Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Andrej Babiš, česká figura v Pandora Papers. | zdroj: Profimedia" (text pod fotkou)

    Když se náhodou objeví jakákoliv kritika někho ze současné vlády, vždy je v článku uvedeno i to, že Babiš taky nebo bla bla. Když je článek o Babišovi, tak tak nikdy není žádné srovnání  s jiným uvedeno. Takže k tomu textu o "české figuře v Pandora Papers"

    Zde je text o "ukrajinské figuře v Pandora Papers"

    "8. 10. 2021, 4:17 Pod palbou opozice, ale také svých někdejších spojenců se ocitl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, na jehož aktivity v daňových rájích ukázaly materiály z projektu Pandora Papers. Nejenže se ocitl mezi více než stovkou politiků, kteří se ve své zemi snažili vyhnout placení daní, ale stal se údajně jedním z hlavních aktérů, na které kauza cílila.

  • goyim

    Blíží se volby, tak to bude zase zvratků o Babišovi a Stb, zatímco rudý agent Pávek na hradě, podporovatel okupace 68, bude vybělován. Mohl bych pokračovat Rychetským, Dlouhým, Pithartem, Střížem... tady má holt někdo principy. Hlavně presstituti.😂

    • Přesná ukázka, jak média mohou ovlivnit část naší populace - Pavel vs. Babiš (Pávek vs. Bureš)

      A já osobně nevěřím, že byste mohli studovat na zpravdajce, být předsedou místní organizace KSČ a zároveň nemít spis u StB. Ještě za horší považuji to, jak naše média nijak nezdůrazňovala  aneinformovala o tom, že Pavel ještě v r. 1988 ve svém životopise schvaloval naše obsazení vojsky Varšavského paktu. A volili ho ti samí lidé, kteří jinak samozřejmě naše obsazení odsuzovali a odsuzují. Jen to ukazuje na příliš velikou moc médií, která určují jaké informace lidem předhodí (a to mnohzokrát opakovaně) a které informace raději "přehlédne".

      Tato moc, kterou média nabyla (v čele s veřejnoprávními) by měla být výstrahou pro ty, kteří chtějí žít v demokracii a ne pseudodemokracii.

  • Co to tady melete vy  uralští  mužíci ,jak můžete obhajovat takového zločince jako je Bureš ,krade a lže. Unášet vlastní děti na Krym, pochybně nabývat majetky zaklekávat na firmy, takovýto dobytek do naší země nepatří! Jestli vám ho líto tak ho naučte planety a kdo namaloval Hynaisovu oponu a jiné věci, které zná každý Čech. On Čech není, on  je přivandrovalec z  Horních Uher.

    • Každý Čech je zná? Ale vy plácálku 😀. Vy už jste fakt zoufalý.

      "22.12.2022 „Kdy je Den české státnosti?“ Přesně tato otázka se stala noční můrou pro většinu prezidentských kandidátů, jelikož ji dostali v prezidentském kvízu Reflexu a – i přes trojici nabízených možností – ji nedokázali zodpovědět. Úplně nejhůře ze všech zúčastněných kandidátů připuštěných k volbě kvíz dopadl pro generála Petra Pavla, jenž kromě zmíněné otázky netušil ani odpověď na otázku týkající se zodpovědnosti za prezidentské rozhodnutí s kontrasignací vlády, obsah Česko-německé deklarace a správně nevybral ani autora opony národního divadla. Jeden z jeho protikandidátů naopak neučinil ani jedinou chybu."

      • Koblihář se raději tohoto kvízu nezúčastnil...

        Stačilo, jak ukázal své vědomosti, když odpovídal na jednoduché otázky žáků ZŠ...

        Měsíc je planeta, v žaludku krávy se vyrábí mléko, nápis na oponě ND nezná, co napsal Hašek neví...atd...

  • janhrom

    No a?

  • V minulém režimu pracovníci zahraničního obchodu zřejmě byli všichni vedení v archivu StB a někteří o tom nejspíš ani nevěděli. Potom tu byli přímo ideologický zakotvení agenti StB a zajímavé je, že jim to nikdo o hlavu dodnes neomlátil. Např. Pavel Rychetský agent StB s krycím jménem Rychtář nebo vysoký důstojník StB Jaromír Štětina, Tomáš Halík agent StB s krycím jménem Kazatel, Petr Pithart agent StB s krycím jménem Hrábě, Daniel Kroupa agent StB s krycí m jménem Hrabě. Dokonce i takový bývalý studentský vůdce převratu 89 a zakladatel neziskovky Člověk v tísni byl agentem StB s krycím jménem Texas nebo hokejový brankář Dominik Hašek byl aktivním agentem StB s krycím jménem Domino v pouhých 19 Letech. Všechno je to dodnes oficiálně dohledatelné na stránkách ministerstva vnitra. Hlavně, že všem vadí jen Babiš. https://www.abscr.cz/jmenne-evidence/

  • Čekáme na výsledek onačejších žalob na osoby, které ČR poškozují více a aktuálně. Na vládu, na její některé členy. To nás asi pálí víc, než jeden z agentů StB, který navíc jím musel být, jinak by nemohl pracovat v zahraničním obchodu a zejména ne za hranicemi.

  • josef.chmela

    A kdo bude soudit vašeho prezidenta Pavla (protože můj prezident tento křivák není)? Vojenského komunistického rozvědčíka, příslušníka VKR (vojenská kontrarozvědka), která byla přímo podřízená StB, a navíc předsedu ZO KSČ. To je přímo ukázkový agent a pracovník StB.

    Zase se měří dvojím metrem, zase jsou "vyvolení", zase jsou lidé, kteří jsou na té "správné" straně, preferovaní, nedotknutelní atd...

    O nic dál jsme od roku 1989 nepostoupili. Tenkrát jsme byli rudí, dnes jsme modří ale pro obyčejného člověka to vyjde nastejno. Ba přímo hůř. Tenkrát byly alespoň sociální jistoty. Dnes je pouze jisté, že jsme ve válce (podle pětišmejdů) a proto valná část financí vybraných od lidí jde do zbrojení a podpory války na Ukrajině.

    Zlatí komunisti, ti alespoň tolik nekradli a nelhali.

    • Komunisti tolik nekradli a nelhali???😯

      To musíš být příliš mladý, takže jsi to nezažil, nebo příliš starý a paměť Ti už neslouží. Anebo jsi s komunisty "táhl za jeden provaz". 


      • Nepamatuji, že by komunisté rozkrádali víc, než tehdejší nekomunisté.


      • vanhorne

        Lhali, ale krast bylo tezke, diky paragrafu za rozkradani narodniho majetku. Vzdyt i toho Buresova fotra pred kriminalem za 1.5M kc zproneveru zachranila jen Husakova amnestie. Take nebyli rasiste a heslo "kdo nemaka at nezere"  neni k zahozeni. 😄

      • josef.chmela

        Právě proto, že jsem to zažil a vše si pamatuji, mohu srovnávat.

  • Jo? Stejní překrucovači v talárech jak u nás. K jádru věci nic ale žvatlání o ničem a  blbiny okolo nasekané na několik stran. Na papíře se státním znakem. Jen se věří, že až se bude u nás za čas soudit rozhazování našich veřejných prostředků seškrábaných na daních a odvodech, bude důkazní situace jednoznačná. Že takové bajky jako nejdříve střelivo do války a potom zdravotnictví, školství, sport, silnice neobstojí.

  • Pokud jednou byl agentem, tak jím prostě byl.
    Ve výroku není konstatována tato skutečnost, ale soud konstatoval, že pan Babiš žaloval v této věci nesprávný subjekt. Noviny závěr trochu upravily, aby se někomu lépe chladila žáha. Čtenost a sledovanost jsou modly.

    Já tu dobu nezažil a nevím pod jakým tlakem takoví lidé byli, aby je získali ke spolupráci. A pokud nevím, tak jsem v odsudku zdrženlivý. Je to skoro 40 let. Víc mě pálí různé Dozimetry a zlodějiny a podvody současnosti. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit