestry z Bratrstva ANO? To maji vsichni dohromady, nebo to ma kazdy zvlast?

• Tak že bez Pávka super

• Aha?Ha ha . No!

• Takže nové volby bez kobliháře - super...

• Máš pravdu...

U něho - co věta, to lež...😉

• Babišovi vyhrožují zlí lidé, kteří volí Pavla. 

• Že by vtipná hádanka.

• Já komunisti nevolím to vy starý bolševici volíte soudruhy 🤣🤣

• 🤮

• Má to být hádanka nebo vtip?

• Dávám do placu jednu hádanku co jsem dnes zachytil na diskusích. Co udělá volič Babiše, když se vrátí domů a nachytá Andreje s jeho ženou v posteli? Tiše odejde a půjde dát do huby Fialovi.

• alicia1

Ten uz toho nazvanil, navykladal a nalhal.😉

• Nové volby by nebyly. Místo něho by nastoupila p. Nerudová a kdyby odmítla tak p. Fišer.

• Pravda je to, že teorii o odstoupení dávám jen tak 25%.

• alicia1

Spise vytahne ty pohadky o atentatu, nez aby odstoupil. Muze vypravet pohadku o chodniku k jeho baraku, ktery nekdo posypal radioaktivnim prachem az po kotniky. Ani bajka o otravene studni neni k zahozeni, nebo jedovati vodni hadi v bazenu. Ale odstoupit, nikdy.

16. 11. 2018, 7:50 • Aktualizováno 16. 11. 2018, 8:13/ Bures:"Ja vam len chci rict, ze nikdy neodstoupim, nikdy, nech si to vsichni zapamatuji, nikdy!"

Jan Lucembursky, kral Cesky. I kdyz slepypred bitvou u Crecy (Frankreich), neustoupil.

• novak.vladislav

Volíte Babiše, soudruhu, jeho spolubojovníku z STB. Vaše soudružské tykání hovoří samo za sebe. Dnes mě můžete urážet jak chcete, ale jste mi jen k smíchu, neboť litovat vaši slaboduchost nehodlám.

Vy jste se narodil blbej a tak to už zůstane, což mně ke spokojenosti stačí. Trpte si s diagnózou F73 a radujte se ze života ve víře, že Babiš je váš Bůh. Nadále nemá smysl, abych na vás ještě reagoval. Připadal bych si jako ve vaší besídce zvláštní školy, kde je vás dost, jak je vidět...

• Výhoda dvojího občanství. Teď mám dva prezidenty a jsem spokojený Zeman i Steinmeier mě sedí. No a až vám tu bude vládnout komunista, budu mít pořád toho druhého. Protože Slováky ani lampasáky uznávám, kór komunisty. 😁😁😁

• Hrozné čtení, které zapadá co občas pronikne.

https://viditelny-macek.cz/public/kapitola.phtml?kapitola=141338&menu=0

• Tak Fiala,Lipavský a Černochová tvrdí že jsme ve válce tak se rozhodni no

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit